Om butikken

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med senge i den bedste kvalitet. Her er servicen og kvaliteten i højsæde - og sådan har det været siden 1994. I 1994 etablerede Flemming V. Kristensen, som har været i branchen siden 1980, Søvn & Comfort. Sidenhen er webshoppen kommet til.

Du finder Søvn & Comfort online, men også i den historiske bygning på Herningvej 76 i Holstebro. For de kendte i byen er der tale om den tidligere musikforretning, Alfred Christensen.
ALT TIL DEN GODE SØVN

Hos Søvn & Comfort er det vores fornemmeste opgave at finde den seng, der passer til dig. Ikke to mennesker er ens, så vi har brug for forskellige senge, når vi vil sove godt - hver nat.

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af senge i den absolut bedste kvalitet. Du finder bl.a. et stort udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge og boksmadrasser fra brands som Wonderland, Vispring, Auping, Viking Beds of Sweden, Röwa J. Marshall og Hästens.

For eksempel kan du hos os finde det komplette sortiment fra det populære, svenske brand, Hästens. Udvalget består af alt fra rammesenge, kontinentalsenge og elevationssenge til flot tilbehør i form af sengetøj, lagner, dyner og puder.

Søvn & Comfort ville ikke kunne sikre dig den gode søvn uden et bredt sortiment af andet tilbehør til soveværelset. Derfor kan du også gå på udkig i bl.a. sengeborde, sengerammer, gavle, lagner, sengetøj, dyner og hovedpuder.

FÅ PERSONLIG VEJLEDNING

Det kan være svært at finde den rigtige seng og det tilbehør, der sørger for din komfort natten igennem. Derfor står vi altid klar til at yde den bedste og mest professionelle service med vores mangeårige erfaring i alle faserne af dit køb.

Besøg Søvn & Comfort til en snak om dine behov eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder for at få den vejledning, du behøver.

GRATIS LEVERING I HELE DANMARK

Har du fundet din drømmeseng hos Søvn & Comfort? Så leverer vi den GRATIS til din bopæl - som udgangspunkt til kantstenen.
Leveringen af senge fra Søvn & Comfort foregår via egne biler eller med en ekstern vognmand.

Du kan også tilkøbe montering af din seng for DKK 1.200,-
Med montering bærer vi din seng ind, samler den og fjerner alt emballage. Derfor vil sengen være klar til brug, så snart vi kører. Det er dog en forudsætning, at rummet, som sengen skal samles i, er ryddet.

Vi bortskaffer også gerne din gamle seng for DKK 500,- hvis den er i flytbar stand og skilt ad.

Returadresse

Søvn & Comfort
Ordrenr.:
Herningvej 76
7500 Holstebro

*Husk at angive faktura eller ordrenummer på pakken.

Billig returlabel

Returportoen skal du selv betale, men vi tilbyder en GLS returlabel til kun 49,-

Køb label