Læs mere om elavationssenge her!


Navnet søvn og komfort beskriver godt hvad det er elevationssenge går ud på. Det handler nemlig om at have den bedst mulige komfort, for en seng er nemlig ikke bare  et sted man sover. Sengen bliver brugt i en højere og højere grad, på trods af at vi aldrig har sovet så lidt som vi gør nu. I gennemsnit sover danskerne 7 timer pr døgnet, men de fleste bruger faktisk over 10 timer i sengen dagligt. Man kan jo nu gøre det meste fra sin seng. Mobilen i hånden og pc'en er nem lige at smide op på skøddet, samtidigt med at man har Netflix kørende på Tv'et. Du behøver kun at forlade sengen for at få mad og gå på toilettet.

Derfor er komforten så vigtig, og med en elevationsseng er oplevelsen med at ligge i en seng blevet forbedret markant. Udvalget er ekstremt bredt, og du kan finde et hav af forskellige elevationssenge med forskellige funktioner. Du kan bl.a. også få elevationssenge der løfter benene. Du kan derfor styre både hvordan du skal ligge med hensyn til din overdel, samtidigt med at du kan styre underdelen af kroppens placering. På den måde kan du selv justere din seng så du ligger mest optimalt. Dette forgår elektronisk med en motor, mens du også kan finde senge hvor du selv rejser den op fysisk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem bør købe en elevationsseng?

En elevationsseng egner sig både godt for atleter og folk med skavanker. Atleter har behov for god støtte i kroppen efter at have været i gang. Det samme har folk med skavanker behov for. Elevationssenge kan hæves og sænkes, så de for eksempel tilgodeser behovet for ekstra lænde -og nakkestøtte.

Er der forskel på elevationssenge?

Ja, der er forskel. Elevationssenge kan fås i forskellige størrelser og design fra forskellige brands og i forskellige prisniveauer. Sengens størrelse afhænger i høj grad af, hvad du har behov for. Derudover bør du tænke over, hvilket design og brand du synes bedst om og som samtidig passer ind i dit soveværelse. Til sidst skal du overveje, hvilket prisniveau du kan købe elevationsseng for. Derfor bør du gøre dig mange overvejelser, inden du køber en elevationsseng.

Hvilken elevationsseng skal jeg vælge?

Når du skal vælge den rette elevationsseng, bør du have komfort og kvalitet med i dine overvejelser. Søvnen er vigtig for at kunne få sin hverdag til at fungere. Derfor skal din kommende seng passe til dig og dine behov. Valget af elevationsseng skal tage udgangspunkt i, hvilke behov man har, så man får en seng, man kan finde ro i og lade op i til en ny dag.

Hvor kan man købe elevationssenge?

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med senge i høj kvalitet. Det store udvalg af elevationssenge og de mange forskellige unikke designs, gør det muligt for enhver at finde drømmesengen. Hos Søvn & Comfort har man mulighed for professionel rådgivning, hvis man er i tvivl om, hvilken seng man skal vælge. Ved købet af en seng hos Søvn & Comfort opnår du gratis levering.

Det er bare at kigge vores utroligt lækre udvalg igennem så du kan finde lige den seng som bedst dækker dine behov.