Bambus sengetøj

ER DU OGSÅ TRÆT AF AT SVEDE OM NATTEN?

SÅ DRØM DIG VÆK I BAMBUS
Drømmer du om at stå op hver morgen med en frisk fornemmelse, en udhvilet følelse og en krop, der ikke har været badet i sved i løbet af natten? Så er du bare én ud af rigtig mange!

Flere kvinder får nemlig ikke den behagelige søvn, de har behov for, netop fordi de natten igennem kæmper med varmen. Og det betyder, at det kan være svært at finde ro og opbygge den energi, der sørger for, at vi kommer effektivt gennem hverdagen.

Nikker du forstående med?

Så er der heldigvis én ting, der har virket for de fleste kvinder. Og det er Sengetøj i 100% ren bambus.

Bambussengetøj har længe været populært i USA. Inden for de seneste år er salget også steget eksplosivt i Danmark. Og det er der især én god grund til. Har du først prøvet at sove i bambussengetøj, vælger du aldrig andet igen.

Så kom med på en rejse ind i en verden af bambus…
Det færdige bambus-materiale, har en unik blødhed, der minder om silke. Silke kan dog for nogle være et meget levende materiale, som opleves for glat og derfor adskiller bambussen sig også. Ift. glathed minder materialet mere om bomuld. Bambus indeholder ingen skadelige kemikalier, og derfor er der ikke er nogen skarpe tråde/fibre, der kan irritere huden. Det er bare et luksuriøst, blødt stof. Det bambussengetøj, som vi udbyder, er satinvævet. Det betyder, at sengetøjet falder godt ned omkring dig og bliver, hvor det skal.

Antibakterielt

Husstøvmider trives i fugtige miljøet og derfor ikke i bambus. Derfor er sengetøjet antibakterielt og et godt, naturligt alternativ til allergikere.

Naturligt

Bambusplanten er en hurtigtvoksende græstype, der dyrkes uden brug af pesticider, kemikalier eller kunstgødning.

Ansvarligt

Bambus er et ansvarligt materiale, der høstes flere gange årligt uden genplantning og vanding. Det er derfor en ressource for miljøet.
Hos Søvn & Comfort finder du Danmarks største udvalg af bambussengetøj, lagner, dyner og puder. Det kommer i en høj kvalitet og et blødt og lækkert materiale. Det er altsammen med til at give dig en udsøgt komfort, når du sover, og derfor er det med til at højne din søvnkvalitet markant. Når vi taler om bambus, taler vi derfor også om hverdagsluksus, der sikrer dig en sundere nattesøvn. Og i sidste ende kan sengetøj i bambus derfor være med til at gøre dine vågne timer bedre.