100 % BAMBUS LYOCELL SENGETØJ | 140 x 200 CM | FLERE FARVER
100 % BAMBUS LYOCELL SENGETØJ | 140 x 200 CM | FLERE FARVER
100 % BAMBUS LYOCELL SENGETØJ | 140 x 200 CM | FLERE FARVER

100 % BAMBUS LYOCELL SENGETØJ | 140 x 200 CM | FLERE FARVER

(2)
Vælg Farve: Hvid
Før 695,00 kr.
Fra 599,00 kr.
Spar96,00 kr.
stk. v/1 stk.695,00 kr.
stk. v/2 stk.599,00 kr. → Spar 14%
Når du først har sovet i bambus sengetøj, så vil du ikke sove i andet.  

● Temperaturregulerende og åndbart
● Silkeblødt
● Svedabsorberende
● Antibakterielt
● Økologisk og bæredygtigt
● 100% OEKO-TEX certificeret Lyocell bambus
Beskrivelse

Hvorfor skal du vælge bambus?  
Hvis du har det varmt om natten kan du med fordel bruge bambus sengetøj, da bambus er temperaturregulerende. Det betyder, at hvis du har det varmt om natten, så føles sengetøjet køligere mod din hud. Hvorimod hvis du fryser, så kan bambus virke lunere på din hud. Dermed er sengetøj i bambus brugbar både sommer og vinter. En anden egenskab ved bambus er, at det suger sved og fugt mere end materialer som f.eks. bomuld. Så hvis du har tendens til at have det varmt om natten, så vil du opleve en mere tør nat.
Bambus er fra naturens side antibakterielt. Det betyder at husstøvmider ikke kan leve i bambus.

Lyocell bambus som materiale.  
Lyocell Bambus er et bæredygtigt materiale, da bambusplanten er hurtigvoksende og ikke behøver gødning eller sprøjtegifte.

OEKO-TEX.  
Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret. Det betyder at sengetøjet er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Derfor er bambus sengetøjet allergivenligt.

Produktinformationer  
Sengetøjet fås i forskellige farver. Sengetøjet kommer i en pakke med 1 stk. hovedpudebetræk (60 x 63 cm) og 1 dynebetræk (140 x 200 cm). Sengetøjet passer til enkeltdyner. Det kan variere fra farve til farve om pudebetrækkene er med lynlås eller kuvertlukning. Det vil stå under specifikationer  .
Der er lynlås i alle dynebetræk. I dynebetrækket er der snore i hjørnerne, så du har mulighed for at binde din dyne fast til dynebetrækket. Dermed sikre du, at din dyne ikke rokére rundt i dynebetrækket. For at dette kan lade sig gøre kræver det, at din dyne har snore som kan bindes fast til snorene der sidder i dynebetrækket. Sengetøjet har 300 trådeantal ( TC ). Dette betyder, at sengetøjet er dejlig blødt.

Vaskeanvisninger.  
Vær opmærksom på at bambus produkter skal behandles skånsomt i vask. Vi anbefaler, at du vasker på 30 grader. Du behøver ikke at vaske det på højere grader, da bambus sengetøj er antibakterielt. Derudover så er bambus et følsomt materiale. Bambus er som sagt et materiale der suger meget, hvilket betyder, at det bliver meget tungt, da det suger meget vand under vask. Derfor er det en god ide at vaske sengetøjet sammen med noget andet på 30 grader. Din vaskemaskine må gerne være fyldt. Når du vasker bambus sengetøj anbefaler vi, at du putter det i en vaskepose, for at skåne sengetøjet bedst muligt. Se vaskeposen ​her..
Du får det bedste resultat ved at vaske ved den laveste centrifugering.

Når du køber bambus vasketøj er der en vaskeguide med.

Hør Alexander fortælle om bambus sengetøj i nedenstående video

Specifikationer
Dynemål
140x220
Type
Sengetøj
Mærke
Bambus Company
Pudemål
60x63
Materiale
100 % Bambus lyocell
Design
Ensfarvet
Farve
Hvid
Vask
30 grader
Lukning
Dynebetræk lynlås. Pudebetræk lukkefold.
Oekotex
Ja, produktet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.
Lynlås
Ja
Allergivenlig
Ja
Fragt fra 29 kr.
Gratis over 399kr.
14 dages returret
Fysik butik i Holstebro

Article SEO - Test

Læs mere om sengetøj her

I gennemsnit bruger alle danskere mere end en tredjedel af deres liv på at ligge i sengen. Derfor er det afgørende, at både ens seng og ens sengetøj er i god kvalitet. Det er et af de punkter, hvor det kan betale sig at bruge det ekstra, for at få det helt rigtige for netop dig. Når det så er sagt, så er der også enorm forskel på, hvilket sengetøj der er bedst for hvem. Derfor har vi lavet en række overvejelser og gode råd, som du bør overveje når du skal købe dit næste sengetøj.
Materiale - Hvilket sengetøj passer til dig som type?

Materiale - Hvilket sengetøj passer til dig som type?

Selv om det er en selvfølge at man skal vælge det sengetøj som passer bedst til netop sig selv, så er det ikke altid nemt at vide hvad ens behov er, samt hvilken type man egentlig er. Hos os har vi et ekstremt stort udvalg af sengetøj, hvilket selvfølgelig er super lækkert i og med at der så er noget for enhver, men det kan samtidigt også godt være en smule uoverskueligt. Er du typen der ofte har det varmt om natten, så anbefaler vi eksempelvis ofte sengetøj i bambus, fordi det har den kvalitet, at det suger sveden og fugt meget hurtigere end eksempelvis bomuld, og derudover er det hurtigt til at lede fugten væk hurtigt efter.

Er du derimod typen der godt kan lide en ekstra blød dyne, så er sengetøj bomuldssatin måske valget for dig. Dette har vi selvfølgeligt også hos os, men som vi altid siger, så er prisen selvfølgeligt også efter kvaliteten. Skal du have luksussengetøj koster det selvfølgeligt også mere end det billige standard sengetøj man ofte ser. Simpelthen fordi det bare er bedre. Og det er pengene værd. Når først du finder det rette sengetøj for dig, bliver du aldrig tilfreds med middelmådighed igen.
Det visuelle - Hvordan skal dit sengetøj se ud?

Det visuelle - Hvordan skal dit sengetøj se ud?

Når det så er sagt, så er der selvfølgeligt også et andet aspekt i valget af dit sengetøj. Når man skal købe småt men godt, så er det selvfølgeligt også i orden at have høje krav til den visuelle del af valget af sengetøj. Derfor har vi samlet en bred vifte af mærker i vores udvalg af sengetøj, som alle står for vidt forskellige udtryk i deres design. Det betyder at du helt sikkert kan finde noget sengetøj, som passer ind i netop jeres soveværelse. I vores udvalg finder du alt fra forskellige størrelser og farver, til forskellige mønstre og materialer. Derfor er det bare med at gå på opdagelse i de mange sengetøjsdesigns, når du har fundet af hvilken type sengetøj du har brug for.
Sengetøj - Lidt men godt

Sengetøj - Lidt men godt

Som nævnt før bruger man utrolig mange timer i sin seng. Mange har en tendes til at samle til huse når det gælder sengetøj, og det er det sidste vi anbefaler. For det første er det ikke særlig praktisk at bruge al sin skabsplads på alle mulige forskellige slags sengetøj, og hvorfor overhovedet gøre det, når du kan få alt det du har brug for i et eller to sæt. Så brug det det koster for det rigtige sengetøj. Det betaler sig altid på den lange bane.

Køb dit sengetøj hos os

Hos os gør vi alt for at alle skal få den søvn de fortjener. Derfor er det også vigtigt for os, at du får det helt rigtige sengetøj. Skulle du derfor have nogen spørgsmål til det ovenstående udvalg, samt hvad der er bedst for netop dig, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi er eksperter inden for søvn, og vil gøre alt hvad vi kan for at du får den optimale nattesøvn. Fang os enten på telefon eller mail, eller kig forbi vores kæmpe store butik i Holstebro, hvor du også kan få et nærmere kig på vores udvalg, og få en snak omkring dine behov.