Sopire bambusdyne | Sval | 140 x 220 cm
Sopire bambusdyne | Sval | 140 x 220 cm
Sopire bambusdyne | Sval | 140 x 220 cm
Sopire bambusdyne | Sval | 140 x 220 cm
Sopire bambusdyne | Sval | 140 x 220 cm

Sopire bambusdyne | Sval | 140 x 220 cm

(5)
Før DKK 995,00
DKK 796,00
SparDKK 199,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

●  Enkeltdyne med ekstra længde

●  Bambusbetræk og bambusfyld

●  Ekstra sval dyne ( Sommerdyne )

●  Temperaturregulerende og svedabsorberende

●  Allergivenlig
Beskrivelse
Bemærk!
Grunden til at bambusdynen er på tilbud er, fordi det er en vare, som udgår af vores sortiment. Vi har et begrænset antal. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.

Har du det varmt, når du sover ?

Du har måske hørt om bambus sengetøj, men har du hørt om bambus dyner ? Hvis du har det varmt, når du sover bør du overveje en bambusdyne. Bambusdyner er temperaturregulerende, og tilpasser sig derfor til din kropstemperatur. Det vil sige, at hvis du har det varmt, kan dynen virke kølende. Derudover er bambusdyner også svedabsorberende, hvilket betyder at din kropsvarme ledes væk for din krop. Du får derfor en tør nat, når du sover med bambusdyner. Bambusdyner er derfor et musthave i de lune sommermåneder.

Denne dyne måler 140 x 220 cm, hvilket svarer til en almindelige enkeltdyne med ekstra længde. Desuden er dynen en ekstra sval dyne. Det betyder, at det er en sommerdyne. Hvis du har det rigtig varmt, når du sover vil vi anbefale dig en ekstra sval bambusdyne, da der er knap så meget fyld i, som der er i en helårsdyne i bambus. Den er dermed knap så varm.

Vores bambusdyner er antibakterielle. Det vil sige at husstøvmider har svært ved at leve i bambusdynerne. Derudover er vores bambusdyner OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder at de er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Endnu en bonus ved at vælge en bambus dyne er, at du har mulighed for at binde dit bambus sengetøj (købt hos os i 100% bambus) fast til din bambus dyne. Fordelen ved at gøre dette er, at dynen bliver hvor den skal. Du undgår dermed, at dynen bevæger sig ned i bunden af dynebetrækket.

Bambusdynen kan vaskes skånsomt på 30 grader i din vaskemaskine. Vi anbefaler ikke, at du vasker din bambusdyne, da den kan være utrolig svær at få tør igen, og bambussen kan nemt klumpe sammen. Generelt så anbefaler vi ikke, at man vasker dyner. Vask kun din dyne, hvis der er sket et uheld. Derudover skal det siges, at nogle vaskemaskiner ikke kan holde til at trække bambusdynerne rundt, da bambus suger en masse vand, og bliver derfor meget tunge. Hvis ikke din vaskemaskine kan kan køre at vaske dynen, så kan du få den sendt til rens. Derudover så anbefaler vi, at du lufttørrer din bambusdyne med jævne mellemrum.
Specifikationer
Producent
Sopire
Sæson
Sommer
Pleje
Lufttørres - Skånsom vask 30 grader
Type
Bambusdyne med 100% bambusvår TC300
Størrelse
140 x 220 cm
Konstruktion
Kassettesyet
Varmegrad
Sommerdyne
Fyld
100% bambusfibre
Vår
100% bambus
Allergivenlig
Ja
Vask
Skånsom vask max 30 grader
Oekotex
Ja
Tørretumbling
Lufttørring anbefales
Fyldvægt
600 g
Opbevaringstaske
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro