Fragt og levering

Gratis levering af din nye seng

Køber du seng ved Søvn & Comfort leveres den altid gratis til din bopæl. På vores lager har vi altid over 100 senge til levering straks.
Langt størstedelen af de senge vi har, i vores udstilling i butikken i Holstebro, er på lager.

Det er efter aftale muligt at tilkøbe montering af din seng for kr. 1200,-
Montering indebærer at vi bærer sengen ind, samler den og fjerner al emballage. Sengen vil være klar til brug, når vi forlader dit hjem.
Det er en forudsætning at rummet hvor sengen skal monteres, er ryddet.

Vi bortskaffer også gerne din gamle seng. Dette koster kr. 500,- Det er en forudsætning at den bruge seng er i flytbar stand/skilt ad.

.

Hurtig levering fra webshoppen

Køber du hovedpude, dyne, sengetøj eller andet tilbehør fra vores webshop sender vi det med Post Danmark eller GLS pakkeshop. Vælg selv i menuen når du afgiver din bestilling.
Lagervarer, som er angivet med grøn prik sendes straks vi modtager din bestilling (hverdage). Vælg fragt med Post Nord eller GLS

For dig der bor inden for bygrænsen i Holstebro

Hvis du bor inden for bygrænsen i Holstebro, tilbyder vi at bringe din vare ud for kr. 0,- , samme dag som du bestiller. Dette er betinget af at du bestiller inden kl. 17.00. Skriv gerne i kommentarfeltet om varen evt må stilles i carport, på trappen etc.
Dette tilbud gælder, uanset dit købs størrelse. Gælder Mandag - fredag.

Sådan returnerer du en vare

Du kan returnere din vare på 3 måder.

1. Du kan nægte modtagelse fra posten. Gør venligst posten opmærksom på at den skal returneres straks til Søvn & Comfort.
2. Du kan modtage pakken, og benytte dig af de 14 dages fortrydelsesret. Vedlæg venligst kopi af din faktura, som dokumentation for at varen er købt ved os. Angiv på pakken ”Fortrydelsesret”.
3. Du kan returnere varen i vores butik i Holstebro indenfor 14 dage. Medbring din faktura som dokumentation for at den købt ved os.


Når vi har modtaget og godkendt din returpakke, returnerer vi beløbet ved bankoverførsel til din konto. Returpakken godkendes ikke såfremt emballage og varen er i forringet stand, eller delvis mangler. Brugte varer værdisættes til kr. 0.

Ønsker du at returnerer en vare, betaler du portoen. Vi anbefaler at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. Det giver mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og fjerner dermed enhver tvivl om hvorvidt pakken er udleveret til os. Det giver dig desuden også mulighed for at efterlyse pakken – hvis udlevering ikke har fundet sted.

Varer, der returneres uden porto eller pr. efterkrav nægtes modtaget af Søvn & Comfort.

Returner din pakke til:
Søvn & Comfort
Herningvej 76
7500 Holstebro


Har du spørgsmål til returnering, eller ønsker du at ombytte til en anden vare, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 42 02 77.

Om Søvn & Comfort

Vestjyllands største specialbutik med senge og tilbehør i den bedste kvalitet. Hos Søvn & Comfort er service og kvalitet i højsæde. Butikken er ejet af Flemming V. Kristensen, der har været i branchen siden 1980, samt Ergoterapeut Berit Kloster. Vores fornemste opgave er at finde den rigtige seng og det bedste tilbehør til kunderne. Ikke to mennesker er ens. Derfor har vi et bredt sortiment, vi som specialbutik kan stå indenfor. I afdelingen Hästens findes det komplette sortiment fra Hästens, hvoraf de fleste findes på vores lager til øjeblikkelig levering. I afdelingen "Søvn & Comfort" spænder udvalget af senge fra bla Dunlopillo og Wonderland over Sopire, Vi-Spring og Curem.
Velkommen på:
HERNINGVEJ 76. 7500 HOLSTEBRO
Mail

åbningstider

Mandag:10.00 - 17.30
Tirsdag:10.00 - 17.30
Onsdag:10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 17.30
Fredag:10.00 - 17.30
Lørdag:10.00 - 14.00
Mail

Velkommen på:
Herningvej 76. 7500 Holstebro

kunderservice

Lig ikke søvnløs med spørgsmål til vore produkter. Vi sidder klar ved telefonen og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Telefontid: mandag -fredag 10.00-17.30 Lørdag 10.00-14.00. info@sovn-comfort.dk

Søvn & Comfort   >   Holstebro    >   Tlf.: 97 42 02 77