Sopire FIFTY Bambus sengetøj | 140 x 200 cm

(1)
Vælg Farve: Hvid
DKK 695,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

● Dejlig blødt

● Smukke detaljer

● Lynlås i både pudebetræk og dynebetræk

● Åndbart

● Temperaturregulerende
Beskrivelse
Dette skønne sæt fifty sengetøj er af 50 % bambus og 50 % bomuld. Kombinationen af disse lækre naturmaterialer gør, at sengetøjet er super lækkert.

Bambus er godt i sengetøj, fordi det er temperaturregulerende. Det vil sige, at bambus regulere sig efter din kropstemperatur. Dette sopire fifty sengetøj vil derfor både være godt på de varme sommeraftner og de kolde vinteraftener. Derudover så er bambus også svedabsorberende, hvilket betyder, at sved og varme ledes væk fra din krop, når du sover. Du vil dermed opleve en mere tør nat. Det skal dog siges at sengetøj i 100 % bambus egenskaberne være mere fremtræden.

Bomulden i sengetøjet gør sengetøjet mere slidstærkt. Du kan dermed vaske det ved højere grader end sengetøj i 100 % bambus. Derudover gør bomulden også, at sengetøjet ikke bliver lige så glat som 100 % bambus sengetøj. Der er brugt sanforiseret bomuld, hvilket betyder, at sengetøjet holder dens pasform.

Dette fifty sengesæt består af 1 x hovedpudebetræk samt 1 x dynebetræk. Hovedpudebetrækket er 60 x 63 cm, hvilket er den danske standardstørrelse for hovedpudebetræk. Pudebetrækket har smukke detaljer som f.eks. pipingen omkring hovedpuden. Dette er med til at give sengetøjet klassisk og stilrent look. Dynebetrækket er 140 x 200 cm, og passer dermed til en almindelig enkeltdyne. Både hovedpudebetrækket og dynebetrækket er med lynlås. Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for at sengetøjet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er sengetøjet allergivenligt. Sengetøjet kan vaskes op til 60 grader i din vaskemaskine. Derudover kan sengetøjet også tåle at komme i tørretumbleren.

Hos os kan du finde lagner som passer perfekt til dette sopire fifty sengetøj. Lagnerne fås i flere forskellige størrelser. Se lagnerne her.

Forkæl dig selv med dette lækre sæt sopire fifty sengetøj. Sengetøjet er perfekt som gaveidé, så står du og mangler en gave til en du holder af, så vil dette sæt sengetøj være oplagt. Giv sengetøjet i fødselsdagsgave, julegave eller bryllupsgave. Alle kan bruge et lækkert sæt sopire fifty sengetøj.

Sættet kan også fås i størrelserne 140 x 220 cm og 200 x 220 cm
Specifikationer
Type
Sengetøj
Dynemål
140 x 200 cm
Pudemål
60 x 63 cm
Materiale
50 % bambus & 50 % bomuld
Mærke
Sopire
Design
Ensfarvet
Farve
Hvid
Vask
60 grader
Lukning
Der er lynlås i både pudebetræk og i dynebetræk
Lynlås
Ja
Oekotex
Ja, produktet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro