Blokkies bomuldssatin sengetøj hvid 140x200 - mangler rining
Før DKK 599,00
stk. v/1 stk.
DKK 599,00
stk. v/2 stk.
DKK 199,00
White Carstel bomuldspercale sengetøj TC210 hvid 140x200
Før DKK 399,00
stk. v/1 stk.
DKK 399,00
stk. v/2 stk.
DKK 149,00
SOPIRE Florence 140x200 sengetøj blødt bomuld Pistacia
Før DKK 599,00
stk. v/1 stk.
DKK 299,00
stk. v/2 stk.
DKK 199,00
BALDESSARINI Veron strib blå 140x200
Før DKK 1.199,00
BALDESSARINI Veron strib gul 140x200
Før DKK 1.199,00
BALDESSARINI Dara strib blå/grå 140x200
Før DKK 1.098,00
Luksus sengesæt New Trend Antracit 140x200
Før DKK 999,00
stk. v/1 stk.
DKK 999,00
stk. v/2 stk.
DKK 799,00
Luksus sengesæt New Trend Brun 140x200
Før DKK 999,00
stk. v/1 stk.
DKK 999,00
stk. v/2 stk.
DKK 799,00
Luksus sengesæt New Trend Cream 140x200
Før DKK 999,00
stk. v/1 stk.
DKK 999,00
stk. v/2 stk.
DKK 799,00
Luksus sengesæt New Trend | Dark Powder | 140 x 200 cm
Før DKK 999,00
stk. v/1 stk.
DKK 999,00
stk. v/2 stk.
DKK 799,00
Luksus sengesæt New Trend Denim 140x200
Før DKK 999,00
stk. v/1 stk.
DKK 999,00
stk. v/2 stk.
DKK 799,00

Sengetøj i 140x200 cm

Drøm dig væk i lækkert sengetøj 140x200 cm

Er der noget bedre end at lægge sig til at sove i lækkert sengelinned? At svømme i drømmeland, indhyllet i lækkert sengetøj i sublim kvalitet, er som at glide ned i en blød sky af ren velvære. Hver fiber af det blide stof omfavner dig, som om det fortæller eventyr om nattens magi og stjernernes susen. I det øjeblik dit hoved rammer puden, åbnes døren til en verden af søde drømme og fortryllende eventyr. Du føler dig svøbt i en oase af komfort og luksus, der nænsomt omslutter din krop og sjæl, og fører dig ind gennem det uendelige univers af søvn og afslapning.
Vores udvalg af sengetøj i 140x200 cm bredt, og du kan finde sengetøj i forskellige tekstiler. Vores sortiment byder både på sengetøj i bomuld, bambus, egyptisk bomuld, tencel og flonel. Hele vores sortiment er nøje udvalgt for at give dig mulighed for at vælge sengetøj i den bedste kvalitet. Hvert materiale har sine fordele. Der er derfor noget for enhver smag. Du kan læse mere om fordelene her.
Ud over komforten tilføjer lækkert sengetøj i høj kvalitet også en vis elegance til dit soveværelse. De smukke mønstre eller den smukke farver kan forvandle hele rummets udseende og skabe en følelse af ro og velvære. Lækkert sengetøj kan give nyt liv til et soveværelse. Smukt sengetøj er på mange måder prikken over i´et på sengen. Søvn & Comfort finder du både blomstret sengetøj, ensfarvede, ternet og stribet sengetøj 140 x 200 cm. Hos os spænder farverne bredt, og du vil derfor have mulighed for at vælge din yndlingsfarve eller farven som passer bedst ind i indretningen i soveværelset. Find sengetøj i f.eks. hvid, blå, lilla, grøn, rosa og orange.
Ternet sengetøj i sort.

Sengetøj i bomuld i 140x200 cm

Sengetøj i bomuld er utrolig behagelig og rart at sove i, hvilket gør det til et populært valg for en god nattesøvn. Vores sortiment af sengetøj i bomuld i størrelsen 140x200 cm er stort og bredt. Hos os finder du både sengetøj med blomster print, og striber, men også ensfarvede sengelinned. Sengetøj i bomuld er det mest populære sengetøj blandt danskere. Det er det fordi det er dejlig blødt, slidstærkt og nemt at vedligeholde. Derudover giver de mange farver og motiver mulighed for at sammensætte sengetøjet på mange forskellige måder. Her er det kun fantasien, som sætter grænser.

Hos os kan du både finde bomulds sengetøj med en satin vævning og med en percale vævning. Sengetøj med med en satin vævning er, det du kender som bomuldssatin. Sengetøj med en satinvævning kan godt føles blødere og mere glat end en percale vævning. Det skal dog siges, at en percale vævning kan være lidt mere slidstærk end en satin vævning. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af blødt sengetøj 140x200 cm i bomuld. 
Shop sengetøj i bomuld
Bambus sengetøj i lys blå

Bambus sengetøj i 140x200 cm

Bambus sengetøj er hurtigt blevet blevet populært og elsket blandt mange danskere. Der er også mange fordele ved at sove med bambus sengetøj. Foruden at være utrolig behageligt, så er bambus sengetøj f.eks. også allergivenligt, svedabsorberende og temperaturregulerende. Bambus sengetøj er med til at give dig en jævn og behagelig kropstemperatur. Sengetøj i bambus er derfor særlig godt til dig, som har det varmt, når du sover eller til dig med allergi. Bambus sengetøj er også godt til følsom hud.

Hos os finder du et stort udvalg af det lækreste bambus sengetøj i 140x200 cm. Vælg mellem mange forskellige farver. Foruden et stort udvalg af bambus sengetøj, så har vi også et stort udvalg af lagner i bambus. Du har dermed mulighed for at få lagner og sengetøj i nøjagtig samme farve. Lagner og sengetøj i samme farve vil bidrage med afslappende og stilrent udtryk i soveværelset. Find bambus lagner her.
Shop bambus sengetøj.
Mørk blå sengetøj i egyptisk bomuld

Sengetøj i egyptisk bomuld i 140x200 cm

Sengetøj i egyptisk bomuld er enormt lækkert og blødt at sove i. At sove med sengetøj i egyptisk bomuld er som at ombryde dig i luksus. Det føles blødt, glat og behageligt mod huden. Det er en fornøjelse at glide ind under betrækket og nyde den blødhed og komfort, det tilbyder, hvilket kan føre til en mere afslappende og behagelig søvnoplevelse. Egyptisk bomuld anses for at være det bedste og fineste bomuld i verden. De egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelige bomuldsfibre. De lange bomuldsfibrer gør, at det er muligt at producere en stærk og fin tråd, hvilket gør, at sengetøjet bliver utrolig blødt. 
Vores udvalg af sengetøj i egyptisk bomuld består både af ensfarvet, mønstret og sengetøj med blade. Fælles for vores sortiment er, at de tætvævet med en fin satinvævning.
Shop sengetøj i egyptisk bomuld
Lækkert ternet sengetøj i flonel

Sengetøj i bomuldsflonel 140x200 cm

At sove med sengetøj i flonel er som at omfavne varmen fra en blid omfavnelse. Det bløde, børstede betræk kærtegner din hud og omslutter dig i en behagelig varme, der føles som at svømme i et hav af blødhed. Hver bevægelse mod stoffet føles utrolig behagelig, og det hjælper med at holde varmen indespærret, så du kan nyde en dyb og god nattesøvn, mens kulden forbliver ude. Sengetøj i bomuldsflonel er perfekt til de kolde måneder, men også til dig som er kuldskær.
Alle vores sengesæt i bomuldsflonel lukkes med lynlås i både dynebetrækket og pudebetrækket. Hvis du er på udkig efter kvalitets sengetøj i flonel, så skulle du prøve vores flonel sengetøj. Det er enormt blødt og lækkert at sove i. Derudover så fås de også i smukke designs.
Shop sengetøj i flonel

FAQ – Ofte stillede spørgsmål


Jeg trænger til nyt sengetøj. Hvilket sengetøj skal jeg vælge? 

Vi forstår godt, hvis du kan have lidt svært ved at vælge, hvilket sengelinned du skal have. Inden du vælger sengetøj, så vil vi anbefale dig, at du tænker over, hvilke behov du har til dit sengetøj. Vi har derfor lavet en lille guide til valg af sengetøj, for at gøre det nemmere for dig. I artiklen beskriver vi hvilke fordele der er ved diverse materialer. Læs guiden her.

Hvor ofte skal du skifte dit sengetøj?

Du bør vaske og skifte sengetøj hver 14. dag. Det kan være lidt forskelligt hvordan sengetøj skal vaskes. Noget sengetøj kan sagtens tåle at blive vasket ved 60 grader i vaskemaskinen, hvorimod andet sengetøj skal behandles lidt mere skånsomt under vask. Vi anbefaler derfor at du tjekker vaskeanvisningen, inden du vasker dit sengetøj. Vi har lavet en lille vaskeguide. Læs vaskeguiden her.

Er sengetøjet OEKO-TEX certificeret?

Du er måske stødt på Alle sengesæt i 140x200 cm er OEKO-TEX certificeret. At sengetøjet er OEKO-TEX certificeret betyder, at det er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier 


Hvor stort er en almindelig dyne?

Dyner kan fås i flere forskellige mål. En almindelig enkeltdyne måler 140x200 cm. Enkeltdyner kan også fås med ekstra længde. Her måler dynen 140x220 cm. Er du i tvivl om hvor stort din dyne er, så anbefaler vi, at du måler dynen for at være sikker på den rigtige størrelse, inden du køber nyt sengetøj. Det ville da være ærgerligt, hvis din dyne ikke passer til dit nye sengetøj.