2 stk – Ternet Fifty hovedpudebetræk | 50 x 60 cm

Vælg Farve
DKK 399,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.

● Temperaturregulerende og åndbart

● Lækker blødt

● Svedabsorberende

● Antibakterielt

● 100% OEKO-TEX certificeret

● Hovedpudebetræk med lynlås
Beskrivelse
Hovedpudebetrækkene kommer i en pakke med 2 stk., og måler 50 x 60 cm. De er lavet i 50 % bomuld og 50 % bambus. Kombinationen af disse er god. Bambus er temperaturregulerende, hvilket betyder at bambus regulere sig efter din kropstemperatur, så hvis du har tendens til at have det varmt, kan bambus virke kølende. Omvendt hvis du har tendens til at fryse kan bambus virke lunende. Bambus skal behandles skånsomt. Derfor er kombinationen med bomuld god, da bomuld er mere slidstærkt end bambus. Hovedpudebetrækkene er med lynlås.

Hovedpudebetrækket kan fås i 4 smukke farver. 4 smukke farver som vil passe smukt i alle soveværelser. Dette er med til at give sengetøjet klassisk og stilrent look.

Pudebetrækkene er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for at hovedpudebetrækkene er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er hovedpudebetrækkene allergivenlige. Hovedpudebetrækkene kan vaskes op til 60 grader i din vaskemaskine. De kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget. Hovedpudebetrækkene er pakket ind i en matchende stofpose, som du kan bruge til at vaske hovedpudebetrækkene i.

Hovedpudebetrækkene er en del af vores Morfeus serie.
Specifikationer
Størrelse
50 x 60 cm
Materiale
Bambus & bomuld
Lynlås
Ja
Vask
60 grader
OEKO-TEX certificeret
Ja, hovedpudebetrækket er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Mærke
Morfeus

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro