1 stk. - Orkydea Premium Jersey hovedpudebetræk | Lysblå | 50 x 60 cm
Før DKK 249,00
stk. v/1 stk.
DKK 249,00
stk. v/2 stk.
DKK 149,00
1 stk. - Orkydea Premium Jersey hovedpudebetræk | Natur | 60 x 63 cm
Før DKK 249,00
stk. v/1 stk.
DKK 249,00
stk. v/2 stk.
DKK 149,00
1 stk. - Orkydea Premium Jersey hovedpudebetræk | Antracit | 50 x 60 cm
Før DKK 249,00
stk. v/1 stk.
DKK 249,00
stk. v/2 stk.
DKK 149,00
1 stk. - Jersey hovedpudebetræk | Koksgrå | 50 x 60 cm
Før DKK 299,00
stk. v/1 stk.
DKK 299,00
stk. v/2 stk.
DKK 199,00
1 stk. - Orkydea Premium Jersey hovedpudebetræk | Hvid | 60 x 63 cm
Før DKK 249,00
stk. v/1 stk.
DKK 249,00
stk. v/2 stk.
DKK 149,00
1 stk. - Jersey hovedpudebetræk til Vinci pude | Hvid
Før DKK 249,00
stk. v/1 stk.
DKK 249,00
stk. v/2 stk.
DKK 149,00

Pudebetræk i bomuld

Ternet pudebetræk i bomuld og bambus.

Vores udvalg af pudebetræk i bomuld 

Et pudebetræk i bomuld er et populært valg blandt danskerne, da bomuld er et materiale som er behageligt mod huden samtidig med at man nemt kan smide dem i vaskemaskinen og tørretumbleren. Hos os finder du et stort udvalg af hovedpudebetræk. Fælles for alle betræk er, at det er lækre pudebetræk fremstillet med fokus på kvalitet. Derudover så er de OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at de er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier. Derudover fås pudebetrækkene også i mange skønne farver i klassiske designs, så du kan finde netop den farve som du ønsker og som passer til sengetøjet samt indretningen i soveværelset.  
Pudebetræk i bomuld kan væves på forskellige måder. De kan have en percale- eller en satin vævning. Et pudebetræk med en percale-vævning har en mere mat overflade, så hvis du ikke ønsker en glat overflade så skal du vælge et pudebetræk med en percale vævning. Derudover er det også en smule mere slidstærkt end en satin vævning. Et pudebetræk i bomuld som er vævet med en satinvævning kender du måske bedre som et pudebetræk i bomuldssatin. Det har en smule mere blød og glat overflade end en percale vævning. 

Pudebetræk i bomuld i forskellige størrelser

Pudebetræk kan du både bruge til din hovedpude, men også til dine pyntepuder. Derfor kan du hos os finde flere forskellige størrelser. Derudover kan hovedpuder også fås i mange forskellige størrelser og former. Du har dermed mulighed for at finde et pudebetræk til din pude. Hos os har du mulighed for at finde et pudebetræk i disse størrelser: 40x60 cm, 50x60 cm, 50x70 cm, 60x63 cm (standardstørrelse), 50x90 cm, 60x80 cm og 70x100 cm. 
Flere pudebetræk i forskellige størrelser og farver kan også være med til at give dit soveværelse et nyt udtryk.

Pudebetræk med lynlås

Hos os funder du både pudebetræk med og uden lynlås. Hvorvidt pudebetrækket lukkes med en lynlås eller ej vil stå under produktets specifikationer eller varebeskrivelse. Det er også derunder du vil kunne finde yderligere information omkring produktet.
Et soveværelse med en seng som er redt med sengetøj i egyptisk bomuld.

Hvad er forskellen på bomuld og egyptisk bomuld?

Der er forskel på et pudebetræk i egyptisk bomuld og bomuld. Den primære forskel mellem egyptisk bomuld og almindelig bomuld er længden af fibrene; egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelige bomuldsfibre. De lange, fine bomuldsfibre bidrager til, at betrækket bliver utroligt blødt. Lange fibre er afgørende for at kunne producere en stærk og fin tråd. De lange fibre gør dem stærkere og mere holdbare end almindelige bomuldsfibre. Egyptisk bomuld anses for at være en af de fineste kvaliteter, der i dag anvendes til produktion af sengetøj. Du kan læse mere om sengetøj i egyptisk bomuld her.
Se sengetøj i egyptisk bomuld
Hjørnet af en seng med hvidt sengetøj i bomuld.

Hvad er forskellen på bomuld og bambus?

Både bambus og bomuld er populære materialevalg, når det kommer til hovedpudebetræk. Bambus er kendt for at være dejlig åndbart og allergivenligt. Derudover så er bambus også godt for dit hår og din hud. Du skal dog være opmærksom på, at bambus skal vaskes og behandles lidt mere skånsomt end bomuld skal. Bambus hovedpudebetræk skal vaskes ved 30 grader og må ikke komme i tørretumbleren. Du kan læse mere om vask af betræk i bambus her. Hovedpudebetræk i bomuld kan vaskes ved 60 grader og må gerne komme i tørretumbleren. 
Læs mere om sengetøj i bambus her.
Udforsk sengetøj i bambus her