Latex hovedpuder

Hvorfor skal jeg vælge en latex hovedpude?

Hvorfor skal jeg vælge en latex hovedpude?

En latex hovedpude har flere fordele. Hvis du sammenligner hovedpude i latex med en dunpude, er en latex hovedpude mere fast i det end en dunpude er. Den mere faste form giver mere støtte til dit hoved og din nakke. Det skal lige siges, at "hårdheden" eller "fastheden" kan variere. Latex hovedpuden er god til at holde sin form. Årsagen til dette er dens kerne. Du har derfor en god hovedpude i mange år. Du ser ikke, at din hovedpude falder sammen på samme måde som en dunhovedpude f.eks. gør.
Det skal dog siges, at ikke to personer sover ens, hvilket er årsagen til at der findes et hav af puder. Det der er vigtig, når du skal have ny hovedpude er, at den skal give dig optimal støtte til dit hoved og nakke hele natten. Er du i tvivl om hvilken hovedpude du skal vælge? Vi har lavet en guide, for nemmere for dig, at vælge den rigtige pude.
Sådan vælger du den rigtige hovedpude

Kan en latex hovedpude vaskes?

De fleste hovedpuder kan ikke vaskes. Ved langt de fleste hovedpuder i naturlatex kan betrækket vaskes i vaskemaskinen. Dette vil enten stå under produktbeskrivelsen eller under specifikationerne.
Sørg for at puden får lov til at ånde og tørre, for at undgå husstøvmider, da de lever bedst i fugtige miljøer.