Wonderland W6 342 elevationsseng 140x200
Før DKK 38.382,00

Læs mere om Wonderland her

Wonderlands historie startede helt tilbage i 1969, hvor drømmende om at kunne lave de bedste senge i verden begyndte. Man ville gerne give folk den søvn som de fortjente, og siden da har man i de norske fjelde vokset sig til at blive en af nordens største leverandøre af senge og madrasser. Grunden til den enorme succes, som Wonderland igennem årene har formået at skabe, bunder ud i den grundlæggende kvalitet, som de altid stræber efter putte i alle deres produkter.

Wonderland - Norsk design og kvalitet


Med produktion i Åndalsnes i Norge, ligger produktionen stadig i den samme smukke fjord, som den har gjort de sidste mange år. Man har holdt sig til den høje kvalitet fra de norske arbejdere, og det er med til at sikre en ekstrem høj grad af kvalitet, hvilket bl.a. også udmønter sig i en række certifikater,  herunder bl.a. det norske miljøcertifikat på samtlige af deres materialer. De giver desuden også 25 års garanti på deres rammer og fjedre, hvilket vidner om den høje garanti af sikkerhed for kvalitet, som du får med en Wonderland.

Så det er bare med at komme igang med at kigge de store udvalg igennem herover med det samme, og skulle du stadig brænde inde med nogen spørgsmål, er det bare med at tage kontakt til os. Så kan vi sammen finde det helt rigtige Wonderland produkt til dig.