Kvalitetsrige gavlpuder til din seng


Hvis din seng trænger til et nyt look, kan du med fordel overveje at købe gavlpuder. Smukke gavlpuder kan være med til at sætte prikken over i’et i dit soveværelse. Gavlpuderne kan give et friskt pust til sengen og samtidig skabe et anderledes og unikt udseende. Både i soveværelset og teenageværelset kan gavlpuderne vise sig praktiske, da man lettere kan sidde oprejst og læse en bog eller kigge på computeren inden sengetid.

Hos Søvn & Comfort finder du smukke gavlpuder til sengen i lækre materialer. Du finder for eksempel gavlpuder med andedun, bambus, dun, hør, fiber og gåsedun. Hør er et naturmateriale og er meget moderne for tiden. Med gavlpuder i hør formår du at skabe et naturligt look i soveværelset.

Både ande -og gåsedun er materialer, der er gode til at regulere varme og fugt. Dette er særligt godt, hvis man har let ved at fryse om vinteren og let ved at svede om sommeren. Vælger du en gavlpude af bambus, er du sikret et blødt materiale og ikke nok med det, er bambus også et bæredygtigt valg. Fælles for alle materialerne er, at de er af høj kvalitet. Gå på opdagelse i udvalget - Du kan helt sikkert finde en gavlpude, som passer til din seng.

Giv soveværelset et friskt pust


Puder kan generelt pynte meget i hjemmet. Puder kan pynte i sofaen, sengen, på bænken eller i lænestolen. Puder kan overordnet set fuldende din indretning og skabe den røde tråd, som alle ønsker ens indretning bærer præg af. Gavlpuder er en forholdsvis lille investering i forhold til, hvor meget de kan betyde for indretningen.

Du har mulighed for at vælge lige præcis den gavlpude, der passer til dig og dit behov. Om det er en høj eller lav gavlpude eller om det er en lille eller stor gavlpude, finder du den her på siden. Du kan også blande de forskellige former for gavlpuder, for at skabe et unikt look. Du kan tilmed pynte din seng med en flot plaid, for at skabe en gennemgående stil i soveværelset.

Køb din gavlpude hos Søvn & Comfort


Hos Søvn & Comfort finder du et unikt udvalg af gavlpuder i den bedste kvalitet. På den måde kan du indrette soveværelset med kvalitetsrige materialer og samtidig ligge godt. Er du i tvivl om, hvilken gavlpude der vil passe bedst til dit behov, står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Vi har mange års erfaring i branchen og derfor kan du være sikker på at modtage den rette vejledning til dit behov.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en hovedpude og en gavlpude?
Den helt store forskel på en hovedpude og en gavlpude er både måden hvorpå man bruger puderne og størrelserne på puderne. En hovedpude sover man på om natten og er som oftest kvadratisk, mens en gavlpude fungerer mere som en pyntepude. En gavlpude er som oftest også større end en hovedpude.

Hvorfor købe en gavlpude?
Sidder du ofte i sengen og læser en bog eller synes at sengen har brug for et friskt pust, så kan en gavlpude være en hjælpende hånd både praktisk og udseendemæssigt. Gavlpudens størrelse gør det lettere at sidde op af den end en regulær hovedpude, fordi den er større. Derudover kan man pynte sengen med gavlpuder og give sengen et nyt udseende, hvilket kan være med til at påvirke indretningen i en positiv retning.

Hvilken gavlpude skal jeg vælge?
Når du skal vælge den helt rigtige gavlpude, bør du først og fremmest overveje, hvilken form og størrelse, gavlpuden skal have. Dernæst kan du overveje, hvilket prisniveau og materiale gavlpuden skal være i for at den kan leve op dit behov til puden. Til sidst kan du overveje, hvilket design betrækket skal have, så puden fuldender indretningen.

Hvor kan man købe en gavlpude?
Hos Søvn & Comfort finder du gavlpuder af høj kvalitet. Gavlpuderne kan fås i forskellige størrelser og materialer, så du kan finde lige den gavlpude, du står og mangler. Gavlpuder er med til at skabe en hyggelig og luksuriøs stemning i soveværelset. Samtidig skaber en gavlpude god komfort, når man sidder i sengen.