Godhavn rullemadras | 90 x 200 cm

Godhavn rullemadras | 90 x 200 cm

DKK 499,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

●  Beskytter din madras

●  100% bomuld

●  Beskytter mod husstøvmider, sengelus og myg
Beskrivelse
Giv din nattesøvn en lækker komfort og med denne rullemadras. Denne rullemadras tilfører ikke blot ekstra komfort, men beskytter også både dig og din seng. Ved at skærme din madras eller topmadras mod slid, snavs og bakterier, holder GODHAVN rullemadrassen ikke kun din soveplads ren, men sikrer også en afslappende og sund søvnoplevelse.

Dette opnås takket være de naturlige bomuldsfibre, der er åndbare og fugtabsorberende, hvilket skaber den ideelle atmosfære for en god nats søvn. Yderligere sikrer den naturlige GreenHome behandling, at rullemadrassen effektivt beskyttes mod husstøvmider, sengelus og myg, hvilket skaber et sundt sovemiljø, du kan stole på. Rullemadrassen dufter derfor en smule af citrus.

Rullemadrassen passer til en enkeltmandsseng på 90 x 200 cm.

GODHAVN er konstrueret med 100% bomuldsfyld og har et quiltet betræk lavet af 100% bomuld. I hvert hjørne er der en elastik, som har til formål, at holde rullemadrassen fast til din topmadras. Derudover er madrassen certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX, hvilket garanterer, at den er fri for skadelige stoffer og allergener.

Rullemadrassen kan godt krympe op til 4 % under vask. Derfor er rullemadrassen lavet i overmål, så der er plads til at den kan krympe. GODHAVN rullemadrassen kan tåle at blive vasket ved 30 grader. Efter 7 vaske vil Greenhome behandlingen være ude af rullemadrassen. Når du har vasket rullemadrassen 7 gange, er der også ved at være gået så lang tid, at det er tid til at skifte til en ny.
Specifikationer
Type
Rullemadras
Størrelse
90 x 200 cm
Fyldvægt
613 g.
Farve
Hvid
Vask
30 grader
Materiale
100% bomuld
Tørretumbling
Nej
Oekotex
Ja, rullemadrassen er testet og fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier.
Krymp
4%
Betræk materiale
100% bomuld
Elastik
Hjørneelastik
Anvendes til
Formålet med en rullemadras er at beskytte din madras for skidt og snavs
Opbevaringstaske
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro