Flade lagner 260x260 cm

Hvorfor skal jeg vælge et fladt lagen?

Et fladlagen er en type lagen som laves i flere forskellige tekstiler. I vores sortiment kan du finde fladlagner i bomuld, bambus og egyptisk bomuld. Et af de store fordele ved at vælge flade lagner er, at de kan passe til flere forskellige typer af senge, da de ikke er syet i facon og er uden elastikkant. Hvis du ønsker et lagen med elastik hele vejen rundt, så bør du vælge et faconlagen eller et stræklagen. Et fladt lagen er særlig oplagt til dig, som sover på en sengeramme med en madras, da lagenet giver dig mulighed for at stoppe lagnet ned mellem madras og sengerammen, så du kan få lagnet til at sidde stramt på madrassen og dermed få en perfekt pasform. Et fladlagen kan også bruges til senge som ikke er i standardmål. Du skal dog være opmærksom på, at der skal være plads til at lagnet kan gå ned over madrassen og ind under den. Lagenet sidder dermed bedre på sengen. Vi anbefaler, at du måler din madras´ højde inden du ligger din bestilling for at være sikker på at lagnet passer. Det ville da være ærgerligt, at når lagnet leveres, at den ikke passer til din seng eller madras. Find fladlagner i alle størrelser. Sidst men ikke mindst, så kan du nemt folde lagnet, så det ikke fylder særlig meget i skabet i forhold til andre typer af lagner. 
Hvidt fladlagen i 260x260 cm ligger stramt og pænt på en seng.

Vores sortiment af flade lagner 260x260 cm

Vores udvalg af lagner i 260x260 cm er nøje udvalgt for at give dig mulighed for at vælge et blødt lagen, som vil bidrage til at du kommer til at sove godt. Vælg mellem et lagen 260x260 cm i den blødeste bomuld eller bambus. Hos os finder du også fladlagner i flere forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at gøre dit soveværelse personligt med afdæmpede og holdbare farver som passer til sengetøjet. Sidst men ikke mindst, så er vores fladlagner OEKO-TEX certificeret. 

OEKO-TEX certificerede lagner 260x260 cm

Alle vores flade lagner 260x260 cm er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at de er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Du kan dermed trygt ligge dig til at sove på vores lagener.

Jeg ønsker et glat lagen, hvilket lagen skal jeg vælge?

Hvis du ønsker et lagen som er lidt mere glat i det, så skal du kigge efter et fladt lagen i bambus eller bomuldssatin. Lagner som er vævet med en satinvævning har en glattere overflade end lagner hvor vævningen er en percale vævning. Særligt bambus er et glat tekstil. Foruden at være behagelige at ligge på, så er bambus lagner også nemme at vende sig på. Det kan særligt være en fordel, hvis du er gravid eller har skavanker, som gør det svært for dig at vende dig.
På billedet ses en percale vævning.

Hvad betyder TC?

TC står for Tread Count, altså trådeantal på dansk. Trådantallet er antallet af tråde, som er vævet sammen i en kvadrat tomme. De tætstrikkede bløde garner vil bidrage positivt til behagelige sovekomponenter, og dermed god søvn.
Læs mere omkring trådantal her
En bambusdyne, bambus pudebetræk, bambus sengetøj og et bambus lagen.

Jeg har det varmt. Hvad jeg skal gøre?

Mange danskere har det varmt, når de sover. Så du er ikke den eneste. Der findes vel heller ikke noget værre end at vende og dreje sig og ikke kan sove på grund af varme. En af de ting som du kan gøre for at komme af med varmen er at kigge efter, hvilke materialer dit sengetøj, din dyne, dit lagen og din hovedpude er lavet af. Nogle materialer er nemlig gode til at holde på varmen mens andre er mere åndbare. Hvis du leder efter nogle mere åndbare materialer til f.eks. dit sengetøj eller lagen, så bør du overveje at kigge efter materialer som hamp, bambus og tencel. Alle tekstilerne er med til at lede sved og varme væk fra kroppen, så du kommer til at sove mere åndbart og behageligt. Hos os finder du et stort udvalg af produkter i bambus, hamp og tencel. Særligt bambus er hurtigt blevet en favorit blandt danskerne. Du kan få dyner, sengetøj, lagner og puder i bambus. Foruden at være dejlig åndbart, så har bambus også andre unikke fordele. Læs om fordelene her. Vores sengetøj og lagner i lyocell bambus og hamp kommer pænt pakket ind i en fin pose for at minimere brugen af plastik. Posen kan genbruges til diverse formål f.eks. opbevaring af make up, vatrondeller eller lign.
Kom af med varmen
Hvidt fladlagen i 260x260 cm.

Sådan vasker du dine flade lagner

Det kan godt variere lidt, hvordan flade lagner skal vaskes, da vask afhænger af hvilket materiale lagnet er fremstillet i. Vi anbefaler derfor, at du tjekker vaskeanvisningerne inden du smider lagnet ind i vaskemaskinen. Et lagen i bambus skal f.eks. behandles lidt mere skånsomt under vask og skal vaskes ved lave temperaturer. Hvorimod et lagen i bomuld både kan tåle at blive vasket ved 60 grader samt tørretumbling. Hvordan det pågældende lagen skal vaskes vil stå under varens beskrivelse eller under specifikationer.
Se vores vaskeguide

Shop online eller i vores butik

Foruden vores webshop, så kan du også købe vores lagner i fysisk butik. Her har du mulighed for at se hele vores sortiment af lagner, men også vores sengetøj, senge, madrasser, dyner og puder. Hos os finder du et stort udvalg af produkter som bidrager til god søvn. Derudover får du med garanti lækre produkter og god service. Alle ordre lagt inden klokken 14:00 bliver sendt samme dag.