Fragt og levering

Hurtig levering fra webshoppen

Køber du hovedpude, dyne, sengetøj eller andet tilbehør fra vores webshop, sender vi det med Post Danmark eller GLS pakkeshop. Vælg selv i menuen når du afgiver din bestilling.
Lagervarer, som er angivet med grøn prik, sendes straks, vi modtager din bestilling (hverdage). Vælg fragt med Post Nord eller GLS
Sådan returnerer du en vare

Sådan returnerer du en vare

Du kan returnere din vare på 3 måder.

1. Du kan nægte modtagelse fra posten. Gør venligst posten opmærksom på, at den skal returneres straks til Søvn & Comfort.
2. Du kan modtage pakken og benytte dig af de 90 dages fortrydelsesret. Vedlæg venligst kopi af din faktura som dokumentation for, at varen er købt ved os. Det er vigtigt, at du vedlægger din ordrebekræftelse i kassen, da vi hurtigere kan se, hvem det er, som sender en pakke retur. Du vil dermed også hurtigere få din penge retur. Hvis ikke du har ordrebekræftelsen kan du alternativ skrive dit navn og ordrenummer på et stykke papir.
3. Du kan returnere varen i vores butik i Holstebro indenfor 90 dage. Medbring din faktura som dokumentation for, at den købt ved os.

Når vi har modtaget og godkendt din returpakke, returnerer vi beløbet ved bankoverførsel til din konto. Returpakken godkendes ikke, såfremt emballage og varen er i forringet stand eller delvis mangler. Brugte varer værdisættes til kr. 0.

Ønsker du at returnere en vare, betaler du portoen. Vi anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. Det giver mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt pakken er udleveret til os. Det giver dig desuden også mulighed for at efterlyse pakken – hvis udlevering ikke har fundet sted.

Varer, der returneres uden porto eller pr. efterkrav, nægtes modtaget af Søvn & Comfort.

Returner din pakke til:
Søvn & Comfort
Herningvej 76
7500 Holstebro

Har du spørgsmål til returnering, eller ønsker du at ombytte til en anden vare, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 42 02 77.

Returadresse

Søvn & Comfort
Ordrenr.:
Herningvej 76
7500 Holstebro

*Husk at angive faktura eller ordrenummer på pakken.

Billig returlabel

Returportoen skal du selv betale, men vi tilbyder en GLS returlabel til kun 49,-

Køb label