Sopire bambus faconlagen hvid 180x200x35

(2)
Før DKK 595,00
DKK 499,00
SparDKK 96,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

Når du først har sovet med bambus lagner, så vil du ikke sove i andet, fordi det er:

 

● Temperaturregulerende og åndbart

● Silkeblødt

● Svedabsorberende

● Antibakterielt

● 100% OEKO-TEX certificeret bambus lagner
Beskrivelse
RESTLAGER - TILBUDDET GÆLDER KUN SÅ LÆNGE LAGER HAVES

Du har måske hørt om bambus sengetøj, men du er ikke helt sikker på, hvorfor det er så godt. Foruden at være utrolig lækkert og blødt, så er sengetøj i bambus er temperaturregulerende og svedabsorberende. Det betyder, at det leder sved og varme væk fra kroppen. Bambus er med til at regulere din kropstemperatur, så du hele tiden har en nævn kropstemperatur. Du vil dermed opleve en mere tør nat. Lagnet er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.

Størrelsen på lagnet er 180 x 200 cm, og passer derfor til en almindelig dobbeltseng. Bambus lagnet er et faconlagen, hvilket betyder, at det din boksmadras. Det skal dog siges, at du også kan bruge lagnet som et kuvertlagen til din topmadras. Højden på bambus lagnet er 35 cm, og passer derfor til madrasser op til 30 cm. Lagnet har elastik hele vejen rundt i kanten.

Dette lagen i bambus er satinvævet. Det betyder, at lagnet har en glat overflade. Udover at være utrolig dejlig at ligge på, så er det også utrolig godt, hvis du af en eller anden årsag har problemer med til vende dig i sengen. Den glatte overflade gør det nemmere at vende dig i sengen.

Bambus skal behandles skånsomt. Derfor anbefaler vi, at du vasker lagnet i vaskemaskinen ved 30 grader ved laveste centefugering. Derudover skal lagnet vaskes sammen med noget andet, da bambus bliver utrolig tungt, når det bliver vådt. Hvis ikke lagnet bliver vasket sammen med noget andet, så får det en masse tæsk inde i vaskemaskinen, da det bliver så tungt. Jo mere det bliver vasket sammen med jo bedre. For at beskytte lagnet bedst muligt, anbefaler vi, at du vasker det i en vaskepose i vaskemaskinen. Læs mere om vores vaskepose her

Hør Alexander fortælle om bambus her
Specifikationer
Type
Faconlagen
Størrelse
180 x 200 cm
Højde
35 cm
Materiale
100 % bambus
Mærke
Sopire
Elastik
Ja, lagnet er med elastik
Allergivenlig
Ja
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
30 grader
Tørretumbler
Nej
Farve
Hvid

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro