Dun
Gåsedun
Moskusdun
Ringsted Dun | Classic Comfort | Ekstra sval | 240 x 220 cm
Før DKK 2.799,00
stk. v/1 stk.
DKK 2.799,00
stk. v/2 stk.
DKK 1.549,00
Ringsted Dun | Classic Lux moskusdyne | 240 x 220 cm
Før DKK 5.199,00
stk. v/1 stk.
DKK 5.199,00
stk. v/2 stk.
DKK 2.599,00
Arata dyne med moskusdun | Sval | 240 x 220 cm
Før DKK 3.999,00
stk. v/1 stk.
DKK 3.999,00
stk. v/2 stk.
DKK 1.999,00
Arata dyne med moskusdun | Lun | 240 x 220 cm
Før DKK 5.999,00
stk. v/1 stk.
DKK 5.999,00
stk. v/2 stk.
DKK 2.999,00
Morfeus dyne med gåsedun | Sval | 240 x 220 cm
Før DKK 6.499,00
stk. v/1 stk.
DKK 6.499,00
stk. v/2 stk.
DKK 3.899,00
Morfeus dyne med gåsedun | Lun | 240 x 220 cm
Før DKK 9.599,00
stk. v/1 stk.
DKK 9.599,00
stk. v/2 stk.
DKK 5.799,00

King size dyner i 240x200 cm

Et smukt soveværelse med en seng, som er pænt redt med en dobbeltdyne i 240x220 cm.

Derfor er det vigtigt, at du vælger den helt rigtige dobbeltdyne 240x220 cm

En dyne er ikke bare en dyne. Din dyne kan have en stor påvirkning på din søvn. Vi sover allesammen forskelligt, og vi har derfor individuelle behov. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i hvilken dyne du skal have. Det er ikke sikkert, den dyne som din veninde synes er fantastisk eller dynen med den største besparelse er den perfekte dyne for dig. Dyner laves i forskellige materialer. Hvert materiale har sine fordele. Længere nede kan du læse mere om hvilke fordele der er ved forskellige materialer. Det kan godt være lidt sværere at finde den rette dobbeltdyne sammenlignet med en enkeltdyne, da der ved en dobbeltdyne er to mennesker, som skal blive enig om f.eks. materiale og varmegrad. Det er vigtigt, at dynen sørger for at give jer en jævn temperatur. I må hverken have det for koldt eller varmt. Det er derfor ikke sikkert, at I får en jævn kropstemperatur af den samme dyne året rundt. Selvom I sover med en helårsdyne med f.eks. moskus dun, så kan den stadig være for koldt til dig om vinteren eller for varmt til dig om sommeren. I bør derfor overveje to dyner - en til de lune måneder samt en til de kolde måneder. Du kan sammenligne det med, at du tager en vinterjakke på om vinteren og en tyndere jakke om sommeren. Det er dermed nemmere for jer, at sikre, at I har en jævn kropstemperatur, hvilket giver jer bedre forudsætninger for at være længere tid i den dybe søvn. Det er i den dybe søvn, at kroppen slapper af og indhenter energi, styrker immunforsvaret og forbedre det mentale velvære. Søvn har i sidste ende en indvirkning på jeres livskvalitet.
Lyst soveværelse med en seng hvor der ligger en dyne og en pude.

Hvilken varmgrad skal din king size dyne 240x220 cm have?

Du kan vælge imellem disse varmegrader.
  • Ekstra sval (sommerdyne) — Perfekt til de varme sommernætter. Derudover er den også god til dig, som har det varmt, når du sover
  • Sval (overgangsdyne) – En sval dyne er en blanding mellem en sommerdyne og en helårsdyne, og er derfor oplagt til dig som synes, at sommerdynen er for kold og helårsdynen er for varm.
  • Lun (Helårsdyne) – Kan være god hele året rundt.
  • Varm (Vinterdyne) – Perfekt til de kolde vinternætter. Derudover er den også god til dig, som er lidt kuldskær.
Er du i tvivl om hvilken varmgrad du skal have, så kan du læse mere om valg af varmegrader her.
Dyne og puder ligger på en seng i et lyst soveværelse.

Vores udvalg af king size dyner

Hos Søvn & Comfort finder du et stort udvalg af lækre king size dyner i 240x220 cm. Vi har nøje udvalgt vores sortiment af dobbeltdyner for at give dig muligheden for at vælge en dobbeltdyne i god kvalitet. Vores sortiment af store dyner består af dundyner, bambusdyner og silkedyner. Silkedynerne er lavet med mulberry silke. Alle vores dobbeltdyner 240x220 cm er lavet i rene naturmaterialer. Derudover er de OEKO-TEX certificeret. Dette betyder, at de er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier.
En 240x220 cm king size dyne er særlig god frem for en dyne i 200x220 cm, hvis du har en partner, som gerne vil have meget af dynen eller hvis du har børn i sengen. Her er de 40 cm som king size dynen er bredere godt givet ud, og kan bidrage til at du får en god og rolig nattesøvn. 
Se alle king size dyner
Flere dyner ligger ovenpå en seng.

Dobbeltdyne 240x220 cm med dun

I vores sortiment af dobbeltdyner finder du dyner med gåsedun, moskusdun og andedun. En stor del af vores dobbeltdyner er produceret af danske Ringsted Dun. Ringsted Dun er kendt og anerkendt for deres lækre produkter i høj kvalitet. I vores sortiment finder du deres eksklusive serier som f.eks. Eventyrsserien og Classic serien. Fælles for vores dundyner er, at de er fyldt med europæiske dun, klasse 1, hvilket er kvalitetsfyldte råmaterialer. Derudover er dynerne betrukket med bomuld eller med blødt bomuldssatin. Foruden at være OEKO-TEX certificeret er alle dobbeltdyner med dun er NOMITE certificeret. Certificeringen betyder, at dynernes vår er så tætvævet, at husstøvmider har svært ved at trænge ind i dynerne. Dynerne er desuden også DOWNAFRESH certificeret. Dette betyder, at de indsamlede dun lever op til lovgivningen omkring ordentlig dyrevelfærd. Derudover er de også dansk produceret, og fås i alle varmegrader (sommerdyne, helårsdyne og vinterdyne).
Find alle dundyner i 240x220 cm
Bambus dyne rullet sammen

Bambusdyner og silkedyner i 240x220 cm

Bambus- og silkedyner har en masse unikke egenskaber. En bambus- og silkedyne er en temperatur regulerende og svedabsorberende dyne. Det betyder, at dynerne leder sved og varme væk fra din krop. En bambusdyne og en silkedyne hjælper dig med at have en jævn kropstemperatur både sommer og vinter. En temperaturregulerende silkedyne eller bambusdyne vil give dig en mere tør og behaglig søvn hele natten. 
En dyne i bambus eller silke er en allergivenlig dyne. Det gør dermed dynen yderst velegnet til personer med allergi, da bambus og silke er antibakterielt grundet de naturlige proteiner, som findes i materialerne. Husstøvmider trives bedst i fugtige områder. De har dermed svært ved at leve og bo i en bambus- og silkedyner, grundet dynernes unikke evne til at lede sved og varme væk.
Vores bambus- og silkedyner kan fås i flere varmegrader. Læs mere om silkedyner og bambusdyner her.
Se dyner med silke og bambus

Få mest ud af din nye king size dyne 240x220 cm

Hvis du vælger en dyne med silke eller bambus grundet de temperaturregulerende og svedabsorberende egenskaber, så skal du være klar over, at du vil få mest ud af de åndbare egenskaber, hvis du betrækker dynen med åndbart sengelinned. Det hjælper ikke, hvis du betrækker dynen med sengelinned som er med til at holde på varmen som f.eks. flonel sengelinned. Du vil dermed ikke kunne mærke de åndbare egenskaber. Vi anbefaler derfor, at du vælger åndbart sengetøj som f.eks. sengelinned i bambus og hamp.
Sengetøj i bambus

Sengetøj i bambus

Bambus sengetøj i 240x220 cm
Shop bambus sengetøj i 240x220 cm
Sengetøj i hamp
Hamp sengetøj i hvid i 240x220 cm

Sengetøj i hamp

Hamp sengetøj i 240x220 cm
Shop hamp sengetøj i 240x220 cm

Vask og vedligeholdelse af en dobbeltdyne

En god dobbeltdyne 240x220 cm har en levetid på ca i 10 år, hvis du sørger for at passe godt på den ved at vedligeholde den. Det er en god ide at lufte din dyne en gang i mellem, da du giver dynen mulighed for at komme af med fugten som sidder i dynen. Derover giver du også sengen mulighed for at ånde. Du kan også med fordel smide din dundyne ind i tørretumbleren en gang i mellem sammen med nogle tørrebolde for at tørre dunene, så dynen bliver mere fluffy. Den vil dog ikke blive lige så let og fluffy som en ny dobbeltdyne. Det er ikke alle dyner, som kan tåle vask. Sørg for at tjekke vaskeanvisningerne på din inden du smider den i vaskemaskinen. Dundyner kan du nemt smide i vaskemaskinen og vaske ved 60 grader. En bambusdyne og silkedyne kan ikke tåle at komme i vaskemaskinen. Hvis de vaskes, så vil fyldet i dynen klumpe sammen, og de vil blive meget tunge, hvilket nogle vaskemaskiner ikke kan tåle. 
Hvis du sørger for at vedligeholde din dobbeltdyne så får du en god og hygiejnisk kvalitetsdyne. 
Læs mere om vask og vedligeholdelse af dyner