Sopire FIFTY sengetøj | 140 x 200 cm
Sopire FIFTY sengetøj | 140 x 200 cm

Sopire FIFTY sengetøj | 140 x 200 cm

Vælg Farve: Hvid
Før DKK 695,00
Fra DKK 499,00
SparDKK 196,00
DKK 695,00
DKK 499,00 → Spar 28%

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

● Dejlig blødt

● Smukke detaljer

● Lynlås i både pudebetræk og dynebetræk

● Åndbart

● Temperaturregulerende
Beskrivelse
Dette skønne sæt sengetøj er af 50 % bambus og 50 % bomuld. Kombinationen af disse lækre naturmaterialer gør, at sengetøjet er super lækkert.

Bambus er godt i sengetøj, fordi det er temperaturregulerende. Det vil sige, at bambus regulere sig efter din kropstemperatur. Dette sengetøj vil derfor både være godt på de varme sommeraftner og de kolde vinteraftener. Derudover så er bambus også svedabsorberende, hvilket betyder, at sved og varme ledes væk fra din krop, når du sover. Du vil dermed opleve en mere tør nat.
Det skal dog siges at sengetøj i 100 % bambus egenskaberne være mere fremtræden.

Bomulden i sengetøjet gør sengetøjet mere slidstærkt. Du kan dermed vaske det ved højere grader end sengetøj i 100 % bambus. Derudover gør bomulden også, at sengetøjet ikke bliver lige så glat som 100 % bambus sengetøj. Der er brugt sanforiseret bomuld, hvilket betyder, at sengetøjet holder dens pasform.

Sengesættet består af 1 x hovedpudebetræk samt 1 x dynebetræk. Hovedpudebetrækket er 60 x 63 cm, hvilket er den danske standardstørrelse for hovedpudebetræk. Pudebetrækket har smukke detaljer som f.eks. pipingen omkring hovedpuden. Dette er med til at give sengetøjet klassisk og stilrent look. Dynebetrækket er 140 x 200 cm, og passer dermed til en almindelig enkeltdyne. Både hovedpudebetrækket og dynebetrækket er med lynlås.

Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for at sengetøjet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er sengetøjet allergivenligt. Sengetøjet kan vaskes på 40 grader i din vaskemaskine.

Hos os kan du finde lagner som passer perfekt til sengetøjet. Lagnerne fås i flere forskellige størrelser. Se lagnerne her.


Forkæl dig selv med dette lækre sæt sengetøj. Sengetøjet er perfekt som gaveidé, så står du og mangler en gave til en du holder af, så vil dette sæt sengetøj være oplagt. Giv sengetøjet i fødselsdagsgave, julegave eller bryllupsgave. Alle kan bruge et lækkert sæt sengetøj.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro