Wonderland W6 342 elevationsseng 140x200
Før DKK 38.382,00
Læs mere om vores Wonderland senge her!
Her kan du læse meget mere om vores helt igennem fantastiske udvalg af det norske mærke Wonderlands senge. Vi har samlet alle Wonerlands bedste senge lige her, og hvis du ikke allerede har fundet dit næste Wonderland køb, så tag lige at læs lidt mere om os og vores udvalg her inden.

Wonderlands hovedkvarter er placeret i fantastiske omgivelser, som er utroligt inspirerende. Måske er det grunden til at deres design er så gennemført. Det er nemlig i hvert fald helt sikkert at du med senge fra Wonderland ikke blot får en funktionel seng, men også får et møbel der pryder dit soveværelse.  Det skønne design gør at du ikke bliver træt af at se på sengen de næste mange år.  Elegance er nøgleordet, og det er du slet ikke i tvivl om når du kigger på udvalget.

Tilbage til funktionaliteten. Med en seng fra Wonderland, får du nemlig også en helt fantastisk nattesøvn. Sengene mindsker risikoen for at vågne op med ondt i ryggen, og desuden så fås mange af sengene også som elevations senge. på den måde kan du få din nattesøvn præcis som du ønsker det. Det er nemlig det vigtigste. Det er din seng. Dit valg. Din komfort. Din søvn.