Antrasit
Sengetøj i bomuldssatin | 140 x 200 cm
Før DKK 680,00
stk. v/1 stk.
DKK 680,00
stk. v/2 stk.
DKK 442,00
Sengetøj i bomuldssatin | 140 x 220 cm
Før DKK 720,00
stk. v/1 stk.
DKK 720,00
stk. v/2 stk.
DKK 468,00

Sengetøj i bomuldssatin

Hvidt sengetøj i god kvalitet med TC800

Hvad er bomuldssatin?

Mange tror, at bomuldssatin er et materiale, men det er det ikke. Sengetøj i bomuldssatin er sengetøj fremstillet i bomuld med en satin vævning. Satin er derfor en vævning og ikke et materiale. Sengelinned som er fremstillet i bomuldssatin er ret populært i Danmark. Sengetøj i bomuldssatin er utrolig blødt og behageligt at sove i. Derudover gør vævningen også at sengetøjet får en lidt mere glat overflade. Bomuldssatin er derfor et stof, som er blødt mod din hud. Sengetøj i bomuldssatin giver dig en luksuriøs følelse hver gang du skal sove.
Mange kan godt forveksle sengesæt lavet i bomuldssatin med sengesæt som er lavet i polyester satin. Der er dog en stor forskel på polyester og bomuld. Polyester er et syntetisk materiale og ikke særlig åndbart. Bomuld derimod er mere åndbart og lækkert at sove i. Sengelinned fremstillet i bomuld er slidstærkt og har en lang holdbarhed. Udover sengetøjet med en satinvævet, så kan sengetøj også være vævet med en percale vævning. Når sengetøj har en percale vævning, så er stoffet ikke så glat, som sengetøj fremstillet med en satinvævning. 
Stribet sengetøj i bomuldssatin i en smuk grå farve.

Vores udvalg af lækkert sengetøj i bomuldssatin

Vi har et stort udvalg af lækkert sengetøj i bomuldssatin. Fælles for alle vores sengesæt er, at de er i god kvalitet. Hos os kan du få sengesæt i bomuldssatin i flere forskellige farver og mønstre (både med blomster og stribet). Du kan derfor få sengetøj, som passer perfekt ind i den stemning, som du gerne vil have i dit soveværelse.
Det kan variere om sengesættet er med lynlås eller ej. Det skal dog siges, at der i de langt de fleste er lynlås i dynebetrækket. Om pudebetrækket lukkes med lynlås eller ej, vil stå i varebeskrivelsen eller under specifikationerne. 
Se vores sortiment af sengetøj i bomuldssatin
Ternet sengetøj i bomuld og bambus

Sengesæt i flere størrelser

Vores sortiment af sengesæt i bomuldssatin kan fås i flere størrelser. Vores sortiment består af sengesæt i 140 x 200 cm, 140 x 220 cm, 200 x 220 cm og 240 x 220 cm

140 x 200 cm – Sengetøj til en almindelig enkeltdyne

140 x 220 cm - Sengetøj til en almindelig enkeltdyne med ekstra længde

200 x 220 cm – Sengetøj til en almindelig dobbeltdyne

240 x 220 cm – Sengetøj til en stor dobbeltdyne ( Kingsize )

Sengesæt i enkeltstørrelser består af ét dynebetræk og ét pudebetræk. Sengesæt i dobbeltstørrelser består af ét dynebetræk og to pudebetræk. Størrelsen på pudebetrækkene er 60 x 63 cm, hvilket er standardstørrelsen for hovedpuder i Danmark.

OEKO-TEX certificeret sengetøj

Alle vores sengesæt i bomuldssatin er OEKO-TEX certificeret. Det betyder, at de er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier. OEKO-TEX certificeringen er dermed din garanti for, at sengesæt i bomuldssatin købt hos os ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier.
Sengetøj i bomuldssatin i en smuk blå farve.

Vask og vedligeholdelse af dit bomuldssatin sengetøj

Det er vigtigt, at du vasker dit sengetøj rigtigt, så du har lækkert sengetøj i længere tid. Du kan vaske dit sengetøj i bomuldssatin ved 60 grader i vaskemaskinen. Derudover så kan det også tåle at komme i tørretumbleren. Du kan med fordel vende dit sengelinned på vrangen inden du smider det ind i vaskemaskinen, da det er med til at skåne det samt at holde på farven.
Guide: Sådan vasker du dit sengetøj bedst