Arata kuvertlagen | 120 x 200 cm

(1)
Vælg Farve
DKK 649,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Vi sender straks.


● Blødt lagen

● Kuvertlagen - Lagen til din topmadras

● Sidder tæt til din topmadras

● Bomuld

● Fås i flere farver
Beskrivelse
Dette lækre lagen er lavet i en lækker bomuld. Lagnet er dejligt lækkert blødt. Lagnets vævning gør, at lagnet får en mat finish. Lagnet er et kuvertlagen, hvilket vil sige, at det er et lagen til din topmadras, og er 8 cm i højden. En af fordelene ved at bruge et kuvertlagen er, at det går langt ind under din topmadras, som gør at kuvertlagnet sidder som det skal. Lagnet er 120 x 200 cm, hvilket passer til en mindre trekvartseng. Kuvertlagnet er sanforiseret, hvilket betyder at lagnet ikke kryper særlig meget. Lagnet holder dermed dens form samt størrelse.

Lagnet kan fås i 4 smukke farver.

Kuvertlagnet er OEKO-TEX certificeret. Dette betyder at lagnet er testet og fri for skadelige stoffer og kemikalier. Desuden er lagnet allergivenligt. Lagnet kan vaskes på op til 60 grader i din vaskemaskine. Det kan derudover også holde til at komme i tørretumbleren samt at blive strøget.

Bemærk!
Når du modtager dit lagen, vil der stå, at kuvertlagnet har en højde på 5 cm. Dette er en fejl. Lagnet er 8 cm i højden.

Kuvertlagner skal lægges på sengen på en anden måde en lagner som eksempelvis faconlagner og fladlagner. I videoen nedenfor viser Alexander hvordan du nemmest kan lægge et kuvertlagen på din seng.


Er du i tvivl om hvilket lagen du skal have? Vi har har lavet en guide til dig, for at gøre det nemmere for dig at vælge det rigtige lagen. ​Læs mere om, hvordan du vælger det rigtig lagen..
Specifikationer
Type
Splitlagen
Størrelse
120 x 200 cm
Højde
8 cm
Materiale
100 % bomuld
Mærke
Arata
Elastik
Nej, lagnet er uden elastik
Allergivenlig
Ja
OEKO-TEX certificeret
Ja, lagnet er testet og fri for skadelige kemikalier og stoffer
Vask
60 grader
Tørretumbler
Ja

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro