Om butikken

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med senge i den bedste kvalitet. Hos os er service og kvalitet i højsæde. Butikken er ejet af Flemming V. Kristensen, der har været i branchen siden 1980. Søvn & Comfort blev etableret i 1994, og sidenhen er webshoppen, www.sovn-comfort.dk, kommet til.
Søvn & Comfort har til huse i den historiske bygning på Herningvej 76. For mange kendt som den tidligere musikforretning Alfred Christensen.
En specialbutik med et bredt sortiment

En specialbutik med et bredt sortiment

Vores fornemmeste opgave er at finde den rigtige seng til kunderne. Ikke to mennesker er ens. Derfor har vi et bredt udvalg af senge, vi som specialbutik kan stå inde for.
I vores Hästens afdeling finder du det komplette sortiment fra Hästens. Hästens sortiment består i dag af rammesenge, kontinentalsenge og elevationssenge, samt et flot udvalg af tilbehør såsom sengetøj, lagner, dyner og hovedpuder.
Derudover har vi i afdelingen Søvn & Comfort et bredt udvalg af elevationssenge, kontinentalsenge og boksmadrasser fra bla. Dunlopillo, Curem, Wonderland, SOPIRE og Jensen.

Udover senge har vi bredt udvalg af tilbehør til soveværelset. Kom ind i butikken i Holstebro og se udvalget, eller find det her på webshoppen. Udvalget spænder fra sengeborde, sengerammer, gavle, lagner, sengetøj, dyner og hovedpuder. Alt sammen i den bedste kvalitet og i gode materialer.
Personlig og professionel vejledning

Personlig og professionel vejledning

At købe en ny seng kan være en jungle. Vi sætter en ære i at yde kunden den bedste og mest professionelle vejledning i alle sengekøbets faser. Derfor går mange års erfaring og et højt uddannelsesniveau hånd i hånd i dagligdagen i butikken.
Kom ind til en snak og lad os hjælpe dig til at finde din nye seng. Vores ansatte har mange års erfaring i branchen, og du har derfor de bedste foranstaltninger for, at få god vejledning!
Vi leverer din seng gratis i hele Danmark

Vi leverer din seng gratis i hele Danmark

Har du fundet din drømmeseng hos os, leverer vi den gratis på din bopæl. Levering af senge fra Søvn & Comfort foregår med egne biler eller ekstern vognmand.
Vi leverer som udgangspunkt ved kantstenen.

Det er efter aftale muligt at tilkøbe montering af din seng for kr. 1200,-
Montering indebærer, at vi bærer sengen ind, samler den og fjerner al emballage. Sengen vil være klar til brug, når vi forlader dit hjem.
Det er en forudsætning, at rummet, hvor sengen skal samles, er ryddet.

Vi bortskaffer også gerne din gamle seng. Dette koster kr. 500,-. Det er en forudsætning, at den brugte seng er i flytbar stand/skilt ad.

Se film om os.

Se her en lille film om Søvn & Comfort