Pris
1 stk
1 stk
Mærke
3 stk

Vandsenge

Vi har det nyeste fra AKVA vandsenge i butikken. Kom ind og besøg os og oplev en unik verden af uovertruffen sovekomfort.

Mere om vandsenge her!

Når det kommer til vandsenge, er der både mange fordomme, samt mange forskellige myter, omkring at de blandt andet er nogle strømsuger ud over det sædvanlige. At de skulle bruge ekstreme mængder af strøm, og at man nærmest har brug for en hel vindmølle til at holde dem kørende. Dette er selvfølgeligt langt fra sandt. En anden myte er, at der er en hel masse arbejde i at have en vandseng. At de f.eks. skal have skiftet vandet utrolig ofte, men også her må man bare afkræfte  dette udsagn.  Det eneste de kræver er, at få hældt lidt algerens i engang om året. Dette er i øvrigt super enkelt og kræver stort set intet,

Derudover er der mange der tror det er ubehageligt at sove på en vandseng. Det er da også en specielt følelse de første par gange, men når de fleste først har prøvet en vandseng, kan de slet ikke forestille sig at sove i andet. Den flydende bevægelse kan selvfølgeligt godt være ubehagelig for nogle, men for langt hovedparten af dem som har prøvet en vandseng, er responsen særdeles positiv. Så kunne du tænke dig en helt unik og helt igennem fantastisk sove-oplevelse, så bestil din næste vandseng lige her hos os med det samme, eller tag et kig ud til vores fysiske butik i Holstebro. Her tilbyder vi dig også en masse god rådgivning således du kan være helt sikker på at du finder den helt rigtige vandseng for dig.

Vestjyllands største specialbutik med senge og tilbehør i den bedste kvalitet. Hos Søvn & Comfort er service og kvalitet i højsæde. Butikken er ejet af Flemming V. Kristensen, der har været i branchen siden 1980, samt Ergoterapeut Berit Kloster. Vores fornemste opgave er at finde den rigtige seng og det bedste tilbehør til kunderne. Ikke to mennesker er ens. Derfor har vi et bredt sortiment, vi som specialbutik kan stå indenfor. I afdelingen Hästens findes det komplette sortiment fra Hästens, hvoraf de fleste findes på vores lager til øjeblikkelig levering. I afdelingen "Søvn & Comfort" spænder udvalget af senge fra bla Dunlopillo og Wonderland over Sopire, Vi-Spring og Curem.
Velkommen på:
HERNINGVEJ 76. 7500 HOLSTEBRO
Mail


Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag:10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 14.00
Mail

Velkommen på:
Herningvej 76. 7500 Holstebro

Lig ikke søvnløs med spørgsmål til vore produkter. Vi sidder klar ved telefonen og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Telefontid: mandag -fredag 10.00-17.30 Lørdag 10.00-14.00.
info@sovn-comfort.dk

Søvn & Comfort   >   Holstebro    >   Tlf.: 97 42 02 77