Størrelse
Produkter
Materiale
Farve
Mærke
Størrelse
Produkter
Materiale
Farve
Mærke
Sopire bambus sengetøj / 140 x 220 cm / Tern
Før 745,00 kr.
stk. v/1 stk.
745,00 kr.
stk. v/2 stk.
549,00 kr.
Sopire bambus sengetøj / 140 x 220 cm / Tern
Før 745,00 kr.
stk. v/1 stk.
745,00 kr.
stk. v/2 stk.
549,00 kr.
Sopire bambus sengetøj / 140 x 200 cm / Tern
(2)
Før 695,00 kr.
stk. v/1 stk.
695,00 kr.
stk. v/2 stk.
499,00 kr.
Sopire bambus sengetøj / 140 x 200 cm / Tern
(2)
Før 695,00 kr.
stk. v/1 stk.
695,00 kr.
stk. v/2 stk.
499,00 kr.
Hør mere om bambus sengetøj i videoen


Hvad er bambus?


Mange tror bambus er et træ, men bambus er egentlig i familie med en græsart der typisk vokser i tropiske lande. Da bambus er en græsart, gror det 100% naturligt uden brug af pesticider eller andre kemikalier.

Bambus er den mest hurtigvoksende plante, de kan vokse med op til 30 cm på et døgn, nogle arter af bambus kan vokse næsten op til en meter i døgnet.

Hvorfor er bambus sengetøj så godt?


Til forskel til bomuldssengetøj, så er bambussengetøj utrolig komfortabelt, idet det optager fugt og sved markant hurtigere end traditionelt sengetøj. Bambus sengetøj er svedabsorberende og er derfor en stor fordel, hvis man sveder meget om natten. Specielt om sommeren er det derfor meget behageligt at sove med, og det giver en markant roligere og mere behagelig nat med bedre søvn. Omvendt er der også en fordel hvis du generelt fryser meget om natten, da bambus sengetøj er temperaturregulerende.

Kvalitet = Bambus sengetøj


Vi mennesker bruger i gennemsnittet ca en tredjedel af vores timer i sengen. Derfor er det så vigtigt at, vi også har noget lækkert sengetøj at sove med! Bambus er både et glattere og blødere materiale end bomuld er. Her vil du opleve et luksus sengetøj og en følelse af tilfredshed når du smider dig i dit nye bambus sengetøj.

Når vi snakker om bambus, kommer du til at opleve en helt forandret søvn. Bambus er af den fineste kvalitet og et helt unikt materiale, med utrolige mange fantastiske egenskaber!  Vi har alle forskellige behov, men lige meget, om du er en der har det varmt eller koldt, når du sover, har allergi eller noget helt tredje så er bambus sengetøj et godt valg til dig.


VI har et bredt udvalg af bambus produkter her i butikken, lækkert sengetøj i bambus, bambus lagen og bambus dyner, du kan finde det her Alle vores bambus produkter

Egenskaber ved bambus sengetøj

 
Bambus er svedabsorberende så det optager sved og fugt langt hurtigere og langt mere effektivt, end bomuldssengetøj gør. Så hvis du er en af dem der sveder meget om natten, så vil du elske vores bambus sengetøj. Det suger fugten til sig, og frigiver det hurtigt igen, så her kan du altså endelig opleve en tør rolig nat.  
Dette er en unik egenskab, som ikke meget andet sengetøj har, som rigtig mange sætter pris på. Og som du ikke vil undvære igen når du først har oplevet det.

Når det er sagt, så kommer dit nye bambus sengetøj med rigtig mange gode egenskaber. Bambus Sengetøj er åndbart, så når du sover, har din krop mulighed for at kunne ånde og få luft, mens den slapper af og lader op til en ny dag.

Hvis du har tendens til at have det for varmt eller koldt om natten, er bambus også temperaturregulerende, så det hjælper dig med at få den rette temperatur og dermed en behagelig nat.

Derudover er det også antibakteriel, så hvis du er allergiker, har følsom hud, eller bare ikke gider og døje med bakterier og støvmider, så er bambus sengetøj et godt valg! Bambus sengetøj har en antibakteriel virkning, der er med til at bekæmpe støvmider og andre bakterier. Det giver huden en dejlig ro, mere hygiejnisk produkt, og bibeholder kvaliteten selvom det bliver vasket mange gange.

Størrelser i vores bambus sengetøj


Sengetøjet fås i størrelserne 140x200cm 140x220cm 200x220cm 240x220cm
Og et meget bredt udvalgt af farver.

Vask


Vær opmærksom på at bambus sengetøjet skal behandles skånsomt i vask.
Vi anbefaler at vaske på 30 grader, da sengetøjet er antibakteriel, men også et følsomt materiale. Derudover bliver bambus også utrolig tungt når det bliver vasket, så en god ide at vaske sengetøjet med andet tøj på 30 grader.

I sengetøjet bliver der lagt en vaskeguide med.