Sopire | Super soft memory hovedpude | 40 x 60 cm
(1)
Før 799,00 kr.
stk. v/1 stk.
799,00 kr.
stk. v/2 stk.
499,00 kr.
Sopire vaskbar Viscoelastisk hovedpude | 40 x 60 cm
Før 999,00 kr.
stk. v/1 stk.
999,00 kr.
stk. v/2 stk.
799,00 kr.
Her kan du læse mere om vores ergonomiske hovedpuder
Her kan du se vores udvalg af ergonomiske puder. At en pude er ergonomisk, er ikke noget alle ved hvad betyder. For at gøre det kort, kan man side at det betyder forebyggelse af skader. Det betyder i dette tilfælde at puderne er specielt gode, når det kommer til at forebygge smerter i nakke, skuldre og ryg.  Med disse puder kan du være sikker på at du vil få en meget bedre nattesøvn, og dermed også nogle langt sjovere og mere behagelige dagtimer.

Vores ergonomiske hovedpuder


Der er derfor ingen grund til at vente længere med dit næste køb. Det er bare at kigge vores udvalg igennem med det samme, så du hurtigst muligt kan nyde godt af både en langt bedre nat, men også nogle meget bedre dage. Vi har alle de lækre mærker klar til dig, bl.a. vores eget mærke SOPIRE samt andre særdeles lækre mærker. Fælles for dem alle er den super høje kvalitet, som du super hurtigt vil blive utroligt tilfreds med. Slå til med det samme. Det vil du helt sikkert ikke fortryde!

Stadig i tvivl?


Hvis du er typen der gerne vil prøve puden først, eller hvis du bare gerne vil hører mere om de ergonomiske puder, er du altid velkommen i vores fysiske butik, ligesom du også altid er velkommen til at give vores eksperter et kald. Så kan vi sammen få fundet den helt rigtige pude til dig, således du kan få den gode nattesøvn, som alle fortjener.