Sopire luksus stræklagen interlock jersey 180x200/210 lys grå

Før DKK 599,00
Fra DKK 299,00
SparDKK 300,00
DKK 599,00
DKK 299,00 → Spar 50%

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

●  Kan strække sig over flere størrelser

●  Lavet i bomuld

●  OEKO - TEX certificeret

●  Fås i 6 lækre farver
Beskrivelse
Dette luksus stræklagen er fremstillet af kraftig interlock jersey 100% bomuld. Der er masser af stræk i stoffet, hvilket gør, at lagenet kan trækkes flere størrelser. Dette lagenet passer alle senge med målene 180 x 200, 180 x 210. Højden på lagenet er 35 cm. Lagnet passer til en madras på 30 cm.
Interlock lagnet kan bruges på en boksmadras eller på en boksmadras og en topmadras. Vi anbefaler dog ikke, at du bruger lagnet bare til din topmadras, da stræklagner nemmest kan få hjørnerne på topmadrassen til at bukke opad.

Selvom lagenet kan strække sig over flere størrelser, så holder de deres form, da lagenerne trækker sig sammen igen, når de bliver vasket. Lagenerne er OEKO-TEX MADE IN GREEN certificeret, hvilket betyder at de er produceret bæredygtigt under sikre arbejdsforhold. Derudover så betyder det, at lagenerne er testet og fri for skadelige stoffer.

Lagenet har en elastik hele vejen rundt i kanten. Elastikken gør at lagenet sidder bedre fast på din seng.

Lagenerne fås i 6 forskellige farver.

Vask  
Interlock lagnerne kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. Derudover kan det også tåle at komme i tørretumbleren. Når vores interlock lagner bliver vasket trækker de sig sammen. Det er derfor vigtigt, at du strækker lagnet rigtig godt ud, inden du ligger den på din seng. Du skal strække særlig meget i lagnet, hvis din seng har ydermålene. Hvis ikke du får strukket godt i lagnet, så kan den være meget svær at ligge på sengen.
Specifikationer
Type
Stræklagen
Højde
35 cm
Materiale
100 % bomuld
Mærke
Sopire
Elastik
Ja, lagnet er med elastik
Allergivenlig
Ja
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
60 grader
Tørretumbler
Ja
Farve
Grå

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro