Arata dyne med moskusdun | Sval | 140 x 200 cm

DKK 2.398,00

Fragt fra 39,- (Fri fragt over 499 kr.)
På lager. Bestil inden 14:00 og vi sender samme hverdag

●  Enkeltdyne i standardstørrelse

●  Dyne med lækre moskusdun

●  Sval dyne ( overgangsdyne )

●  Let og fluffy

●  Produceret i Danmark
Beskrivelse
En Arata dyne med lækre moskusdun er det perfekte valg til at skabe et behageligt og komfortabelt miljø i soveværelset. Den er konstrueret med kassettesyning og er lavet af 90% moskusdun og 10% småfjer af højeste kvalitet.

Dynen er 140 x 200 cm. 140 x 200 cm er standardstørrelsen for enkeltdyner i Danmark. Den er let og fluffy, så du kan nyde de dejlige, luftige kvaliteter af moskusdun. Arata dynen betegnes som en sval dyne. Det er en mellemting mellem en sommerdyne og en helårsdyne. Dynen er til dig som har det varmt, når du sover.
Dynen har en bæreevne 11. Det vil sige, at dynen er rigtig god til at holde på den varmegrad, som den har.

Arata dynen er produceret i Danmark og er OEKO-TEX certificeret, så du kan være sikker på, at du får en kvalitetsdyne, der er fri for kemikalier og skadelige stoffer. Den er NOMITE certificeret. Det vil sige, at dynens betræk er så tætvævet, at husstøvmider har meget svært ved at trænge ind i dynen. En anden fordel ved at vælge en Arata dyne er, at du har mulighed for at binde vores bambus sengetøj. fast til dynen. Du har dermed mere styr på dynen, og du undgår at dynen ender i ene ende af dynebetrækket.

Dynen kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen. Vi anbefaler dog ikke, at du vasker den særlig tit, da vask kan skade dunene og deres isoleringsevne. Når du vasker den, så er det vigtigt, at dynen får lov til at tørre ud. Arata dynen kan også tåle at komme i tørretumbleren. Hvis du føler, at din dyne er blevet lidt flad, så kan du putte den i tørretumbleren, og gøre den mere fluffy og lækker.

Hvis du leder efter en komfortabel og luksuriøs dyne, der er lavet af de bedste moskusdun, så er en Arata dundyne et godt valg. Den vil give dig en god nats søvn og holde dig varm og komfortabel året rundt.
Specifikationer
Downafresh (kvalitetsmærket)
Ja
Type
Dundyne med moskusdun
Størrelse
140 x 200 cm
Konstruktion
Kassettesyet
Varmegrad
Overgangsdyne
Bæreevne
725 (11)
Sval/lun/varm
Sval
Fyld
90% moskusdun 10% småfjer
Dunklasse
Klasse 1 dun
Vask
60 grader
Oekotex
Ja
Tørretumbling
Ja
Nomite (husstøvmide tæt vår)
Ja
Fyldvægt
300 g
Produktion
Dansk

Fragt fra 29 kr.
Gratis over 499 kr.

90 dages returret

Fysik butik i Holstebro