Sopire White sengetøj i egyptisk bomuld | 200 x 220 cm
Sopire White sengetøj i egyptisk bomuld | 200 x 220 cm

Sopire White sengetøj i egyptisk bomuld | 200 x 220 cm

DKK 1.099,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag


●  Lækker blødt

●  Sengetøj i egyptisk bomuld

●  Sengetøj til dobbeltdyne

●  Lynlås i dynebetrækket

● OEKO-TEX certificeret
Beskrivelse
Dette lækre sæt sengetøj er lavet i en lækker og egyptisk bomuld. De egyptiske bomuldsfibre er længere end de almindelige bomuldsfibre, hvilket gør, at sengetøj i egyptisk bomuld er blødere end sengetøj i almindelig bomuld. Vores Sopire Absolute White sengetøj er lavet i en god og lækker kvalitet. Sengetøjet er lækker blødt og tætvævet. Du har derfor sengetøj i mange år. Sengetøjet er i et klassisk og stilrent design, og passer ind i alle soveværelser.

Farven på sengetøjet er klassisk hvid. Sengesættet består af et dynebetræk på 200 x 220 med, og passer derfor til en almindelig dobbeltdyne. Der medfølger 2 hovedpudebetræk.  Hovedpudebetrækkene er 60 x 63 cm og passer til en almindelig hovedpude i dansk standardstørrelse. Hovedpudebetrækkene lukkes med en kuvertlukning. Pudebetrækkene er dekoreret med fine og klassiske detaljer. Der er en spejlkant rundt i siden på hovedpudebetræk, hvilket giver sengetøjet et klassisk look. Spejlkanten er 5 cm.

Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for at sengetøjet er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier. Sengetøjet kan baskes på 60 grader i din vaskemaskine. Husk at vaske sengetøjet på vrangen og luk lynlåsen, når du vasker det. På den måde passer du bedst på dit sengetøj. Sengetøjet kan også tåle at blive steget og komme i tørretumbleren.
Specifikationer
Type
Sengetøj
Dynemål
200 x 220 cm
Pudemål
60 x 63 cm
Materiale
100% egyptisk bomuld
Mærke
Sopire
Design
Ensfarvet
Farve
Hvid
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Lukning
Der er lynlås i dynebetrækket. Pudebetrækket har en lukkefold
Lynlås
Ja
Oekotex
Ja, produktet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro