Flade lagner 150x260 cm

Hvidt fladlagen i 150x260 cm

Hvorfor skal jeg vælge et fladlagen?

Et af de store fordele ved at vælge flade lagner er, at de kan passe til flere forskellige typer af senge, da de ikke er syet i facon eller er med elastik. Et fladt lagen er særlig oplagt til dig, som sover på en sengeramme med en madras, da lagenet giver dig mulighed for at stoppe lagnet ned mellem madras og sengerammen, så du kan få lagnet til at sidde stramt på madrassen og dermed få en perfekt pasform. Et fladlagen kan også bruges til senge som ikke er i standardmål. Du skal dog være opmærksom på, at der skal være plads til at lagnet kan gå ned over madrassen og ind under den. Lagenet sidder dermed bedre på sengen. Find fladlagner i alle størrelser.  
Sidst men ikke mindst, så kan du nemt folde lagnet, så det ikke fylder særlig meget i skabet i forhold til andre typer af lagner. 
Se alle fladlagner

Vores sortiment af flade lagner 150x260 cm

Vores udvalg af lagner i 150x260 cm er nøje udvalgt for at give dig mulighed for at vælge et blødt lagen, som vil bidrage til at du kommer til at sove godt. Vælg mellem et blødt lagen 150x260 cm i bomuld eller bambus. Hos os finder du også fladlagner i flere forskellige farver, hvilket giver dig mulighed for at vælge et lagen, som passer perfekt til indretningen i dit soveværelse samt dit sengetøj. Sidst men ikke mindst, så er vores fladlagner OEKO-TEX certificeret.


Lagner uden skadelige kemikalier

Alle vores flade lagner 150x260 cm er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at de er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Du kan dermed trygt ligge dig til at sove på vores lagener.

Jeg ønsker et glat lagen, hvilket lagen skal jeg vælge?

Hvis du ønsker et lagen som er lidt mere glat i det, så skal du kigge efter et fladt lagen i bambus eller bomuldssatin. Lagner som er vævet med en satinvævning har en glattere overflade end lagner hvor vævningen er en percale vævning. Særligt bambus er et glat tekstil. Foruden at være behagelige at ligge på, så er bambus lagner også nemme at vende sig på. Det kan særligt være en fordel, hvis du er gravid eller har skavanker, som gør det svært for dig at vende dig.

Hvad betyder TC?

TC står for Tread Count, altså trådeantal på dansk. Trådantallet er antallet af tråde, som er vævet sammen i en kvadrat tomme. De tætstrikkede bløde garner vil bidrage positivt til behagelige sovekomponenter, og dermed god søvn.
Læs mere om TC og trådantal

Sådan vasker du flade lagner

Det kan godt variere lidt, hvordan flade lagner skal vaskes, da vask afhænger af hvilket materiale lagnet er fremstillet i. Vi anbefaler derfor, at du tjekker vaskeanvisningerne inden du smider lagnet ind i vaskemaskinen. Et lagen i bambus skal f.eks. vaskes lidt mere skånsomt end andre materialer. Hvorimod et lagen i bomuld både kan tåle at blive vasket ved 60 grader samt tørretumbling. 
Se vores vaskeguide