Morfeus faconlagner

Gråt faconlagen i lækker kvalitet sidder pænt på en boksmadras.

Hvorfor skal jeg vælge et Morfeus lagner?

Et Morfeus faconlagen er et lagen i super lækker kvalitet, fremstillet af 100% bomuld, hvilket gør det utroligt blødt og behageligt at sove på. Da Morfeus lagnet er lavet af 100% bomuld, kan det tåle vask ved høje temperaturer. De kan vaskes ved 60 grader og tåler både at komme i tørretumbleren samt at blive stryget. Lagnerne er OEKO-TEX-certificerede, hvilket betyder, at de er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier, så du kan sove trygt og godt på et Morfeus faconlagen.
Derudover er Morfeus lagner gode til at bevare deres form og farve. Morfeus lagner fås også som kuvertlagner, som du kan finde her. Både Morfeus kuvertlagner og faconlagner fås i fire skønne farver. Morfeus lagner er til dig som gerne vil have et lækker blødt lagen i god kvalitet, og som holder længe.

Udforsk alle Morfeus lagner

Vælg den rette størrelse

Hos os finder du et bredt udvalg af Morfeus faconlagner i mange forskellige størrelser. Uanset om du har brug for et lagen til din enkeltseng, trekvartseng eller dobbeltseng, så har vi den rette størrelse til dig. Hvis du er usikker på, hvilken størrelse du skal vælge, anbefaler vi, at du måler din seng, før du køber et lagen. Det ville være ærgerligt, hvis lagenet ikke passer, når du skal lægge det på din madras.
Uanset hvilket lagen du vælger, er det vigtigt at du kender højden på madrassen, så du vælger et lagen, der er højt nok. Mange danskere kan godt have tendens til at glemme eller ikke vide højden på deres madras. Vi vil anbefale dig, at du også sørger for at måle højden på din seng, da det er vigtigt, at lagnet er højt nok. Det er bedre at vælge et lagen, der er lidt for højt end et, der ikke er højt nok. Det ser både pænere ud og er bedre for din madras. Hvis du vælger et faconlagen, fladlagen eller stræklagen, er det vigtigt, at lagenet kan komme godt ind under madrassen. Jo længere lagenet kan komme under madrassen, jo bedre sidder det fast. For eksempel passer et faconlagen på 35 cm i højden til en madras, der er op til 30 cm høj, hvilket giver mulighed for at få lagenet 5 cm ind under madrassen.

Faconlagen i hvid sidder pænt på en madras.

Hvad er fordelene ved at vælge et faconlagen?

Et faconlagen er designet specielt til boksmadrasser, men det kan også bruges til både boksmadrasser og topmadrasser. Et faconlagen er typisk højere end et kuvertlagen og har en elastik hele vejen rundt i kanten. Elastikken er med til at sikre, at lagnet ligger godt på madrassen og ikke glider af. Elastik er dermed med til at holde lagenet sikkert på plads.
Det er både nemt og hurtigt at montere et faconlagen på grund af dets design. Udover at tilpasse sig forskellige madrasser, fungerer faconlagner også som en beskyttelse mod skidt og snavs, hvilket bidrager til at forlænge madrassernes levetid.

Et faconlagen kan fås i mange lækre materialer. Vælg mellem lækre materialer som bambus, bomuldssatin, hamp og bomuld. Vores sortiment består af faconlagner i alle størrelser. Derudover kan du også finde faconlagner i mange skønne farver hos os, hvilket giver dig mulighed for at udvælge den farve, som vil passe perfekt til dit sengetøj samt til indretningen i dit soveværelse.

Opdag alle faconlagner her
Lækker blødt lagen i egyptisk bomuld ligger hen over en stol.

Hvad er fordelene ved at vælge et kuvertlagen?

Et kuvertlagen er designet specielt til din topmadras og passer perfekt til dens form. Et kuvertlagen er med til at sikre et elegant og minimalistisk udtryk til din seng. Den stramme pasform af lagnet gør, at du undgår irriterende folder og lagnet bidrager til et glat og ensartet udtryk. Kuvertlagner er karakteriseret ved ikke at have elastik i kanten. Vores sortiment omfatter kuvertlagner i et hav af størrelser, så du kan finde præcis det, der passer til din topmadras. Derudover så finder du også kuvertlagner, som er fremstillet i materialer. Det er f.eks. materialer som egyptisk bomuld, bomuld og bomuldssatin. Sidst men ikke mindst så findes kuvertlagner også i mange skønne farver, så du har mulighed for at vælge den farve, som du bedst kan lide, og som vil passe bedst til dit sengetøj samt indretningen i dit soveværelse.

Opdag alle kuvertlagner

Sådan vælger du det rigtige lagen til dig

Vi forstår, at det kan være svært og måske også lidt uoverskueligt at vælge det rigtige lagen. Her er fire trin til at gøre det nemmere:

1. Vælg størrelse: 

Første skridt er at vælge størrelsen på lagnet. Hvis du er usikker på din sengs størrelse, anbefaler vi, at du måler den. Bare for at være sikker. Det ville være, sagt på godt jysk “træls” at købe et lækkert lagen, som ikke passer til sengen. Når du måler størrelsen på din seng, så er det også vigtigt, at du måler højden på din madras, da lagnet skal være højt nok til at komme ind under madrassen og dermed sidde ordentligt.

2. Vælg type:

Når du har styr på hvor stor lagnet skal være, så skal du vælge, hvilken type lagen, som du gerne vil have. Skal det være et stræklagen, faconlagen, et kuvertlagen eller et splitlagen (lagen til elevationssenge)? Hver type har sine fordele, som du kan læse mere om her.

3. Vælg materiale:

Når du har valgt lagentypen, så skal du vælge materiale til dit lagen. Lagner findes i flere forskellige materialer som f.eks. bomuld, bambus, bomuldssatin, hamp og egyptisk bomuld. Hvert materiale med sine egne fordele. Tænk over, hvad der er vigtigt for dig. Hvis det er vigtigt for dig, at du kan vaske dine lagner ved 60 grader, så skal du vælge et lagen i 100% bomuld. Bomuldslagner kan derudover også tåle at komme i tørretumbleren. Det kan også være, at du ofte har det varmt om natten. Hvis du kan svare ja til det, så vil vi anbefale, at du vælger et åndbart lagen. Det kunne være et lagen i bambus eller hamp, da det er materialer, som er med til at lede sved og varme væk fra din krop. Bambus er også godt, hvis du har svært ved at vende dig i sengen på grund af den glatte overflade. Hvis du vil have et luksuriøst og blødt lagen, er egyptisk bomuld det rigtige valg. Læs mere om de forskellige materialer her. 


4. Vælg farve:

Find den farve, du bedst kan lide, og som du synes vil passe bedst ind i indretningen i soveværelse.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig.