Pudebetræk i hamp

Hvorfor skal jeg sove med hamp pudebetræk?

Hamp har mange af de samme egenskaber som bambus. Hamp er også temperaturregulerende og svedabsorberende. Så hvis du har tendens til at have det varmt, så bør du overveje sengetøj i hamp, da det er god til at lede sved og varme væk fra din krop. Derudover så er hamp også antibakterielt. Det betyder, at hamp effektivt forhindrer opbygning af bakterier, skimmel og støvmider i sengetøjet. Dette skaber et mere hygiejnisk og allergivenligt sovemiljø. Med sin unikke evne til at regulere kropstemperaturen og absorbere overskydende fugtighed, er hamp sengetøj ideelt til dig, der lider af allergier. Det reducerer risikoen for overophedning og svedopbygning, som ofte kan udløse allergiske reaktioner og irriteret hud. Derfor er hamp sengetøj det perfekte valg for allergikere eller for dem, der ønsker at skåne deres krop. 

Hamp adskiller sig fra bambus ved at være mere slidstærkt. Du har dermed lækkert sengetøj i mange år. Hamp adskiller sig også ved at have en mere mat overflade sammenlignet med bambussens glatte overflade. Derudover så minder hamp lidt om hør, da hamp også har et krøllet og vasket look. Hamp har dog en blødere om mere behagelig overflade sammenlignet med hør.
Sengetøj i hamp.

Vores sortiment af hamp pudebetræk

Hos os finder du et større udvalg af hamp pudebetræk i høj kvalitet. Pudebetræk i hamp er ikke blot fantastisk at sove på, men de er også utrolig smukke og stilrene at kigge på. Fælles for alle pudebetræk er, at de er fremstillet i et klassisk og tidsløst design. Vi har hamp pudebetræk i flere størrelse, så du har mulighed for både at få et betræk til din hovedpude men også til dine gavlpuder. Hovedpudebetrækket lukkes med kuvertlukning. Du er dermed fri for at bøvle med en lynlås, der er gået i stykker.
Foruden hamp pudebetræk, så forhandler vi også sengesæt fremstillet i hamp. Find sengesættene i hamp her


OEKO-TEX certificeret pudebetræk

Vores hamp pudebetræk er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at de testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier.


Shop online eller i vores vores butik

Foruden webshoppen, så har vi også en butik beliggende i Holstebro. Her kan du se og røre ved alle vores produkter samt få inspiration til indretning af soveværelse eller børneværelse. Vi tilbyder gratis levering på alle ordrer over 499,-. Hvis du bestiller alle hverdage (man-tors) inden kl. 14:00, så får du leveret pakken dagen efter.  

Sådan skal du vaske dine pudebetræk i hamp

Inden du smider pudebetrækkene til vask, skal du lige være opmærksom på vaskeanvisningerne. Hamp sengetøj skal vaskes ved 40 grader, og kan ikke tåle strygning eller at komme i tørretumbleren. Når du køber sengetøj hos os, så medfølger der en folder med vaskeanvisninger.