Om Søvn & Comfort

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med senge og tilbehør i den bedste kvalitet. Her er servicen og kvaliteten i højsæde - og sådan har det været siden 1994. I 1994 etablerede Flemming V. Kristensen, som har været i branchen siden 1980, Søvn & Comfort.
ALT TIL DEN GODE SØVN

ALT TIL DEN GODE SØVN

Hos Søvn & Comfort er det vores fornemmeste opgave at finde de produkter, som passer til netop dig. Ikke to mennesker er ens. Vi sover derfor heller ikke ens. Søvn er så vigtigt for vores helbred, så det er vigtigt at du sover godt.
 

Hos os finder du et stort udvalg af de lækreste senge samt tilbehør til den gode søvn. I vores fysiske butik i på Herningvej 76, 7500 Holstebro, har vi mere end 75 senge udstillet, som du kan prøve. for at finde ud, hvilken seng som du ligger bedst i. Vores sortiment af senge består både af senge i naturmaterialer, skum latex.Du finder bl.a. et stort udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge og boksmadrasser fra brands som Wonderland, Vispring, Mattsons Beds, Viking Beds of Sweden, Heaven Furniture, Akva & Röwa

Udover senge, har vi også et stort udvalg af lækkert tilbehør. Hos os finder du både dyner, puder, rullemadrasser, sengetøj, lagner, Fælles for alle vores produkter er, at de er nøje udvalgt til at give dig muligheden for at vælge det bedste til din søvn. i vores sortiment finder du kendte og anerkendte mærker som f.eks. Ringsted Dun, Johan Hefel – Luxury Sleep og Bambus Company.

FÅ PERSONLIG VEJLEDNING

Vi forstår godt, hvis du synes, at det kan være svært at finde rundt i f.eks. valg af dyne, sengetøj eller seng. Hold dig ikke tilbage med spørgsmål. Vi sidder derfor altid klar ved telefonen eller mail til at besvare dine spørgsmål på bedste vis. Derudover er du også mere end velkommen til at besøge os i vores fysiske butik i Holstebro. Du finder hele vores sortiment af produkter i vores butik. Du har dermed både mulighed for at se, røre og prøve produkterne, hvilket kan gøre dit valg nemmere.

Kundeservice og butikkens åbningstider

Mandag: 10:00 – 17:30 
Tirsdag: 10:00 – 17:30 
Onsdag: 10:00 – 17:30 
Torsdag: 10:00 – 17:30 
Fredag: 10:00 – 17:30 
Lørdag: 10:00 – 14:00 
Søndag: Lukket

GRATIS LEVERING I HELE DANMARK

Har du fundet din drømmeseng hos Søvn & Comfort? Så leverer vi den GRATIS til din bopæl - som udgangspunkt til kantstenen. 
Leveringen af senge fra Søvn & Comfort foregår via egne biler eller med en ekstern vognmand.

Du kan også tilkøbe montering af din seng for DKK 1.200,- Med montering bærer vi din seng ind, samler den og fjerner alt emballage. Derfor vil sengen være klar til brug, så snart vi kører. Det er dog en forudsætning, at rummet, som sengen skal samles i, er ryddet.
Vi bortskaffer også gerne din gamle seng for DKK 500,- hvis den er i flytbar stand og skilt ad. Hvis du vælger, at vi skal bortskaffe din seng, så vil vores lokale forsorgshjem få muligheden for at få sengen.