Bomuld

Hovedpudebetæk

Dekorer dit soveværelse med skønne hovedpudebetræk

Puder er med til at skabe stemning lige meget om, om det er i soveværelset eller dagligstuen. Du kan nemt ændre stemningen og udtrykket i dit soveværelse ved bare at ændre få elementer som f.eks. pudebetrækket på dine puder. Indretningen i dit soveværelse skal give dig følelsen af afslapning. Vi har et bredt udvalg af hovedpudebetræk. I vores sortiment kan du finde pudebetræk i flotte farver. Vi har f.eks. hovedpudebetræk i blå, grå og hvid. Farven på en pude kan også have en positiv indvirkning på dit humør. 
Derudover kan du også få hovedpudebetræk med forskellige mønstre. Pudebetræk hos os kan fås i flere forskellige materialer såsom bomuld (bomuldssatin og bomuld med percale vævning) og bambus.
Hos os finder du både hovedpudebetræk med lynlås og med kuvertlukning. Fælles for alle vores hovedpudebetræk er, at de er OEKO-TEX. Produkter der er OEKO-TEX certificeret, er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Hovedpudebetræk i en neutral farve til dit soveværelse

Et hovedpudebetræk i en neutral farve kan være en enkel og elegant måde at opgradere dit soveværelses indretning på. En neutral farve som hvid, grå, beige, fersken eller cremefarvet kan give et rent og klassisk udseende, der kan passe til enhver indretningsstil. Det kan være forsynet med en lynlås eller knaplukning, der gør det nemt at tage af og på til vask eller udskiftning. Et hovedpudebetræk i en neutral nuance kan også være nemt at matche med andre sæt sengetøj, såsom dyner eller lagner, og kan skabe en sammenhængende og harmonisk atmosfære i dit soveværelse. Hovedpudebetræk i en neutral nuance kan være give dit soveværelse et luksuriøst look. Derudover vil det også kunne skabe ro i rummet, særligt hvis du har en farvet baggrund som f.eks. en væg eller en sengegavl.
Hovedpudebetræk i bambus

Hovedpudebetræk i bambus

Du har måske hørt om bambus sengetøj? Hovedpudebetræk lavet af bambus er super bløde og føles dejlig mod din hud. Du kan med fordel vælge pudebetræk i bambus. Modsat bomuld, så leder bambus fugt og varme væk fra din krop. Du vil derfor opleve, at hvis du sover med et betræk i bambus, at du ikke vil vågne op om natten helt svedig.
Et pudebetræk i bambus til højst sandsynlig forbedre din nattesøvn. Foruden at hovedpudebetrækket har temperaturregulerende egenskaber, så er det også godt for dit hår. Hovedpudebetræk i bambus skader ikke håret.
Betræk i bambus kan fås i mange forskellige farver. Du har dermed en mulighed for at dekorere sengen med din yndlingsfarve. Betrækket kan både fås som ensfarvet, men også med mønster. Hovedpudebetræk i bambus kan både være med en lynlås eller en folde/kuvertlukning. 
Det skal dog siges, at hovedpudebetræk i skal bambus skal vaskes en smule anderledes end pudebetræk i bomuld f.eks. Hovedpudebetræk i bambus skal nemlig kun vaskes på 30 grader. Når du køber bambus sengetøj, herunder hovedpudebetræk hos os, så medfølger der en guide til hvordan du kan vaske produkterne bedst muligt.
Se vores hovedpudebetræk i bambus

Hos Søvn & Comfort kan du finde hovedpudebetræk i mange størrelser

Når du vælger dit pudebetræk er det vigtigt, at du sørger for at vælge den rigtige størrelse, så den passer til din hovedpude. Hos os kan du finde hovedpudebetræk i mange forskellige størrelser. Du kan dermed være sikker på, at finde et pudebetræk i størrelsen, som du skal bruge. Vi har selvfølgelig hovedpudebetræk i 60x63 cm, som er standardstørrelsen for hovedpuder i Danmark. Langt størstedelen af hovedpuder med dun er 60x63 cm. Du kan derudover også finde 50x70 cm og 50x60 cm. Vi har også betræk til større puder som f.eks. gavlpuder. 
Trænger du til et nyt pudebetræk, så har vi et hovedpudebetræk til dig.