Abate dynebetræk | 140 x 220 cm

Abate dynebetræk | 140 x 220 cm

Vælg Farve
DKK 1.050,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)

●  Luksuriøst dynebetræk

●  Utrolig blødt dynebetræk

●  100% egyptisk Giza bomuld

●  Smukke detaljer
Beskrivelse
Sengetøj fra Abate vil højt sandsynligt blive dit nye favoritsengetøj. Det er utrolig blødt og lækkert. Dette dynebetræk er fremstillet i 100% egyptisk Giza bomuld, hvilket er et af de fineste typer af bomuld i verden. Egyptiske bomuldsfibre er længere end almindelig bomuldsfibre, hvilket gør, at stoffet bliver blødere. Dynebetrækket har en satin vævning, hvilket gør, at betrækket får en glat overflade.
Abate sengetøj omslutter dig i luksus, og du kan mærke, hvordan hver nat bliver til en drøm, der begynder og slutter i det mest vidunderlige sengetøj, du nogensinde har oplevet.

Dynebetrækket har en TC430. Stoffet er derfor kraftigere end så meget andet sengetøj.

Ikke nok med at det er utrolig lækkert at sove i, så er det også utrolig flot at se på. Sengetøjet vil tilføre et eksklusivt look i dit soveværelse. Abate sengetøj fås i flere utrolig skønne farver, så du vil derfor kunne få den farve, som vil passe perfekt ind i dit soveværelse.

Dynebetrækket er 140 x 220 cm, og betrækket passer derfor til en almindelig enkeltdyne med ekstra længde. Dynebetrækket lukkes med knapper.
Bemærk at dette er et dynebetræk og pudebetrækket skal købes seperat. Du kan få pudebetræk i nøjagtig samme farve som dynebetrækket. Pudebetrækkene kan fås i flere størrelser. Få pudebetrækkene i 50 x 60 cm, 50 x 70 cm, 60 x 63 cm og 70 x 100 cm

Dynebetrækket er OEKO-TEX certificeret, hvilket er din garanti for, at det ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier. Dynebetrækket kan tåle at blive vasket ved 60 grader i vaskemaskinen, men vi anbefaler, at du vasker det på 40 grader, da det er mere skånsomt for dynebetrækket.  Det kan derudover også tåle at komme i tørretumbleren.

Dynebetrækket skal altid leveres med GLS fra et eksternt lager. Det kan derfor godt være lidt ekstra leveringstid.
Specifikationer
Type
Dynebetræk
Dynemål
140 x 220 cm
Materiale
100% egyptisk bomuld
Mærke
Abate
Design
Ensfarvet
Vask
60 grader
Tørretumbling
Ja
Lukning
Dynebetrækket lukkes med knapper
Lynlås
Nej
Oekotex
Ja, produktet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro