Ternet Fifty sengetøj | 140 x 220 cm
Ternet Fifty sengetøj | 140 x 220 cm
Ternet Fifty sengetøj | 140 x 220 cm
Ternet Fifty sengetøj | 140 x 220 cm

Ternet Fifty sengetøj | 140 x 220 cm

Vælg Farve
DKK 1.099,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.

● Temperaturregulerende og åndbart

● Lækker blødt

● Svedabsorberende

● Antibakterielt

● 100% OEKO-TEX certificeret

● Hovedpudebetræk med lynlås
Beskrivelse

Dette smukke sæt FIFTY sengetøj er af af 50 % bambus og 50 % bomuld. Kombinationen af disse lækre naturmaterialer gør, at sengetøjet er super lækkert.

Bambus er godt i sengetøj fordi det er temperaturregulerende. Det vil sige, at bambus regulere sig efter din kropstemperatur. Dette sengetøj vil derfor både være godt på de varme sommeraftner og de kolde vinteraftener. Derudover så er bambus også svedabsorberende, hvilket betyder, at sved og varme ledes væk fra din krop, når du sover. Du vil dermed opleve en mere tør nat.Det skal dog siges at sengetøj i 100 % bambus egenskaberne være mere fremtræden.

Bomulden i sengetøjet gør sengetøjet mere slidstærkt. Du kan dermed vaske det ved højere grader end sengetøj i 100 % bambus. Derudover gør bomulden også, at sengetøjet ikke bliver lige så glat som 100 % bambus sengetøj.

Sengesættet består af 1 x hovedpudebetræk samt 1 x dynebetræk. Hovedpudebetrækket er 60 x 63 cm, hvilket er den danske standardstørrelse for hovedpudebetræk. Pudebetrækket har smukke detaljer som f.eks. pipingen omkring hovedpuden. Dette er med til at give sengetøjet klassisk og stilrent look. Dynebetrækket er 140 x 220 cm, og passer dermed til en almindelig enkeltdyne med ekstra længde. Både hovedpudebetræk og dynebetræk er med lynlås.

Sengetøjet er OEKO-TEX certificeret. Dette er din garanti for at sengetøjet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Derudover er sengetøjet allergivenligt. Sengetøjet kan vaskes på 60 grader i din vaskemaskine.

Forkæl dig selv med dette lækre sæt sengetøj. Sengetøjet er perfekt som gaveidé, så står du og mangler en gave til en du holder af, så vil dette sæt sengetøj være oplagt. Giv sengetøjet i fødselsdagsgave, julegave eller bryllupsgave. Alle kan bruge et lækkert sæt sengetøj.

Sengetøjet er en del af vores Morfeus serie.
Specifikationer
Type
Sengetøj
Dynemål
140 x 220 cm
Pudemål
60 x 63 cm
Materiale
50 % bambus & 50 % bomuld
Mærke
Morfeus
Design
Ternet
Vask
60 grader
Lukning
Der er lynlås i både pudebetræk og i dynebetræk
Lynlås
Ja
Oekotex
Ja, produktet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.
Allergivenlig
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro