Johan Hefel hovedpude | Pure wool | 50 x 60 cm
Før DKK 1.298,00
stk. v/1 stk.
DKK 1.298,00
stk. v/2 stk.
DKK 799,00
Johan Hefel hovedpude | Bio uld | 50 x 60 cm
Før DKK 1.599,00
stk. v/1 stk.
DKK 1.599,00
stk. v/2 stk.
DKK 999,00
Sopire Anatomic pude | 2 rums | 50 x 60 cm
Før DKK 1.199,00
Sopire Anatomic pude | 4 rum | 50 x 60 cm
Før DKK 1.199,00
Arata hovedpude | Mellem | 50 x 60 cm
Før DKK 999,00

Hovedpuder i 50x60 cm

Hvor tit skal man skifte hovedpude?

Selvom du sørger for at pleje din hovedpude, vil den stadig blive slidt hver eneste nat. Derfor anbefales det at udskifte din pude hver 2-3 år. I løbet af natten udskiller du også en betydelig mængde fugt i form af sved, som absorberes af puden. Derfor er det både vigtigt for at bevare den rette støtte og af hensyn til hygiejnen at udskifte din pude regelmæssigt. Når du skifter pude, kan der være en tilpasningsperiode, især hvis du skifter fra én type pude til en anden. For eksempel, hvis du går fra en dunpude til en pude af latex. Læs mere om, hvordan du vænner dig til din nye pude.

Vælg den rette hovedpude og få en optimal komfort

Når du står over for valget af din næste hovedpude, er det afgørende at tage hensyn til dine individuelle behov og sovevaner. Hver person er unik, og derfor er der ikke én pude, der passer perfekt til alle. Selvom din mor, partner eller veninde måske sværger til en bestemt pude, er det ikke nødvendigvis den rette for dig. Det er vigtigt at finde en hovedpude, der matcher dine personlige præferencer og sikrer optimal støtte. Utilstrækkelig støtte kan resultere i muskelspændinger og ubehag, hvilket kan påvirke din søvnkvalitet negativt og føre til smerter i hoved, nakke og ryg. Nogle ergonomiske puder tilbyder justerbar højde, så du kan tilpasse hovedpuden efter dine behov og sikre den rette støtte. Er du i tvivl om, hvilken pude som vil være den rigtige hovedpude for dig? Hvis du kan svare ja til det, så kan du læse mere om hvilken pude, som vil være den rette hovedpude for dig, og som vil kunne give dig en bedre søvn hele natten igennem.
Vliv klogere på hvilken pude, som du skal have

Hovedpude med dun vs ergonomiske hovedpude

En ergonomisk hovedpude er typisk lavet af materialer som memoryskum eller latex, mens dunpuder naturligvis indeholder dun. Den ergonomiske hovedpude tilbyder fast støtte, mens dunpuden er blød og kan formes efter behov for optimal støtte til hoved og nakke. Begge pudetyper har til formål at give dig den bedste søvnkvalitet. De fleste ergonomiske puder er ikke egnet til maskinvask, men mange har vaskbare betræk. Dunpuder kan derimod vaskes i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren, selvom det anbefales at undgå hyppig vask for at bevare dunenes kvalitet. Læs mere om vask og vedligeholdelse af din dunpude her.
Flere forskellige puder på række.

Vores udvalg af hovedpuder 50x60 cm

Hos os finder du et stort udvalg af lækre hovedpuder 50x60 cm. Vi har nøje udvalgt vores puder i højsteste kvalitet, så du ikke skal gå på kompromis med din nattesøvn.  I vores sortiment finder du både hovedpuder med dun (moskusdun, gåsedun og andendun), uld, latex og memory skum. Hvert slags fyld har sine fordele. Læs mere om materialerne her. Vores hovedpuder kan fås i forskellige højder. Så vi har både hovedpuden til dig, som foretrækker en høj hovedpude, og til dig som hellere vil have en lav hovedpude. Vi har dermed puden med den rette pude højde til dig. Hvis du sover på maven så kan du med fordel vælge en lav pude, da det støtter din nakke. Blandt lave hovedpuder kan du vælge mellem flere forskellige slags fyld som f.eks. uld, bambus, latex og dun. Det er enormt vigtigt, at du vælger en hovedpude, som har den rette højde. Det er det, fordi højden er med til at give dig den optimale støtte. Både en for lav og høj hovedpude kan give dig gener i din nakke og ryg. 


Morfeus og Arata hovedpuder i 50x60 cm

Arata og Morfeus hovedpuderne er vores egne puder. De er fyldt med de lækreste dun, henholdsvis moskusdun og gåsedun. Både moskusdunene og gåsedunene er nye europæiske nye dun, klasse 1. Puderne er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at den ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Derudover er de NOMITE certificeret, hvilket betyder, at husstøvmider og andre levende organismer har svært ved at trænge ind i puden, fordi pudens betræk er så tætvævet. Sidst men ikke mindst så er de eksklusive serier af hovedpuder fremstillet nær Kolding af Ringsted Dun. Alt i alt, så er både Morfeus og Arata hovedpuderne i allerhøjeste kvalitet. Hovedpuderne fås i flere forskellige størrelser. Find alle størrelserne på puderne her

OEKO-TEX certificerede hovedpuder

Alle vores hovedpuder i 50x60 cm er OEKO-TEX certificeret. At en hovedpude er OEKO-TEX certificeret betyder, at den er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.

FAQ - Oftest stillede spørgsmålHvad betyder det, når en hovedpude har 3 kamre?

Hvis du er på udkig efter en hovedpude med dun, så er du sikkert stød på udtrykket "3-kammer". Men ved du hvad det betyder? Med udtrykket " 3-kammer" refereres der til hovedpudens konstruktion. Hvis en pude har 3-kamre, så skal du forestille dig en pude med 3 lag. I de to yderste kamre er der dun, og i det inderste kammer er der fjer, hvilket er med til at give dig en god nakkestøtte. Dunpuder kan også fås med ét kammer. I en ét kammer pude ligger fyldet i samme rum, hvilket gør den lidt blødere end en 3-kammer pude. Bemærk man snakker kun om kamre, når man taler om dunpuder.


Hvorfor skal jeg vælge en hovedpude i naturlige materialer?

En pude i silke, uld bambus er temeregerene,ereredat give dig en behagelig temperatur, da materialerne er med til at lede sved og varme væk fra dit hoved. Derudover er en pude i både silke, uld og bambus også en allergivenlig hovedpude. En pude i silke eller bambus er derfor oplagt til dig som har svært ved at falde i søvn grundet varme samt til allergikere. Læs mere om en pude i bambus, uld eller silke her. Du kan også se vores udvalg af puder i silke og bambus her. 

Hvis du har tendens til at have det varmt omkring dit hoved, når du sover, men du ønsker ikke at udskifte din pude til en pude i mere åndbare materialer, så kan betrække puden med et kølende pudebetræk. Vores Cool Sense hovedpudebetræk har en kølende effekt. Du undgår dermed at vågne op grundet varme. Pudebetrækket er også ret oplagt til de varme sommeraftener. Du kan se og læse mere om det kølige pudebetræk her.


Hvordan skal en dunpude vaskes og vedligeholdes?

Dunpuder kan vaskes ved 60 grader. Vi anbefaler dog ikke, at du vasker den særlig tit, da det er hårdt for dunene. For mange gange i vaskemaskinen vil gør puden knap så fluffy, og derfor have en negativ indvirkning på pudens støtte. Når du vasker din dunpude, så er det rigtig vigtigt, at den får lov til at tørre ordentlig, hvilket kan gøres i en tørretumbler. Hovedpuden har med jævne mellemrum godt af, sammen med din dyne, at komme en tur i tørretumbleren sammen med nogle tørrebolde, da det fjerner fugten fra dunene. Puden bliver også lidt mere fluffy af at komme ind i tørretumbleren. Dog vil volumen ikke være som en ny hovedpude. Informationer omkring vask af vores puder vil altid stå under varebeskrivelsen eller specifikationer.


Kan en hovedpude returneres? 

Vi forstår godt, hvis det kan være svært, at vurdere bare ved at se et billede af en pude, om det vil være en god pude for en. Du kan derfor sagtens købe en pude og prøve den i din egen seng i 5-10 minutter. Når du prøver puden, så sørg for ikke, at have hovedpudebetræk eller håndklæde over puden, da materialerne kan sætte sig i puden. Hvis det føles som om det ikke er den rette pude for dig, efter du prøvet den i nogle minutter, så sender du den bare tilbage til os. Vi tager desværre ikke puden retur, hvis den er sovet med.