Mærke
Mærke
Mere om Boksmadrasser og Søvn & Comfort
Her kan du læse en smule mere omkring boksmadrasser, samt vores udvalg af disse.  Du kan også læse mere omkring Søvn & Comfort generelt, samt om hvorfor vi er den bedste forhandler af senge i landet.

Vores boksmadrasser.
Men altså først om de fantastiske boksmadrasser her hos os. En boksmadras er gået hen og blevet en af de klart mest foretrukne senge, og det forstår man udmærket.  Det er der nemlig mere end en grund til. For det første er det en af de senge hvor du får mest for pengene. "Simple is good". Ikke noget fancy. Ikke noget sindssyg ekstravagant.  Bare en vanvittig god seng til en fornuftig pris.  Som regel en simpel seng bestående af en træramme, 2 lag fjedre og polster. Dette giver en helt igennem fantastisk komfort, så tjek udvalget ud med det samme.

Lidt om os:
Med hovedsæde ved vores butik i Holstebro, distribuere vi landets bedste senge ud til hele det danske land. Dette foregår selvfølgeligt med helt og aldes gratis fragt. Nå man skal købe seng, er det meget individuelt fra person til person, hvad der er den ideelle seng. Derfor gå vi meget op i at d skal have muligheden for at få den bedst mulige seng til dig. Derfor har vi på daglig basis ansat en ergoterapeut i vores fysiske butik, således du kan få en vejledning der er i lige så  høj kvalitet som vores senge.

Kig bare det helt vildt lækre udvalg igennem med det same. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.