Silkedyner

Silkedyner er lettere og tyndere end den traditionelle dundyne. Dette betyder dog ikke at man ikke kan holde varmen i en silkedyne. En silkedyne leder, bedre end alle andre dyner, sved og fugt væk fra kroppen, og holder dig dermed tør hele natten.
Silkedyner fåes i tre varianter. Svale silkedyner, helårs silkedyner og varme silkedyner. Derudover findes silkedynerne i både flere størrelser. Silkedyner med almindelig længde, silkedyner med ekstra længde og silke-dobbeltdyner.
Silkedyner vinder mere og mere indpas i Danmark. Prøv en silkedyne og forstå hvorfor.

Mere om silkedyner

Silkedyner er blevet uhyggeligt populære blandt danskerne i de senere år. Årsagen er at silken, som anvendes har en særlig evne til at absorbere og lede fugt væk fra kroppen, så du får en god søvn natten igennem, uden at vågne svedig eller at kroppen føles fugtig når du vågner. En silkedyne er tæt i strukturen og holder derfor kroppen tempereret, uden at du kommer til at svede. Du får derimod mulighed for at lade kroppen ånde frit natten igennem og så du får en mere rolig søvn.  Derudover kan vi tilføje, at silke som materiale er antibakteriel og derfor får din dyne en bedre hygiejne end det ofte er tilfældet.