Vandsenge

Herunder ser du vores store udvalg af vandsenge. Vi har det nyeste fra blandt andet AKVA vandsenge i butikken, både den fysiske og vores webshop. Kom ind og besøg os og oplev en unik verden af uovertruffen sovekomfort, med disse helt fantastiske vandsenge. Selvom vandsenge godt kan være speciel af sove i de første par gange, så er de helt fantastiske når først kroppen har fået lov at vende sig til den. Nederst på siden kan du læse mere om vores vandsenge, samt om vandsenge generelt, og så er det ellers bare at komme igang med at nyde din næste vandseng snarrest muligt, så du igen kan sove godt om natten.

Mere om vandsenge her!

Når det kommer til vandsenge, er der både mange fordomme, samt mange forskellige myter, omkring at de blandt andet er nogle strømsuger ud over det sædvanlige. At de skulle bruge ekstreme mængder af strøm, og at man nærmest har brug for en hel vindmølle til at holde dem kørende. Dette er selvfølgeligt langt fra sandt. En anden myte er, at der er en hel masse arbejde i at have en vandseng. At de f.eks. skal have skiftet vandet utrolig ofte, men også her må man bare afkræfte  dette udsagn.  Det eneste de kræver er, at få hældt lidt algerens i engang om året. Dette er i øvrigt super enkelt og kræver stort set intet,

Derudover er der mange der tror det er ubehageligt at sove på en vandseng. Det er da også en specielt følelse de første par gange, men når de fleste først har prøvet en vandseng, kan de slet ikke forestille sig at sove i andet. Den flydende bevægelse kan selvfølgeligt godt være ubehagelig for nogle, men for langt hovedparten af dem som har prøvet en vandseng, er responsen særdeles positiv. Så kunne du tænke dig en helt unik og helt igennem fantastisk sove-oplevelse, så bestil din næste vandseng lige her hos os med det samme, eller tag et kig ud til vores fysiske butik i Holstebro. Her tilbyder vi dig også en masse god rådgivning således du kan være helt sikker på at du finder den helt rigtige vandseng for dig.