Hästens madrasskåner quilt tencel 180x210

Hästens madrasskåner quilt tencel 180x210

DKK 3.550,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
Produktet er desværre ikke på lager. Forhør evt. om leveringstid.
●  Lækker rullemadras fra Hästens

●  100 % lyocell

●  Betræk: 100 % bomuld

●  Leder sved og varme væk fra din krop

●  Kan vaskes
Beskrivelse
Du forlænger levetiden på din seng, hvis du bruger en rullemadras. Med en rullemadras beskytter du din madras fra fugt og snavs.

Denne lækre rullemadras/madrasskåner er fra Hästens. Rullemadrassen er super lækker. Den er betrukket med 100% bomuld. Materialet indeni rullemadrassen lyocell. Lyocell er et fantastisk materiale. Det er svedabsorberende og åndbart. Det betyder, at materialet leder fugt og sved væk fra din krop, når du sover. I hvert hjørne er der en kraftig og god elastik til at få omkring din topmadras.

Rullemadrassen passer til alle senge med målene 180 x 210 cm. En seng der er 180 x 210 cm svarer til en almindelig dobbeltseng med ekstra længde.

Rullemadrassen kan vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Rullemadrassen kan ikke tåle at komme i tørretumbleren, så vi anbefaler derfor, at du lufttørre den. Rullemadrassen er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at den er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Vi har rullemadrassen i alle standardsstørrelser. Det skal siges, at hvis du har en seng, som ikke er standardstørrelse, så laver Hästens også rullemadrasser i specialmål. Prisen for specialfremstillede længder og bredder er den samme som for den næste størrelse + et tillæg på 50 %.
Specifikationer
Størrelse
180 x 210 cm
Fyld
100% lyocell
Åndbar
Ja - meget
Allergivenlig
Ja
Vask
40 grader
Oekotex
Ja, rullemadrassen er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.
Fyld materiale
100% lyocell
Elastik
Hjørneelastik
Anvendes til
Madrasskåner
Kvalitet
Luksus
Hjørneelastikker
Ja, der er elastik i hvert hjørne

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro