Renforce sengetøj | 140 x 200 cm

(3)
Vælg Farve
Før DKK 425,00
Fra DKK 299,00
SparDKK 126,00
DKK 425,00
DKK 299,00 → Spar 30%

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.

●  100 % bomuld

●  Fås i et væld af mønstre

●  Ikke glat sengetøj

●  Lynlås i både dynebetræk og pudebetræk

●  Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret
Beskrivelse
Sengetøjet er blødt og behageligt. Dette renforce sengetøj er lavet i 100 % bomuld med en renforce vævning. En renforce er knap så glat som sengetøjet lavet af f.eks. bomuldssatin kan være. Vores renforce sengetøj har en mat overflade. Så hvis du ikke vil have, at dit sengetøj er glat, så kan du med fordel vælge sengetøj med en renforce vævning. Derudover er en renforce vævning stærkere og mere holdbar end f.eks. en satinvævning.

Renforce sengesættet består af 1 x hovedpudebetræk samt 1 x dynebetræk. Hovedpudebetrækket er 60 x 63 cm, hvilket er den danske standardstørrelse for hovedpudebetræk. Dynebetrækket er 140 x 200 cm, og passer dermed til en almindelig enkeltdyne. Både hovedpudebetræk og dynebetræk er med lynlås. Sengetøjet kan fås i flere smukke print og mønstre. Sengetøjet er til dig der kan lide mønster og synes ensfarvet sengetøj er for kedeligt.

Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for at sengetøjet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er sengetøjet allergivenligt. Sengetøjet kan vaskes på 60 grader i din vaskemaskine. Det kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget.

Hvis du står og mangler en gaveidé, så er dette renforce sengetøj oplagt. Vi kender vel alle sammen dem som har alting og ikke rigtig ønsker sig noget. Sengetøj er en luksusgave, for der er vel ikke noget bedre end at få nyt sengetøj. Alle kan bruge nyt sengetøj, hvad end om det er til ham eller hende. For hvem vil ikke gerne have behageligt og blødt sengetøj.

Renforce sengetøj er også en god gaveidé til ham eller hende der skal eller lige er flyttet hjemmefra.

Bemærk! Hvis du vælger Harley Dark Red, så vil der på pakken stå, at farven hedder Dark Brown, men det er en fejl på pakken. Sengetøjet er rødt.

Sættet kan også fås i størrelserne 140 x 220 cm og 200 x 220 cm
Specifikationer
Type
Sengetøj
Dynemål
140 x 200 cm
Pudemål
60 x 63 cm
Materiale
100% bomuld
Mærke
Sopire
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Lukning
Der er lynlås i både pudebetræk og i dynebetræk
Lynlås
Ja
Oekotex
Ja, produktet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro