Auping

Herunder ser du vores store udvalg af produkter fra det fantastiske mærke Auping. Med fokus på bæredygtighed, kvalitet og komfort, skaber Auping gang på gang nogle puder, som sætter standarden for resten af branchen. Med et mål der bl.a. lyder på at være 100 procent bæredygtige i 2020, samt det faktum at puderne udelukkende indeholder RDS certificeret dun, kan du også købe deres puder med god samvittighed over for miljøet. Og når man så samtidigt får nogle puder, som er både komfortable og ergonomiske til nogle fornuftige priser, så er det en smal sag. Se udvalget igennem herunder med det samme, eller find din favorit i dag.

Historien om Auping

Her finder du vores produkter fra det fantastiske mærke Auping. Auping kan dateres helt tilbage til 1888, hvor Johannes Auping havde startet sin egen smedje, der havde fokus på fremstille brændeovne og komfurer. Det var først da hospitalet St. Geertruiden Gasthuis valgte Auping til en stor ordre på sengebunde, grundet Aupings evner inden for smedejern. I løbet af 3 år producere Auping alle disse senge, og det flotte slutresultat betød efterfølgende flere ordrer, og i 1912 er Auping vokset sig så store, at de måtte flytte væk fra den trange bymidte i Deventer. I 1925 udvikler de opklappelige senge, og grundet de trange kår der var i mange af de Hollandske hjem på den tid, var det noget der faldt i god jord hos befolkningen.

Auping er både kvalitet og bæredygtighed


Det er netop på grund af den innovative tilgang til senge og pudeproduktion, at de er blevet så store som de er. De var foregangsmænd på elevationsfronten, og udviklede allerede i slutningen af 60’erne elevationssengebunde. Hos os har vi især et stort udvalg af Auping puder, og her har de virkelig sat standarden for andre mærker. Deres puder indeholder udelukkende RDS dun, hvilket betyder komplet udelukkelse af tvangsfodring og plukning af levende dyr. Derudover har de stor fokus på at give tilbage til naturen, og målet for Auping er at være 100 procent bæredygtige inden udgangen af 2020.  Dertil får du også bare nogle af de mest komfortable og ergonomiske hovedpuder, og man kan virkelig mærke at der er blevet kælet for puderne. Se de mange produkter fra Auping herover, og find din favorit i dag.