1 stk. - Orkydea Premium Jersey hovedpudebetræk | Lysblå | 50 x 60 cm
Før DKK 249,00
stk. v/1 stk.
DKK 249,00
stk. v/2 stk.
DKK 149,00
1 stk. - Orkydea Premium Jersey hovedpudebetræk | Antracit | 50 x 60 cm
Før DKK 249,00
stk. v/1 stk.
DKK 249,00
stk. v/2 stk.
DKK 149,00
1 stk. - Jersey hovedpudebetræk | Koksgrå | 50 x 60 cm
Før DKK 299,00
stk. v/1 stk.
DKK 299,00
stk. v/2 stk.
DKK 199,00
Skånebetræk Cool Sence til hovedpude - Kølende
Før DKK 299,00
stk. v/1 stk.
DKK 249,00
stk. v/2 stk.
DKK 199,00

Pudebetræk 50x60 cm

En seng i et soveværelse med en flot udsigt til vand.

Pudebetræk 50x60 cm – Bliv klogere på hvilket materiale du skal vælge

Pudebetræk i 50x60 cm kan fås i flere forskellige materialer. Hvis du ønsker et pratisk pudebetræk så skal du vælge et pudebetræk i bomuld, da det både er slidstærkt og kan tåle vask ved 60 grader, strygning samt tørring i tørretumbleren. En anden fordel ved at vælge et pudebetræk i bomuld er, at de er dejlig bløde og behagelige at ligge på. Hvis du er på udkig efter et pudebetræk i bomuldssatin, så skal du finde et hovedpudebetræk i bomuld med en satin vævning. Udforsk pudebetræk i bomuld her.

Et hovedpudebetræk fremstillet af bambus er en favorit blandt dem, der har tendens til at svede og have det varmt om natten. Dette skyldes, at bambus er god til at regulere temperaturen og absorbere sved, hvilket hjælper med at lede varme og fugt væk fra kroppen. Dette resultere i en mere åndbar og behagelig nattesøvn. Udover dette er bambus også allergivenligt og skånsomt mod både hud og hår. Stoffet er glat og føles som silke. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at sengetøj i bambus kræver mere skånsom behandling under vask. Læs mere om vaskeanvisningerne for bambus her. Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af pudebetræk i bambus her.

Pudebetræk produceres også i egyptisk bomuld, som er kendt for sin høje kvalitet og fine struktur. De lange og fine bomuldsfibre bidrager til en utrolig blød og luksuriøs fornemmelse. De lange fibre er afgørende for at skabe en tråd, der både er stærk og fin, hvilket giver ekstra holdbarhed og styrke i forhold til almindelige bomuldsfibre. Egyptisk bomuld anses for at være den fineste bomuld i verden, og giver en følelse af luksus. Udforsk vores pudebetræk i egyptisk bomuld her.

Husk, inden du køber et pudebetræk 

Inden du køber et pudebetræk, er det vigtigt, at du måler din pude for at være sikker på, at du køber den rigtige størrelse. Det ville være træls, hvis ikke betrækket passer til din hovedpude. Hos os tilbyder vi et udvalg af separate pudebetræk i forskellige størrelser, da hovedpuder kan fås i mange forskellige størrelser. Se vores det fulde sortiment af størrelser her


En anden ting som du skal tænke over inden du anskaffer dig et betræk til din hovedpude. Pudebetræk fås i forskellige materialer, og hvert materiale har sine egne unikke fordele. Derfor kan det være en god idé at undersøge, hvilket materiale der bedst passer til dine behov. Hvis du eksempelvis har tendens til at svede om natten, kan et pudebetræk i bambus være optimalt for dig, da de hjælper med at lede sved og varme væk fra kroppen. Hvis du har behov for, at pudebetrækket kan vaskes ved 60 grader ligesom dit sengetøj, vil bomuld nok være mere passende for dig. Bliv klogere på hvilket materiale du skal vælge til dit sengetøj her.


Mangler du ekstra pudebetræk?

Trænger du til et nyt pudebetræk? Hovedpudebetræk er ekstra udsat for sved, som kan sætte sig i betrækket, når du sover. De kan dermed nemmere blive "grimme" med gulige pletter sammenlignet med et dynebetræk. Det er også altid bare rart at have flere forskellige pudebetræk at skifte med. Det kan også være, at du vil pifte dit soveværelse op med nogle nye betræk til dine pyntepuder på sengen. Hos os finder du et stort udvalg af pudebetræk i forskellige størrelser. Find alle størrelser her. Med nye pudebetræk kan du nemt og billigt ændre stilen og udtrykket i dit soveværelse.


Smukt hvidt sengetøj ligger pænt på en seng.

Udforsk vores udvalg af pudebetræk 50x60 cm

Hos os kan du finde et stort udvalg af lækre hovedpudebetræk i god kvalitet. Du kan desuden også vælge mellem mange skønne farver. Du kan også både finde ensfarvede og mønstrede pudebetræk. Det giver dig mulighed for at vælge et pudebetræk i den helt rigtige farve samt designs til indretningen dit soveværelse. Gå på opdagelse i vores pudebetræk i materialerne bomuld, bambus og egyptisk bomuld


Pudebetræk med lynlås lukning

Hos os finder du både pudebetræk med og uden lynlås. Det vil stå beskrevet under produktspecifikationer eller i varebeskrivelsen om pudebetrækket lukkes med lynlås eller ej.


OEKO-TEX certificeret pudebetræk

Alle vores pudebetræk 50x60 cm er OEKO-TEX certificeret. Det betyder, at de er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Du kan derfor med god samvittighed sove på et pudebetræk fra os.