Xcellent Plus+ Ocean kontinentalseng
Før DKK 23.699,00
Birka kontinentalseng 180x200
Før DKK 49.998,00
Exclusive kontinentalseng | 180 x 200 cm
Før DKK 83.998,00
J. Marshall kontinentalseng nr 3
Før DKK 54.124,00

Køb din nye seng hos os


En seng er ikke bare et sted man sover. Det er et sted mange tilbringer næsten halvdelen af deres dag. Derfor skal den være så komfortabel som muligt. Det er meget forskelligt fra person til person. Derfor har vi bl.a. stor fokus på at rådgive dig inden dit køb. Det betyder blandt andet at vi har ansat en fuldtids ergoterapeut  i vores fysiske butik i Holstebro, således du kan være helt sikker på at du får dig den rigtige seng med hjem.

Derudover fragter vi også alle vores senge helt gratis ud til dig, uanset  hvorhenne i landet du bor. Så se bare at få fundet din næste seng her hos os, så du igen kan nyde fornøjesen af en lækker seng. Det kunne eksempelvis være en af disse ekstremt lækre kontinental senge. Der får du dig en dejlig stor seng, som egentlig er to senge sat sammen, uden den alt for velkendte "revne" i midten. Så kan du rigtigt komme til at flade ud!

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor købe en kontinentalseng?

En kontinentalseng er et populært valg i mange husstande i og med at sengen har en rigtig god komfort og emmer af luksus. Kontinentalsenge findes i forskellige størrelser og designs hvilket gør det muligt for enhver at finde en kontinentalseng, som falder i ens smag. Derudover findes kontinentalsengene også i forskellige prisniveauer på trods af en høj overordnet kvalitet.

Er der forskel på kontinentalsenge?

Ja, der kan være forskel på størrelserne, designet, materiale bruget, prisen og komforten. Disse ting bør man have med i sine overvejelser, når du skal vælge din næste seng, så den både opfylder dit behov og kan indgå som en del af indretningsstilen. Du bør også tænke over, hvilke ting du vægter højest ved købet af en ny seng.

Hvor kan man købe kontinentalsenge?

Søvn & Comfort er Vestjyllands største specialbutik med senge i høj kvalitet. Det fine udvalg af kontinentalsenge og de forskellige unikke designs, gør det muligt for enhver at finde drømmesengen. Hos Søvn & Comfort har man mulighed for professionel rådgivning, hvis man er i tvivl om, hvilken seng man skal vælge. Ved købet af en seng hos Søvn & Comfort opnår du gratis levering.