Sopire bambus sengetøj / 200 x 220 / Flere farver

94 anmeldelser
DKK 995,00
✔️ Temperaturregulerende og åndbart
✔️ Silkeblødt
✔️ Svedabsorberende
✔️ Antibakterielt
✔️ Økologisk og bæredygtigt
✔️ 100% oeko-tex certificeret bambus

Når du først har ligget med bambus sengetøj, så vil du ikke sove med andet. Sengesættet er lavet i 100% naturlig bambus uden brug af kemikalier.

Bemærk
Der følger 2 puder med til sengesæt der har målene 200 x 220

Hvorfor vælge bambus?

Når du først har ligget med bambus sengetøj, så vil du ikke sove med andet. Bambus materialet har mange fantastiske egenskaber man hurtig bliver afhængig af. Det er et utrolig blødt og åndbart materiale, det har en silkeagtig overflade og da det er temperatur regulerende, vil du hurtig opleve at når det er koldt føles dit betræk lunt mens det på varme sommernætter er dejligt svalt mod huden.

Du vil også få en mere rolig og tør nat, specielt hvis du er en af de mange der har tendens til at svede om natten. Bambus har den effekt at det er utrolig svedabsorberende, det absorberer sveden til sig og frigiver det hurtigt igen. Og hvem ønsker ikke en tør nat?

Bambus er også antibakteriel og hjælper med at bekæmper bakterier så sengetøjet kan også bruges af allergiker og mennesker med følsomhud, da kroppen her oplever en anden ro da støvmider ikke kan leve i bambus sengetøjet.

Praktisk information
Bambussengetøjet er med bindesnore i hvert hjørne, så du kan binde sengetøjet fast til dynen, så det ikke deler sig. Sengetøjet har desuden også lynlås i dynbetrækket og stof fold i pudebetrækket. Sengetøjet 300 trådeantal.

OEKO-TEX
Vores bambus sengetøj er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket viser at produktet er fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Størrelser
Bambus sengetøjet fås i størrelserne 140x200cm 140x220cm 200x220cm 240x220cm

Se bambus sengetøjet i størrelse 140 x 200 cm her.

Se bambus sengetøjet i størrelse 140 x 220 cm her.

Se bambus sengetøjet i størrelse 240 x 220 cm her.

Vask
Vær opmærksom på at bambus sengetøjet skal behandles skånsomt i vask.
Vi anbefaler at vaske på 30 grader, da sengetøjet er antibakteriel, men også et følsomt materiale. Derudover bliver bambus også utrolig tungt når det bliver vasket, så en god ide at vaske sengetøjet med andet tøj på 30 grader.
Ved køb af bambus sengetøj medfølger en vaskeguide.


Se Alexander fortælle om bambus sengetøjet i videoen nedenfor