Ringsted Dun | Svinedrengen | Varm | 140 x 200 cm
Før DKK 4.669,00
stk. v/1 stk.
DKK 4.669,00
stk. v/2 stk.
DKK 2.799,00
Ringsted Dun | Svinedrengen | Varm | 140 x 220 cm
Før DKK 5.169,00
stk. v/1 stk.
DKK 5.169,00
stk. v/1 stk.
DKK 3.099,00
Slottet | Vinterdyne | 140 x 200 cm
Før DKK 9.999,00
Ringsted Dun | Den lille pige med svovlstikkerne | Varm | 140 x 200 cm
Før DKK 6.499,00
stk. v/1 stk.
DKK 6.499,00
stk. v/2 stk.
DKK 3.899,00
Hyrdinden & skorstensfejeren | Varm dyne | 140 x 200 cm
Før DKK 7.499,00
stk. v/1 stk.
DKK 7.499,00
stk. v/2 stk.
DKK 4.499,00

Vinterdyner

Varm vinterdyne til de kolde måneder

Har du en tendens til at fryse om vinteren? Så bør du tage et kig på vores udvalg af varme vinterdyner, så du kan ligge varmt og behageligt, når du skal sove. Der findes ikke noget bedre end at kunne lægge sig i sengen under en dejlig varm dyne i de kolde måneder. Søvn er noget af det vigtigste for os, fordi søvnen hjælper os med at lade batterierne op og med at blive klar til at møde alle dagens udfordringer og glæder. En god nattesøvn afhænger i høj grad af, at man har den rigtige dyner og pude. Det værste ville være, hvis din søvn blev forstyrret af en dyne, der ikke er varm nok. Det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå. Derfor har vi samlet et udvalg af de bedste vinterdyner til dig.
Ringsted Dun vinterdyne

Ringsted Dun vinterdyne

Ringsted Dun har siden 1947 produceret dyner og puder i høj kvalitet. I udvalget ovenfor finder du forskellige vinterdyner fra Ringsted Dun. Disse dyner er både fremstillet af edderdun og moskusdun. Edderdunene har en god isoleringsevne og er derfor gode til at isolere varmen. Disse dyner har derfor også den højeste bæreevne, når det kommer til dyner. Edderdun er samtidig det varmeste og letteste råmateriale i verden.

I udvalget finder du blandt andet en "Slottet" vinterdyne, der er udviklet kompromisløst, hvad angår kvalitet og oplevelse. I "Slottet" finder du lækre moskusdun, som er af den fineste kvalitet. Moskusdun er både fyldige og bløde på samme tid og kan derfor sagtens holde dig varm om natten. Du kan også finde den eksklusive "Prinsessen på ærten" vinterdyne, som emmer af luksus og eksklusivitet i form af edderdun og silke. Dundynen sørger i den grad for, at du kommer til at sove som prinsessen på ærten.
Se alle vinterdyner fra Ringsted Dun
Hästens vinterdyner

Hästens vinterdyner

Du finder blandt andet Hästens vinterdyner i vores udvalg her på siden. Hästens vinterdyner går hverken på kompromis med funktion eller kvalitet. Dynerne er fyldt med de lækreste gåsedun, hvilket giver en dejlig varme i de kolde vinter måneder. Våret på dynerne er lavet af 100% bomuldssatin, hvilket gør dem fantastisk bløde.
Elsker du at kunne rulle dig ind i din dyne, kan du med fordel kigge på en Hästens DeLuxe gåsedunsdyne som måler 240x220 cm. Den store dyne kan føles som et stort varmt kram, når du pakker dig ind i den. Hvem kan ikke lide det?
Se vores vinterdyner fra Hästens her

Allergivenlige vinterdyner

Foretrækker du at din dyne er allergivenlig, så er du landet på den rigtige side. Alle vores dyner ovenfor er allergivenlige og OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for, at de er uden skadelig kemi. Certifikatet gør det nemmere for dig at vælge en dyne, der ikke er skadelig for dit helbred og som samtidig er mindre belastende for samfundet. Dynerne har samtidig en bæreevne 11 og opefter. En høj bæreevne indikerer dynernes høje kvalitet. Du kan sikre dig selv et godt sovemiljø ved at vælge en varm vinterdyne, som samtidig fjerner risikoen for allergi. Vi har gjort valget nemmere for dig, da du udelukkende finder allergivenlige dyner i sortimentet.

Vælg den rette størrelse

Hos os kan du finde vinterdyner i flere størrelser. Vores sortiment består af dyner i 140 x 200 cm (almindelig enkeltdyne), 140 x 220 cm (almindelig enkeltdyne med ekstra længde), 200 x 220 cm (almindelig dobbeltdyne) og 240 x 220 cm (stor dobbeltdyne –kingsize). Sørg for at vælge den rigtige størrelse, så det passer med dit sengetøj.
Vedligeholdelse af dyner

Vedligeholdelse af dyner

Vi anbefaler ikke, at du vasker din dundyne særlig tit, da fyldet i dynen ikke kan holde til det. Det kan dog ikke undgås ikke at vaske din dyne. Vi anbefaler, at du ca. vasker din dyne 1 gang om året, for at udrydde f.eks. støvmider. Efter vaske af din dyne, er det meget vigtigt, at du lader dunene tørrer helt ud. Hvis ikke dunene tørrer helt ud kan de nemt knække. Derudover går det ind og forringer dynens bæreevne. Vær opmærksom på, at det kan tage op til 6-8 timer før dynens dun er helt tørre. Når dundynen skal tørre kan du putte den i tørretumbleren eller lægge den på et gulv med gulvvarme.
Sørg for at vedligeholde din dyne dagligt. Ryst gerne din dyne dagligt, for at bevare spændstigheden og den optimale fylde i fyldet. Det er også en god ide en gang i mellem at smide dynen på et gulv med gulvvarme eller en radiator, for at få dunene til at blive fyldige og fluffy. Når du vedligeholder din dundyne, forlænger du dens levetid. Du kan dermed have en lækker dyne i mange år.

Køb vinterdyner hos Søvn & Comfort

Hos Søvn & Comfort finder du et unikt udvalg af vinterdyner i den bedste kvalitet, som kan holde sig varm gennem vinteren. Du kan få gode vinterdyner i forskellige materialer og størrelser. Hvad end du kunne tænke dig en tung dyne eller let dyne, ekstra lang dyne eller almindelig dyne, så finder du det i udvalget hos Søvn & Comfort.
Når du køber en god dyne vil du med garanti få glæde og gavn af den i flere år. Vinterdynerne sikrer dig, at du får en god nats søvn uden at fryse i vinterperioder. Er du i tvivl om hvilken vinterdyne du skal have, så står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvornår skal en vinterdyne skiftes?

Det kan variere alt efter, hvilken dyne der er tale om og hvilken kvalitet dundynen har. Det kan samtidig også variere alt efter hvor meget man sveder, hvilket fyld der er i og hvor god man er til at vedligeholde den. En hovedpude bør udskiftes hvert 2. år, mens dyner kan nøjes med at blive udskiftet efter 5-10 år alt efter hvor slidte de er. Bruges vinterdynen kun i de kolde måneder, behøver du ikke nødvendigvis at udskifte den efter 5-10 år, da der vil være mindre slidtage på den.


Hvilken type dyne skal jeg vælge?

Der kan være mange faktorer i spil, i forbindelse med valg af dyne Har du det koldt om natten, bør du finde en dyne, der kan isolere varmen, så du kan holde varmen igennem hele natten. Har du derimod tendens til at svede og have det varmt om natten, bør du finde en dyne, der ikke bare isolerer, men også er i stand til at ånde, således fugten føres væk fra kroppen.


Hvad betyder bæreevne?

En dynes bæreevne fortæller for god dundynen er til at holde på den varmegrad som den har. Jo højere bæreevne jo bedre. Bæreevnen siger også noget om kvaliteten på


Hvorfor købe en god dyne?

Der findes mange fordele ved at købe en god dyne. En god dyne behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene. Gode dyner holder sandsynligvis også længere end en dyner hvor kvaliteten ikke er i top. Det vil sige i sidste ende, kan en dyne i super god kvalitet være den billigste. Det kan tydeligt mærkes i kvalitet, hvilket materiale dynen er lavet af. Jo bedre kvaliteten og materialet er, jo bedre opfylder dynen dine behov. Har du for eksempel brug for en varm dyne, bør du kigge efter materialer, der har en god isoleringsevne. Er du på udkig efter en allergivenlig dyne, bør du kigge på, om dynen er tæt vævet, så husstøvmider ikke har mulighed for at leve i dynen. Der findes derfor mange gode grunde til, at gøre sig nogle overvejelser omkring dynen, inden man anskaffer sig en ny.