Om butikken

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med senge i den bedste kvalitet. Hos os er service og kvalitet i højsæde. Butikken er ejet af Flemming V. Kristensen, der har været i branchen siden 1980, samt ergoterapeut Berit Kloster. Søvn & Comfort blev etableret i 1994, og siden hen er webshoppen www.sovn-comfort.dk kommet til.
Søvn & Comfort har til huse i den historiske bygning på Herningvej 76. For mange kendt som den tidligere musikforretning Alfred Christensen.

En specialbutik med et bredt sortiment

Vores fornemmeste opgave er at finde den rigtige seng til kunderne. Ikke to mennesker er ens. Derfor har vi et bredt udvalg af senge, vi som specialbutik kan stå inde for.
I vores Hästens afdeling finder du det komplette sortiment fra Hästens. Hästens sortiment består i dag af rammesenge, kontinentalsenge og elevationssenge, samt et flot udvalg af tilbehør såsom sengetøj, lagner, dyner og hovedpuder.
Derudover har vi i afdelingen Søvn & Comfort et bredt udvalg af elevationssenge, kontinentale senge og boksmadrasser fra bla. Dunlopillo, Curem, Wonderland, SOPIRE og Jensen.

Udover senge har vi bredt udvalg af tilbehør til soveværelset. Kom ind i butikken i Holstebro og se udvalget, eller find det her på webshoppen. Udvalget spænder fra sengeborde, sengerammer, gavle, lagner, sengetøj, dyner og hovedpuder. Alt sammen i den bedste kvalitet og i gode materialer.Personlig og professionel vejledning

At købe ny seng kan være en jungle. Vi sætter en ære i at yde kunden den bedste, professionelle vejledning i alle sengekøbets faser. Derfor går mange års erfaring og et højt uddannelsesniveau hånd i hånd i dagligdagen i butikken.
Kom ind til snak, og lad os hjælpe dig til at finde din nye seng. Vi har bl.a. en fuldtidsansat ergoterapeut i butikken i Holstebro.

Vi leverer din seng gratis i hele Danmark

Har du fundet din drømmeseng hos os, leverer vi den gratis på din bopæl. Levering af senge fra Søvn & Comfort foregår med egne biler eller ekstern vognmand.
Vi leverer som udgangspunkt ved kantstenen.

Det er efter aftale muligt at tilkøbe montering af din seng for kr. 1200,-
Montering indebærer at vi bærer sengen ind, samler den og fjerner al emballage. Sengen vil være klar til brug, når vi forlader dit hjem.
Det er en forudsætning at rummet hvor sengen skal samles, er ryddet.

Vi bortskaffer også gerne din gamle seng. Dette koster kr. 500,- Det er en forudsætning at den bruge seng er i flytbar stand/skilt ad.


Se film om os.

Se her en lille film om Søvn & Comfort

.


Om Søvn & Comfort

Vestjyllands største specialbutik med senge og tilbehør i den bedste kvalitet. Hos Søvn & Comfort er service og kvalitet i højsæde. Butikken er ejet af Flemming V. Kristensen, der har været i branchen siden 1980, samt Ergoterapeut Berit Kloster. Vores fornemste opgave er at finde den rigtige seng og det bedste tilbehør til kunderne. Ikke to mennesker er ens. Derfor har vi et bredt sortiment, vi som specialbutik kan stå indenfor. I afdelingen Hästens findes det komplette sortiment fra Hästens, hvoraf de fleste findes på vores lager til øjeblikkelig levering. I afdelingen "Søvn & Comfort" spænder udvalget af senge fra bla Dunlopillo og Wonderland over Sopire, Vi-Spring og Curem.
Velkommen på:
HERNINGVEJ 76. 7500 HOLSTEBRO
Mail

åbningstider

Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag:10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 14.00
Mail

Velkommen på:
Herningvej 76. 7500 Holstebro

kunderservice

Lig ikke søvnløs med spørgsmål til vore produkter. Vi sidder klar ved telefonen og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Telefontid: mandag -fredag 10.00-17.30 Lørdag 10.00-14.00. info@sovn-comfort.dk

Søvn & Comfort   >   Holstebro    >   Tlf.: 97 42 02 77