Derfor bliver mænds hovedpuder gule

Svaret som du har søgt længe efter

Svaret som du har søgt længe efter

Mange kvinder er af den overbevisning, at deres mænd må svede ekstra meget, savle unødvendigt mere eller vaske sig utilstrækkeligt om hovedet, idet deres hovedpuder væsentligt hurtigere bliver grimme. En mands hovedpude får ofte en mere gullig nuance end en kvindes. Derfor vaskes mænds hovedpuder oftest i håb om at få de gule pletter af, men uden held. Så spørger du nok dig selv, hvordan det kan være? Hvorfor er det kun mandens hovedpude, der synes uhygiejnisk? Og hvad kan du gøre ved det?
Rigtige mænd får skjolder på hovedpuden

Rigtige mænd får skjolder på hovedpuden

Ikke mange kender til sandheden bag de gullige skjolde, der findes på næsten samtlige mænds hovedpuder, og derfor figurerer antagelser om, at det skyldes sved, savl eller skidt. Men det er ikke tilfældet. Grunden er nemlig en helt anden.
Sandheden er, at mænd udskiller det, der kaldes for urinsyre bl.a. gennem hårbunden. Og det er den syre, der er med til at give hovedpuderne en gullig nuance. Mange har erfaret, at disse skjolde ikke kan vaskes af - selv ikke med de skrappeste vaskeprodukter. Derfor er der kun én ting at gøre.

Mange er i den tro, at en hovedpude holder til mere og holder i en længere periode, end det egentligt er tilfældet. Efter maks tre år bør man således udskifte selv den bedste hovedpude for at være sikker på at opretholde støtteevnen og hygiejnen. Det betyder, at alle - også kvinder - jævnligt bør skifte deres hovedpude ud. Personer, der sveder meget om natten, bør udskifte deres hovedpude oftere, idet større mængder af fugt slider mere på dem, hvorfor sovekomforten forværres.
Se alle vores hovedpuder

Rigtige mænd køber den bedste hovedpude

For nogle få heldige personer har hovedpuden ingen betydning forstået på den måde, at de kan sove med enhver pude og føle sig tilpasse. Derfor er det lige meget om puden er høj, lav, hård eller blød. For de fleste er det dog ikke så let, og derfor har det stor betydning for sovekomforten, at puden er den helt rigtige. Valg af hovedpude er et individuelt valg. Bare fordi din kæreste sover godt med en ergonomisk hovedpude, er ikke ens betydning med, at du sover godt med en ergonomisk hovedpude. Vi har forskellige behov. Dette gælder også vores valg af hovedpude. hovedpuder.

Tendenser viser, at mænd gerne sover med hovedpuder, der er en smule højere end kvinders. Dette hænger primært hænger sammen med, at mænd generelt har bredere skuldre, end kvinder har.
Vi har et stort udvalg af brede hovedpuder. Find det her.

Der er dog ingen regler uden undtagelser, og derfor er det vigtigt, at du finder frem til den model, der passer bedst til dine individuelle behov. For at gøre det nemmere for dig at spore dig ind på hvilken hovedpude du skal have, har vi lavet en guide.
Læs vores guide: Sådan vælger du din hovedpude

Rigtige mænd indrømmer, at de har brug for nakkestøtte

Alle kan have behov for noget mere støtte, når de sover - særligt omkring nakken. Er du i tvivl om du behøver ekstra støtte omkring nakken, så kan du stille dig selv 2 spørgsmål:

Oplever jeg, at jeg er øm eller har ondt i nakken, når jeg har sovet?
Er jeg nødt til at forme min pude, så den fylder mest omkring min nakke og hals og mindre under mit hovede?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så bør du overveje at få en hovedpude med mere støtte til din nakke samt hovedpude. Hovedpuder der giver mere støtte til hoved og nakke kaldes ergonomiske hovedpuder. Vi har et stort udvalg af ergonomiske hovedpuder.
Se vores ergonomiske hovedpuder
Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du ikke fået besvaret dine spørgsmål?

Har du brug for mere information og hjælp til at forbedre din sovekomfort med den rigtige og bedste hovedpude? Så besøg os i vores butik i Holstebro og tag en snak med en af vores ekspedienter. Eller orientér dig i vores brede univers af dyner, puder og sengetøj på vores webshop.