Lagner 105x210 cm

Vores sortiment af lagner i 105x210 cm

Vi har et stort udvalg af de lækreste lagner i mange forskellige størrelser. Du kan dermed også finde et lagen som vil passe perfekt til din seng. Foruden de mange størrelser, så finder du også et stort udvalg lagner fremstillet i forskellige materialer. Vores udvalg af lagner i 105x210 cm er nøje udvalgt for at give dig mulighed for at vælge et lagen produceret i den bedste kvalitet. Fælles for vores sortiment er, at alle produkterne er OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at de er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer.
Hjørnet af et faconlagen i hvid i 105x210 cm

Faconlagner

Faconlagner er kendetegnet ved at være et lagen til din boxmadras, skummadras og springmadras. Du kan også bruge et faconlagen både til din boxmadras og topmadras. Derudover er et faconlagen også kendetegnet ved at have en elastik rundt rundt i kanten. Et faconlagen beskytter også din madras fra skidt og snavs. Faconlagner kan fås i flere forskellige materialer. Vores sortiment består af lagner i bomuld og bambus. Du kan læse mere om fordelene ved materialerne længere nede. Når du vælger et faconlagen, er det vigtigt, at du er opmærksom på højden på din madras. Sørg for at vælge et faconlagen, som er højere end din madras, da det giver dig mulighed for at få lagnet ind under din madrassen. Jo længere du kan få lagnet ind under din madras jo bedre fast sidder det. Dermed bliver det hvor det skal. Vi vil anbefale, at du måler din madras /madrasser inden du køber dit lagen.
Shop faconlagner i 105x210 cm
Blåt kuvertlagen i 105x210 cm på en Hästens seng.

Kuvertlagner

Et kuvertlagen er et lagen til topmadrassen. Hvis du ønsker et lagen som sidder stramt, så skal du vælge et kuvertlagen. På den måde slipper du for folder, som er irriterende at sove på. Kuvertlagner er ikke med elastik i kanten. Vores sortiment af kuvertlagner består af lagner i bomuld og bomuldssatin. Vi anbefaler, at du måler højden på din topmadras, da det er vigtigt, at lagnet er højt nok. Hvis ikke lagnet er højt nok, så kan det kan nemmest bøje og klemme din topmadras, hvis lagnet ikke har de rigtige mål. I og med at et kuvertlagen 105x210 cm passer til en topmadras, så er det også med til at give et mere stilrent og minimalistisk udtryk i dit soveværelse. 
Shop kuvertlagner i 105x210 cm
Stræklagen i lys grå i 105x210 cm lagt pænt sammen.

Stræklagner

Som navnet også antyder, så er der godt med stræk i et stræklagen. En af fordelene ved at vælge et stræklagen er, at de kan strække sig. Det er særligt en fordel, hvis du har en seng, som ikke passer ind i standardmålene. Stræklagner er ikke formsyet ligesom faconlagnerne er, men de har elastik hele vejen rundt i kanten. Vores stræklagner er lavet i bomuldssjersey. Vores Interlock lagner kan strække sig over flere størrelser. Interlock lagnerne er fremstillet i en lækker og kraftig bomuld og kan fås i flere farver. Find Interlock lagnerne her.
Shop stræklagner i 105x210 cm

Hvorfor skal jeg vælge et lagen i bambus?

Bambus er et utrolig blødt og behageligt materiale, og minder på mange måder om silke. Foruden at være lækker blød mod huden, så har lagner i naturligt bambus også en masse andre fantastiske fordele. De er svedabsorberende. Det betyder, at de er med til at absorbere fugt og lede det væk fra din krop. Du vil derfor opleve en mere tør og behagelig nattesøvn. Derudover er bambus lagner også temperaturregulerende, hvilket sikre dig en jævn og behagelig kropstemperatur hele natten. Bambus lagner er derfor oplagte til både sommer og vinter. Bambus stoffet er også mere til den glatte side. Hvis du har udfordringer med at vende dig i sengen, kan den glatte overflade gøre det nemmere for dig at vende sig. Det er en fordel for dig, hvis du er gravid eller har nogle skavanker, som gør det svært for dig at vende dig. Bambus er fra naturens side antibakterielt. Det betyder, at bambus er mindre modtagelige overfor bakterier. Bambus lagner er derfor oplagte til dig, som har en følsom hud, allergi eller som ønsker at have en god hygiejne i soveværelset. Læs mere om de mange fordele ved at sove med bambus lagner her. Vi har et stort udvalg af de lækreste bambus lagner i god kvalitet i mange skønne farver. Du har derfor mulighed for at vælge et lagen som passer perfekt til dit sengetøj samt indretningen i soveværelset.
Shop bambus lagner i 105x210 cm
Gråt kuvertlagen på en topmadras.

Hvorfor skal jeg vælge et lagen i bomuld?

Lagner i bomuld er dejlig bløde og behagelig, at sove på. En anden fordel ved at vælge lagner i bomuld er, at de er nemme at vedligeholde, da de kan tåle, at blive vasket ved 60 grader i vaskemaskinen og komme i tørretumbleren. Lagner i bomuld kan fås i mange forskellige farver. Du har derfor mulighed for at vælge et lagen som passer perfekt til dit sengetøj eller indretningen i soveværelset. Lagner i bomuld kan fås med forskellige vævninger: percale og satin. Lagner med en percale vævning er en smule mere slidstærke end lagner med en satinvævning. Derudover har lagner som er vævet med en percale vævning også en mat overflade. Lagner i bomuld vævet med en satinvævning kender du måske som lagner i bomuldssatin. Lagner i bomuldssatin har en mere blød og glat overflade. 
Shop lagner i bomuld i 105x210 cm
Bambus lagen i grå.

FAQ – Ofte stillede spørgsmålHvilken seng passer et lagen i 105x210 cm til?

Et lagen i 105x210 cm passer større enkeltmads madrasser. De kan også bruges til din seng i 210x210 cm, hvis den består af to madrasser.


Hvad betyder OEKO-TEX certificeret?

At et lagen er OEKO-TEX certificeret betyder, at det er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer. Alle vores lagner 105x210 cm er OEKO-TEX certificeret, så du kan derfor sove trygt og godt med vores lagner.


Hvordan skal lagner vaskes?

Det kan være forskelligt hvordan lagner skal vaskes. Vi anbefaler derfor, at du altid tjekker vaskeanvisningerne inden du smider dine lagener til vask. På hvert produkt vil vaskeanvisningerne være under varebeskrivelsen eller under specifikationer. 


Har I en butik?

Ja, vi har en fysisk butik beliggende i Holstebro. Her er alle produkter på lager kan du se og rører alle vores produkter. Hvis ikke, at du har mulighed for at komme og besøge os i vores butik, så sidder vi altid klar til at svare på dine spørgsmål via mail eller telefon.