Mere om boksmadrasser


Her kan du læse mere omkring boksmadrasser, samt vores udvalg af disse. Du kan også læse mere omkring Søvn & Comfort generelt, samt hvorfor du bør købe din seng igennem os og hvilke fordele det giver dig.

En boksmadras er gået hen og blevet en af de klart mest foretrukne senge, og det forstår man udmærket.  Det er der nemlig flere gode grunde til. For det første er det en af de senge, hvor du får mest for pengene. "Simple is good". Ikke noget fancy. Ikke noget ekstravagant.  Bare en vanvittig god seng til en fornuftig pris.  Som regel en simpel seng bestående af en træramme, 2 lag fjedre og polster. Dette giver en helt igennem fantastisk komfort, så tjek udvalget ud med det samme.

Derfor skal du købe din seng hos Søvn & Comfort


Med hovedsæde ved vores butik i Holstebro, distribuerer vi landets bedste senge ud til hele det danske land. Dette foregår selvfølgelig med helt og aldeles gratis fragt. Når man skal købe seng, er det meget individuelt fra person til person, hvad der er den ideelle seng. Derfor går vi meget op i, at du skal have muligheden for at få den bedst mulige seng til dig og dine behov. Derfor har vi på daglig basis ansat en ergoterapeut i vores fysiske butik, således du kan få en vejledning, der er i lige så høj kvalitet som vores senge.

Ofte stillede spørgsmål

Er der forskel på boksmadrasser?

Ja, der er forskel på boksmadrasser både i forhold til komfort, størrelse, pris og design. Det kan være forskelligt hvad et brand har valgt at lægge vægt på ved deres produkter. Derfor skal du gøre op med dig selv om, hvilket behov du har og hvad der er vigtigst for dig, når du skal vælge den rette boksmadras.

Hvorfor vælge en boksmadras?

Boksmadrasser er blevet populære blandt alle aldersgrupper, da man får meget seng for pengene. En boksmadras består af en træramme, 2 lag fjedre og polster. Dette gør det til en ukompliceret seng, hvilket er det, der gør den attraktiv. Derudover er det simpel i designet, hvilket gør den i stand til at indgå i enhver indretning.

Hvad måler en boksmadras?

Hos Søvn & Comfort finder du boksmadrasser i målene:
120x200 cm
140x200 cm
180x200 cm

De forskellige størrelser gør det muligt både at finde en seng til én person og til to personer.

Hvor kan man købe boksmadrasser?

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med senge i høj kvalitet. Det fine udvalg af boksmadrasser og de forskellige unikke designs, gør det muligt for enhver at finde drømmesengen. Hos Søvn & Comfort har man mulighed for professionel rådgivning, hvis man er i tvivl om, hvilken seng man skal vælge. Ved købet af en seng hos Søvn & Comfort opnår du gratis levering.

Kig bare det helt vildt lækre udvalg igennem med det same. Det vil du helt sikkert ikke fortryde.