Wonderland Sonate 532 elevationsseng
Wonderland Sonate 532 elevationsseng
Wonderland Sonate 532 elevationsseng
Wonderland Sonate 532 elevationsseng
Wonderland Sonate 532 elevationsseng

Wonderland Sonate 532 elevationsseng

Før DKK 66.150,00
DKK 42.998,00
SparDKK 23.152,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)

●  Skøn elevationsseng fra Wonderland

●  Kan fås i flere fastheder

●  Kan fås i flere farver og størrelser

●  Se og prøv sengerammen i vores butik
Beskrivelse
Opdag fuldkommen luksus og skræddersyet komfort med Wonderland SONATE 532 elevationseng – din nøgle til den ideelle liggestilling, uanset om du sover eller er vågen.

Med dobbeltmotorer er SONATE 532 designet til at give dig en problemfri oplevelse med trinløs og individuel regulering af nakke, ryg- og fodende. Den intuitive trådløse fjernbetjening og den smarte app giver dig mulighed for at tilpasse din seng præcis efter dine præferencer, og du kan endda gemme dine personlige favoritindstillinger.

Komforten i SONATE 532 er i en liga for sig. Kombinationen af ZonePocket affjedring i sengens bund og Exclusive Pocket i den vendbare madras sikrer enestående trykfordeling og luksuriøs komfort. Den latexpolstrede madras og den bløde skulderzone går skridtet videre og aflaster nakke, skuldre og ryg for en ubesværet liggestilling.

Og det er ikke alt - vi har også tænkt på det praktiske. Alle tekstiler på både madras og topmadras er nemt aftagelige og vaskbare ved 60°C, så din seng altid er frisk og indbydende.

Forvandle din søvnoplevelse med Wonderland SONATE 532 elevationseng og skab en oase af ro og komfort i dit soveværelse. Klar til at tage skridtet mod den ultimative søvnoplevelse? Klik her for at opleve den luksuriøse forandring i dag.
Specifikationer
Type
Elevationsseng fra Wonderland
Størrelse
Sengen kan fås i flere forskellige størrelser
Farve
Modellen kan fås i flere farver
Vask
Alle tekstilerne kan vaskes ved 60 grader

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro