Madrasbeskytter med jersey 90x200x35
Før DKK 399,00
stk. v/1 stk.
DKK 399,00
stk. v/2 stk.
DKK 199,00
Rullemadras hvorfor?
Rullemadras, madrasskåner, madrasbeskytter – kært barn har mange navne, men uanset hvad vi kalder den er den et must til din seng.

Hvad er en rullemadras


En rullemadras er en ekstra del til din seng. Den lægges ovenpå din topmadras, eller direkte på din madras, hvis du ikke bruger en topmadras.
En rullemadras kan fås i mange forskellige prislejer, og i forskellige materialer. Topmadrassen er ikke det samme som en rullemadras, og de har ikke samme formål.

Rullemadrassens formål


Rullemadrassens helt basale formål er at beskytte din seng. Med det menes der at den beskytter mod den fugt vi afgiver om natten. I gennemsnit afgiver vi op til 1,5 liter væske om natten. Det skal rullemadrassen kunne tage imod, og derved minimere at vores kropsvæske trænger ned i selve madrassen.
Med en rullemadras på din seng, forlænger du også sengens levetid. Fugten vi afgiver er med til at slide på sengen.

Derudover giver en rullemadras dig også mulighed for at bevare et godt og rent sovemiljø. Rullemadrasserne er nemme at vaske, og når de er slidte er det nemt at skifte dem ud.

Materiale-valg


Der findes flere materialer at vælge imellem. Den mest solgte i vores sortiment er i 100% ren, kraftigt sugende bomuld. Det er vigtigt at der ikke er kunststof i rullemadrassen da fx polyester både er varmt at ligge på, ikke suger sved og dermed yder beskyttelse, samt dårligt holder faconen efter mange vask.
Hvis du har brug for ekstra temperaturregulering eller afgiver meget fugt når du sover, kan rullemadrasser med uld, silke og bambus være en god ide.