140 x 220 cm
New Trend
Luksus sengesæt New Trend | Brun | 140 x 220 cm
Før DKK 1.099,00
stk. v/1 stk.
DKK 1.099,00
stk. v/2 stk.
DKK 499,00
Luksus sengesæt New Trend Denim 140x220
Før DKK 1.099,00
stk. v/1 stk.
DKK 1.099,00
stk. v/2 stk.
DKK 499,00
Luksus sengesæt New Trend Cream 140x220
Før DKK 1.099,00
stk. v/1 stk.
DKK 1.099,00
stk. v/2 stk.
DKK 799,00
Luksus sengesæt New Trend Antracit 140x220
Før DKK 1.099,00
stk. v/1 stk.
DKK 1.099,00
stk. v/2 stk.
DKK 499,00
Luksus sengesæt New Trend Dark Powder 140x220
Før DKK 1.099,00
stk. v/1 stk.
DKK 1.099,00
stk. v/2 stk.
DKK 499,00

Hvilket sengetøj skal jeg vælge?

Indret dit soveværelse

Indret dit soveværelse

Er der noget bedre end nyt sengetøj? At sove i lækkert sengetøj i høj kvalitet er følelsen af luksus og velvære. Et soveværelse skal være behageligt at være i og sove i. Indret dit soveværelse med lækkert sengetøj og flotte pyntepuder.
Flot sengetøj kan påvirke indretningen i dit soveværelse på flere måder. For det første kan det bidrage til at skabe en bestemt stemning eller atmosfære i rummet. Farver og mønstre kan bruges til at skabe enten en rolig og afslappet eller en mere energisk og livlig stemning. Det er vigtigt, at du indretter dit soveværelse på en sådan måde, at du føler, at det er behageligt samt at du føler at du kan sove trygt.
Alt i alt kan sengetøj påvirke indretningen i soveværelset på mange måder, så den passer til din personlige stil. Find sengetøj som passer til din personlige stil her. Sengetøj kan fås i flere forskellige materialer. Hvert materiale bidrager til hver sin stemning og udtryk i dit soveværelse f.eks. giver sengelinned i bambus et lækkert og luksuriøst udtryk.
Indretningen i dit soveværelse er vigtig, da et soveværelse skal være behageligt at være i og sove i. Dette skaber gode forudsætninger for den gode nattesøvn. Det er vigtigt, at du får en god nats søvn, da det er søvnen som gør, at du kommer bedst mulig igennem dagen.

Vores sortiment

I vores sortiment finder du et stort udvalg af lækkert sengetøj. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, for at kunne tilbyde dig det bedste udvalg af sengetøj i god kvalitet. Hos os kan du f.eks. få sengetøj i materialer som bomuld, bambus og hamp. Fælles for alt vores sengetøj er, at det er OEKO-TEX certificeret. I vores sortiment finder du anerkendte brands som f.eks. Nordisk Tekstil og Hästens.
Hos os kan du finde sengetøj i mange forskellige farver. Vi har både gråt og hvidt sengetøj, men du kan også finde sengetøj i farver som f.eks. rosa og orange. Foruden sengetøj i smukke farver, så kan du også finde mønstret sengetøj. Vi har både sengetøj med tern, striber og blomster.
Vi har sengetøj for enhver smag.

Størrelse på sengetøj – Vælg den rigtige størrelse

Noget af det første du skal huske, når du køber sengetøj er at sikre hvilken størrelse som du skal have. Bare fordi en enkeltdyne i dansk standardstørrelse er 140x200 cm, er det ikke 100% sikkert, at dit sengetøj er 140x200 cm. Du vil derfor gøre dig selv en tjeneste ved lige at måle dit sengetøj inden du køber nyt sengelinned. Det ville være så ærgerligt at få sengetøj som ikke passer. Sengetøj kan fås i flere forskellige størrelser. Her kan du se de danske standardsstørrelser indenfor sengetøj.
  • 140x200 cm – Passer til almindelige dyner

  • 140x220 cm – Passer til almindelige dyner med ekstra længde

  • 200x220 cm – Passer til almindelige dobbeltdyner

  • 240x220 cm – Passer til en stor dobbeltdyne (Kingsize)
Alle vores sengesæt på nær Hästens indeholder pudebetræk der er 60 x 63 cm, hvilket passer til en almindelig dunpude i dansk standardsstørrelse. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du har en dyne og pude fra Hästens så kan de nemt have andre mål, end danske standard størrelser.
Materialer – Hvilket materiale passer bedst til dig?

Materialer – Hvilket materiale passer bedst til dig?

Sengetøj er ikke bare sengetøj. Der er forskel på sengetøj. Når du skal have et nyt sengesæt, så gør dig selv den tjeneste at tænke over hvilket behov du har til dit sengetøj. Nogle vil gerne have, at det er temperaturregulerende og andre vil gerne have, at sengetøjet ikke er for glat. Valget af sengetøj kan have en indvirkning på din søvn. Læs mere om hvordan valget af sengetøj kan have en indvirkning på din søvn. Nedenfor har vi beskrevet de mest populære materialer indenfor sengetøj, for at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige materiale.
Sengetøj i bomuld

Sengetøj i bomuld

Bomuld er et af de mest populære materialer at lave sengetøj i. Sengelinned i bomuld er populært fordi det er nemt at holde og kan samtidig tåle at blive vasket ved ved høje grader i vaskemaskinen. Derudover kan sengetøjet også tåle at komme i tørretumbleren. Sengetøj i bomuld er dejlig blødt. Sengetøj i bomuld kan fås med flere forskellige vævninger. Nedenfor har vi beskrevet de mest populære vævninger, nemlig percale- og en satin vævning.

Sengetøj i bomuld med satin vævning

Sengetøj i bomuld med satinvævning kender du nok bedre som bomuldssatin. Sengetøj med en satinvævning er mere glat end sengelinned med en anden vævning. Derudover så er bomuldssatin også lækker blødt. Satinvævningen kan virke mere luksus og hotelagtig i forhold til bomuldssengetøj med en anden vævning. Bomuldssatin er er til dig, som gerne vil have lækker blødt sengetøj samtidig med at det er holdbart uden særlige vaskeanvisninger.

Sengetøj i bomuld med percale vævning

Hvis du ikke ønsker, at dit sengetøj skal være så glat, så kan bomuldssengetøj med en percale vævning være noget for dig, da måden sengetøjet bliver vævet på, gør at det får en mere mat overflade. Derudover så er bomuld med en percale-vævning oftest heller ikke ligeså blød som bomuldssatin er.
Se vores sengetøj i bomuld
Sengetøj i egyptisk bomuld

Sengetøj i egyptisk bomuld

Sengetøj i egyptisk bomuld er kendt for at være en af de fineste og blødeste bomuldsarter i verden. Egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelig bomuldsfibre. De lange fibre gør, at sengetøjet bliver lækker blødt mod din hud samtidig med, at det er mere holdbart stof.
I vores sortiment finder du både ensfarvet sengetøj, men også sengetøj med smukt print. Du kan både få hvidt sengetøj, men også sengetøj med lilla print. Derudover fås vores udvalg både til enkeltdyner og dobbeltdyner. Læs mere om sengelinned og bliv klogere på om dit næste sengesæt skal være i egyptisk bomuld.
Se vores sengetøj i egyptisk bomuld
Sengetøj i bambus

Sengetøj i bambus

Bambus sengetøj er blevet meget populært. Det er særligt populært hos personer som har det varmt, når de sover. Sengetøj lavet i bambus er temperaturregulerende, svedabsorberende og lækker blødt.
Vores bambus sengetøj er vævet i satin. Det betyder derfor, at sengetøjet er dejlig blødt og glat. Når du køber bambus sengetøj, så skal du være opmærksom på, at det skal vaskes anderledes end bomuld skal. Bambus skal behandles skånsomt. Det betyder, at det bl.a. skal vaskes på 30 grader i vaskemaskinen. Sengetøjet kan godt tåle, at blive vasket på 30 grader, da det er antibakterielt. Når du køber bambus hos os, så medfølger der en vaskeanvisning.

Tilbagemeldninger fra folk som har købt bambus sengetøj er, at de har fået en god nattesøvn efter de er begyndt at sove med bambus sengetøj. Vi oplever også at folk som har svært ved at vende sig har gavn af bambus sengetøjet, fordi det er så glat.

Du har mulighed for at binde dit sengelinned fast til din dyne, da der er bindesnore i sengetøjet. Hvis du laver ører i hvert hjørne i din dyne eller hvis din dyne har "ører" i alle 4 hjørner, så kan du binde bambus sengetøjet fast til din dyne. Du undgår dermed, at din dyne f.eks. ender i bunden af dit dynebetræk. Vores bambusdyner og silkedyner har "ører" i hvert hjørne.

Vores sortiment består også af andre produkter i bambus end "bare" bambus sengetøj. I vores sortiment finder du også bambusdyner, bambus lagner og en bambus hovedpude.
Se vores bambus sengetøj
Sengetøj i hamp

Sengetøj i hamp

Sengelinned i hamp har mange af de samme fordele som bambus har. Hamp er også temperaturregulerende og svedabsorberende. Hamp har en god absorberingsevne og suger 3 gange så meget fugt som bomuld f.eks. gør. Sengetøj i hamp er meget slidstærkt sengetøj. Sengelinned i hamp er mere kraftigt og ikke lige så glat som bambus. Så hvis du gerne vil have temperaturregulerende sengetøj, som ikke er glat, så bør du overveje hamp sengetøj.
Hos os kan du få hamp sengetøj i 4 forskellige farver. Farverne er klassiske og stilrene, og passer derfor til alle indretninger i soveværelset. Du kan få faconlagner i hamp som matcher sengetøjet 100% i farven. Find lagnerne her.

Læs mere om hamp sengelinned og bliv klogere på om du skal have nyt sengelinned i hamp.
Se vores sengetøj i hamp

Køb dit sengetøj hos os

Her ser du alt vores sengetøj. Vi har et stort udvalg af lækkert sengetøj. Vi er alle forskellige og har forskellige behov. Dette gælder også valg af sengelinned. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så der er noget til enhver smag, og for at kunne tilbyde dig sengetøj i høj kvalitet. Alle fortjener en god nattesøvn.
Hvis du skulle have spørgsmål til vores udvalg, så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan både fange os på telefonen, email eller kig forbi vores fysiske butik på Herningvej 76 i Holstebro. I vores butik, kan du finde alle produkterne som du finder på vores webshop. I butikken kan du se og røre alle vores produkter. Vi står altid klar til at hjælpe dig, til at finde det helt rigtige sengetøj til dig, som matcher bedst dine behov.
FAQ – Ofte stillede spørgsmål

FAQ – Ofte stillede spørgsmål


Hvad er forskellen på bomuld og bambus sengetøj?

Bambus sengetøj er temperaturregulerende og svedabsorberende. Bambus sengelinned er til dig der har det varmt, når du sover. Sengelinned i bomuld er mere slidstærkt end sengetøj i bambus. Bambus sengetøj skal behandles mere skånsomt end bomuld skal. Hvis du ikke vil have at dit sengetøj er glat, men har en mere mat overflade, så skal du vælge sengelinned i bomuld. Under afsnittet "Materiale – Hvilket sengetøj passer til dig?" længere oppe kan du læse mere om forskellen på sengelinned i bambus og bomuld. Har du set vores VERONA og TOSCANA sengetøj? Vores TOSCANA sengetøj er en blanding af bomuld og bambus. Sengetøjet har det bedste fra begge verdener – De temperaturregulerende og svedabsorberende egenskaber fra bambus blandet med det slidstærke fra bomulden. Det skal dog siges, de temperaturregulerende og svedabsorberende egenskaber vil være mere fremtræden i sengelinned i 100% bambus.


Hvor tit skal man skifte sengetøj?

En tommelfingerregel er, at man ca. skal skifte sengetøj hver 14. dag. Det kan dog variere fra person til person, hvor tit man vasker sit sengetøj. Hvis man har allergi eller tendens til at have det varmt, når man sover, så bør man skifte oftere. Vask af sengetøj sikrer, at bakterier og andre levende organismer kommer væk fra dit dynebetræk og dit pudebetræk. 


Sengetøj med lynlås

Det er ikke en selvfølge, at der er lynlås i både hovedpudebetræk og dynebetræk. I langt de fleste sengesæt er der lynlås i dynebetrækket, men nogle dynebetræk lukkes også med knapper eller med kuvertlukning/foldelukning. Ved hvert sengesæt vil der i beskrivelsen eller under specifikationer stå hvordan hvorvidt der er lynlås i sengesættet eller ej. Skulle sengetøjet have en lynlås, er det vigtigt, at du sørger for at lukke den til under vask. Vask kan være hårdt ved en lynlås. Du skåner den bedst muligt ved at lukke den. Den skal dog ikke lukkes helt, da du også skal kunne få den op igen.


Hvidt sengetøj

Vi har et stort udvalg af sengelinned i hvid. Hos os finder du både hvidt sengelinned til enkeltdyner og dobbeltdyner. Du kan få hvidt sengelinned i bomuldssatin, bambus, egyptisk bomuld og hamp. Sengelinned i hvid giver soveværelset et minimalistisk og stilrent look.


Vask af sengetøj

Vær opmærksom på at sengetøj godt kan vaskes forskelligt. Ikke alt kan vaskes ved 60 grader. Bambus skal f.eks. vaskes mere skånsomt end bomuld skal. Efter vask er det ikke alle slags sengelinned, som kan tåle at komme i tørretumbleren f.eks. Under hvert produkter er der angivet, hvordan sengetøjet skal vaskes. Når du køber sengetøj hos os medfølger der en vaskeanvisning. Det er en god ide, at hver gang du vasker sengetøj, at fjerne din dyne eller dyner fra sengen. Når du gør det, er det nemmere for din seng at ånde. Når du sover udleder du en masse sved og varme, som nemt kan sætte sig i sengen. Ved at lade sengen ånde, leder den sved og varme væk fra sengen. Når du lader din seng ånde, så giver du den bedre forudsætninger for at holde længere.