Silkedyne med bambusvår 2.0 | Ekstra sval | 140 x 220 cm
Silkedyne med bambusvår 2.0 | Ekstra sval | 140 x 220 cm
Silkedyne med bambusvår 2.0 | Ekstra sval | 140 x 220 cm

Silkedyne med bambusvår 2.0 | Ekstra sval | 140 x 220 cm

Før DKK 1.895,00
DKK 949,00
SparDKK 946,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag
●  Enkeltdyne med ekstra længde

●  Bambusbetræk og silkefyld

●  Sommerdyne

●  Temperaturregulerende og svedabsorberende

●  Allergivenlig
Beskrivelse
Bemærk!
Den eneste årsag til, at silkedynen er så stærkt nedsat er, fordi det er en dyne der udgår. Tilbuddet gælder kun så længe lager haves.

Har du det varmt, når du sover? Har du hørt om silkedyner? Hvis du har tendens til at have det varmt, når du sover, så bør du overveje en silkedyne. Vores silkedyner er temperaturregulerende. De tilpasser sig derfor til din kropstemperatur. Helt konkret betyder det, at hvis du har tendens til at have det varmt, så kan en silkedyne hjælpe dig af med varmen. Du undgår dermed at vågne op på grund af varme. Du forbedre dermed din søvnrytme. Silkedyner er svedabsorberende, sved og varme ledes væk fra din krop. En silkedyne er derfor et must-have for dig der har det varmt. Denne silkedyne er en ekstra sval dyne (sommerdyne ). Forskellen på en ekstra sval silkedyne og en lun silkedyne er mængden af silke der er i dynen. Der er ingen forskel på kvaliteten. Denne silkedyne er vores nyeste silkedyne. Den har cirkler fordelt over hele dynen. Det har den for at sikre, at silken fordeler sig ligeligt i dynen. Du undgår dermed at silken ligger i bunden af dynen.

Denne silkedyne måler 140 x 220 cm, hvilket svarer til en almindelig enkeltdyne med ekstra længde.

Vores silkedyner er antibakterielle. Det betyder, at husstøvmider har svært ved at leve i silkedynen. Derudover er vores silkedynen OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder at de er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Hvis du ønsker en mere åndbar søvn, så anbefaler vi, at du kombinere silkedynen sammen med sengetøj i enten bambus eller hamp. Da begge materialer er åndbare og har temperarturregulerende egenskaber som silke. Bambus sengetøjet giver dig mulighed for at binde sengetøjet fast til silkedynen, da silkedynen har en lykke i hvert hjørne og bambus sengetøjet har bindesnorer. Fordelen ved at gøre dette er, at dynen bliver hvor den skal. Du undgår dermed, at dynen bevæger sig ned i bunden af dynebetrækket.

Silkedyner kan ikke tåle at blive vasket. Hvis en silkedyne vaskes krymper silken sig sammen i små kugler. Vi anbefaler, at du lufter silkedynen en gang hver anden måned.
Specifikationer
Producent
Sopire
Type
Silkedyne
Størrelse
140 x 220 cm
Varmegrad
Sommerdyne
Vår
100% bambus
Allergivenlig
Ja
Vask
Kan ikke vaskes
Oekotex
Ja
Fyldvægt
600 g
Opbevaringstaske
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro