Hvorfor skal jeg vælge et kuvertlagen?


I forhold til de helt klassiske lagner som f.eks. faconlagner og fladlagner, som du selv skal folde rundt om din madras, så er der flere fordele ved at vælge et kuvertlagen. Du behøver ikke at folde et kuvertlagen om din madras, da kuvertlagner er faconsyet. Et kuvertlagen passer nemlig helt perfekt til nemt at komme rundt om topmadrassen, fordi det er nemt og hurtigt at putte madrassens hjørner ind i kuvertlagnet, som på forhånd er syet til at passe rundt om madrassen.

Derudover har kuvertlagner den fordel at det sidder stramt og pænt på din madras. Du undgår dermed at have irriterende folder og et krøllet lagen, som er irriterende at sove på. Samtidig ser et kuvertlagen også pænere ud, da det hele tiden ligger pænt og stramt om madrassen, så du ikke skal bøvle med at folde lagnet på plads igen, når du har sovet på det. Med et kuvertlagen ser din seng også mere let og stilren ud, end hvis du har et faconlagen på. Med et kuvertlagen kommer dit soveværelse til at stå knivskarpt.

Når du vælger et kuvertlagen skal du være sikker på hvor høj din topmadras er. Det er nemlig vigtigt, at dit kuvertlagen er højt nok, da det nemmest kan bøje og klemme topmadrassen, hvis kuvertlagnet ikke har de rigtige mål. Med andre ord, så kan du ødelægge din topmadras ved at købe et kuvertlagen, der ikke er højt nok. Så sørg lige for at måle din topmadras inden du køber et kuvertlagen.


Hvad er forskellen på et kuvertlagen og et faconlagen?


Den største forskel der er på et faconlagen og et kuvertlagen er, at kuvertlagner er beregnet til din topmadras. Faconlagner derimod er lagner til både din topmadras og boksmadras. Kuvertlagner er dermed knap så høje som faconlagner. Kuvertlagner er typisk omkring 8-10 cm i højden, og faconlagner er omkring 35 cm. i højden. Der er ikke elastik i et kuvertlagen, hvilket der er i et faconlagen.


Sådan lægger du et kuvertlagen rigtigt på din seng


Et kuvertlagen skal lægges på sengen på en anden måde end f.eks. fladlagner og faconlagner. Som nævnt tidligere så er kuvertlagner formsyet, så det går ikke, at du trækker i lagnet, for at få det ned omkring hjørnet på din topmadras. Hvis du gør dette kan stoffet nemmest gå i stykker.

I denne video viser Alexander dig, hvordan du nemt kan lægge dit kuvertlagen på topmadrassen. Se videoen her.


Vores udvalg


Vi har et stort udvalg af gode kuvertlagner. Hos os kan du finde kuvertlagner i alle størrelser. Vi har både lagner til enkeltsenge (90 x 200 cm), trekvartsenge (140 x 200 cm) og til dobbeltsenge (180 x 200 cm) samt størrelserne der ligger derimellem. Du kan dermed gode muligheder for at finde lige nøjagtig den størrelse, som passer til din topmadras.

Alle vores kuvertlagner er lavet af 100 % bomuld. Hos os kan du få lagner i flere forskellige farver. Du kan få kuvertlagner i hvid, kuvertlagner i blå, kuvertlagner i sort og sidst men ikke mindst, så kan du få kuvertlagner i grå.

Fælles for alle vores kuvertlagner er, at de er OEKO-TEX certificeret. Dette betyder, at lagnerne er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. I vores sortiment finder du lagner fra bl.a. mærker som Hästens. Vi har nøje udvalgt vores sortiment af kuvertlagner i god kvalitet, så du har mulighed for at få de bedste lagner.

Vi opdatere løbende med nye lækre produkter samt nye tilbud på siden her. Så hold øje med siden. Derudover har vi løbende tilbud på udvalgte produkter. Vi elsker vel alle sammen et godt tilbud?