Hvilket lagen skal jeg bruge til en til elevationsseng?


Når du har en elevationsseng kan du ikke bruge lagner f.eks. faconlagner, kuvertlagner eller fladlagner. Du kan i hvert fald ikke bruge dem, hvis du gerne vil løfte dit hoved eller dine ben eller begge dele, når du ligger i sengen. Så tænker du nok "jamen hvad skal jeg så bruge?" Når du har en elevationssengen skal du bruge splitlagner.

Hvad er et splitlagen?

 
Som ordet indikerer, så er det et lagen med split i. Der findes 2 forskellige slags splitlagner. Den ene kaldes U-splitlagen og den anden kaldes for H-splitlagen. Split-lagner kan både have split i toppen og split i top og bund.

Hvad er et U-splitlagen?


Et U-splitlagen har split i toppen, og ligner dermed et U. Med et U-splitlagen har du mulighed for at køre toppen op og ned, uanset om din partner har sin top oppe eller nede.

Hvad er et H-splitlagen?

 
Et H-splitlagen har split i både toppen og i bunden. Med en U-splitlagen har du mulighed for både at toppen og bunden op og ned uafhængig af hvad din partner har på sin side af sengen.

Vores sortiment

 
Alle vores split-lagner fås i 100 % bomuld. Hos os kan du få split-lagner i flere farver. Du kan få split-lagner i hvid, grå og sort. Derudover kan du får dem i flere størrelser. Vi har dog flest split-lagner til dobbeltsenge (180 x 200 cm og 180 x 210 cm)

I vores sortiment finder du splitlagner for mærker som f.eks. Wonderland.

Vi opdatere løbende vores side med nye lækre produkter. Så følg med på siden.

Vask af sengetøj
Det kan være forskelligt, hvordan splitlagnerne skal vaskes. Under hvert produkt vil der stå beskrevet hvordan du skal vaske dine lagner. Læs mere om vask af sengetøj her

Læg ikke søvnløs med spørgsmål
Har du spørgsmål, som du ikke har fået svar på? Tøv ikke med at kontakte os. Vores kundeservice står altid klar til at besvare dine spørgsmål på bedst mulig vis. Du kan kontakte os på telefon 97 42 02 77 eller på vores e-mail info@sovn-comfort.dk. Du er også mere end velkommen til at komme og besøge os i vores butik på Herningvej 76 i Holstebro. Vi står altid klar med hjælpe dig bedst mulig hvad end det er til valg af ny seng eller ny hovedpude.